Nektek mi a legkellemetlenebb élményetek Jehova Tanúival kapcsolatban?
Szerintem a lelki megnyugvásodnak az tett volna legjobbat, ha nem csak hangoztatod itt fennszóval, hogy mennyire szereted Jehovát (közben tücsköt-békát kiabálsz a szervezetre és elhagyod), hanem bizonyítod is azzal, hogy elfogadod az erkölcsi törvényeit. Ha alázatosabb vagy.
.........................
Álljunk meg egy pillanatra!!!
Most akkor kit kell szeretnie? Jehovát, vagy a szervezetet?
Ez olyan, mintha azt mondta volna, hogy ha nincs hús a levesedbe, menj el tyúkot lopni. Ne kábítsuk már egymást.
..................
Ez teljesen a szervezet módszere. Ha hozzá akarsz jutni információkhoz, lépj be az enszbe. MÉg akkor is ha az politikai, és a hívenek azt mondjuk, hogy az paráználkodás vagy mi. És persze mind hazugság, és csalás...
így megkérnélek, ne törj pálcát egy szenvedő ember felett.
Egy ilyen KÉPTELEN és TÖRVÉNYTELEN ötletet nincs értelme egyetlen Tanúnak sem ajánlani, ez egyáltalán nem hihető és életszerű.
.................
OLvashatnánk te mit tettél volna ebben a cseppet sem egyszerű esetben?
"Szerintem a lelki megnyugvásodnak az tett volna legjobbat, ha nem csak hangoztatod itt fennszóval, hogy mennyire szereted Jehovát (közben tücsköt-békát kiabálsz a szervezetre és elhagyod), hanem bizonyítod is azzal, hogy elfogadod az erkölcsi törvényeit. Ha alázatosabb vagy.
......
Most akkor kit kell szeretnie? Jehovát, vagy a szervezetet?"
Ha nem szelektíven másolnál, akkor érthetővé is tettem, pont a hozzád hasonlók miatt!
"Mert minden ellenkező állításoddal ellentétben, nem a Tanúk "gonosz törvényeibe" ütköztél, hanem Istenébe, melyek a bibliában vannak."
"Szerintem a lelki megnyugvásodnak az tett volna legjobbat, ha nem csak hangoztatod itt fennszóval, hogy mennyire szereted Jehovát (közben tücsköt-békát kiabálsz a szervezetre és elhagyod), hanem bizonyítod is azzal, hogy elfogadod az erkölcsi törvényeit. Ha alázatosabb vagy.
......
Most akkor kit kell szeretnie? Jehovát, vagy a szervezetet?"
Ha nem szelektíven másolnál, akkor érthetővé is tettem, pont a hozzád hasonlók miatt!
"Mert minden ellenkező állításoddal ellentétben, nem a Tanúk "gonosz törvényeibe" ütköztél, hanem Istenébe, melyek a bibliában vannak."
.....................
mit lehet ezen szelektíven másolni? Nem értem... azt másoltam, amit te írtál. KIszólt a tudatalattid, és kész. Ismerd be. :o) Az Isten törvényét a tanúk tolmácsolják gonoszul. A hölgy történetéből ez jött át. Neked nem, mert gondolom gond nélkül teis azt tetted volna, mint az elmebeteg vén. Nem ott fekszik nálad a pszichiátrián véletlenül? Nem csodálkoznék....:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!