Mi a véleményetek egy olyan vallásról (Jehova Tanúi ) ahol szíjjal verik a gyerekeiket?
Figyelt kérdés
Jehova Tanúi és a szeretet!2013. jún. 3. 20:36
121/125 anonim válasza:
És mi van azzal a 20%-al és azzal a sok-sok emberrel, aki nem a börtönkarriernek él, pedig volt gyermekkorában fenyítésben része bőven???
Szerintem a "tudatlanságot" először magadon teszteld!
122/125 A kérdező kommentje:
kedves 25-ös, te egy akkora érzéketlen, pszichopata vagy, hogy könyvet lehetne rólad írni. Címe: A megtestesült pszichopata, aki az agya 25%-át használa!!! :)
2013. júl. 26. 12:22
123/125 anonim válasza:
Köszi, hogy bemutatkoztál kedves kérdező! :))
124/125 anonim válasza:
Nem olvastam végig a sok választ, nagyon hosszú lett volna. De ha akármilyen vallásban is az a norma, hogy szíjjal kell verni a gyereket, arról megvan a véleményem, bár nehezen hiszem, hogy tényleg van ilyen. Nem mondom, előfordulhat egyszer-egyszer, hogy a szülő már nem tud mit csinálni azon kívül, hogy leken egyet a gyereknek - senki sem tökéletes - de ne ez legyen már az általános!
125/125 anonim válasza:
Vidiripi
" Nem mondom, előfordulhat egyszer-egyszer, hogy a szülő már nem tud mit csinálni azon kívül, hogy leken egyet a gyereknek - senki sem tökéletes - de ne ez legyen már az általános!"
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Mert én magam is úgy gondolom hogy az a legjobb módszer ha tanítjuk a gyereket és nem pedig fegyelmezzük de természetesen ahogyan írod senki sem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!