Jehova tanúi számotokra szimpatikus emberek?
Ha ezt elolvasod rájössz!
A Jehova Tanúi Nagybetűvel, (Pokol Azokra Akik Kicsivel Merik Leírni Ezt A szent[<-baki] Szektát)
-Eretnekek Nagy E-Vel!!!
Nem hisznek sok keresztény dolgot, szerintük a Föld nem 6000 éves, szerintük Jézus csak egy angyal, szerintük a Sátán az első világháború előtt vettetett le, szerintük a vérátömlesztéses életmentő beavatkozások bűnös dolgok és amelyik tanú ezt megmeri tenni azt kiközösítik, megjósolták többször is a világvégét (és lőn 2013) és még sok marhaság. Igazából a tagjaik már nem is Istent követik hanem az öööö(kicsi ö-vel [már csak azért is]öörtoronyt, amit viszont a józan eszük ellenére is imádnak, szolgálnak és védelmeznek.
http://www.youtube.com/watch?v=LkYgwmQNVV4
KÖVEZZETEK MEG!!! ÉN VAGYOK A MEGTESTESÜLT GONOSZ!!! FÉLJETEK TI P@TK#nYoK!!!
-szerettttel és tisztelettel nos őőőő értem?
-tattilaboy
Itt sok ex Jehova tanúja élettörténet elolvashatod és reálisabb képet kapsz róluk.
https://www.youtube.com/watch?v=DrRbBFdFhFs
Szerintem sok egészségesebb légkörű gyülekezet is van hazánkban...nézz körül bátran, ne csak a tanúknál.
Ne hallgass a Jehova Tanúira most tényleg viccen kívül.
Azok a kannibálok fogják a lelked, csinálnak neki egy vermet és élve elássák az Őrtorony alá ha tehetik, Jehova nevében* címszó alatt.
Jézus azt mondta, hogy csak is Ő maga (Jézus) által lehetünk szabadok.
VS.
Az Őrtorony azt mondta, hogy csak is Ő (kb. beépítve a falba a többi kifilézett Jehova Tanúi közé) általuk lehetünk szabadok.
Khm... Kinek is van akkor igaza?
Gondolom elég sok tanú szaladgál a világban, nem tudom mindegyiket megismerni. :)
A tanításukat mélységesen ellenzem, ugyanakkor itt is van olyan tanú, aki nekem szimpatikus és van olyan, aki nem.
Embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!