Kedves Jehova Tanúi! Olvasta-e közületek valaki Szalai András könyveit? "Jehova és a szervezet" illetve"Más Jézus, más lélek, más evangélium" címűt? Mi a véleményetek róla?
Kedves előttem szóló!
"Én vagyok az Alfa és az Omega, a Kezdet és a Vég" ez rendesen igy van."
Ugyen nem ezzel az egyértelmű ferdítéssel akarod bizonyítani a háromság meséjét? Ezzel a ferdítésével a Károly magára maradt, ugyanis a fordítók elismerik, hogy a 11. versben az Alfára és Omegára történő utalás nem hiteles, és ezért a Kat., ÚRB, B.—D., KNB vagy a Káldi nem is tartalmazza.
Továbbá a Jelenések könyvét héberre lefordítók közül sokan elfogadják, hogy a 8. versben Jehováról van szó, ezért itt feltüntetik Isten nevét. Lásd: Jegyzetes Biblia (angol).
"S Jézus Kriszus, a Szentlélek és Atya Egy Igaz és Valóságos Isten. Nem 3 különálló személy."
Ezt a mesét pedig a magukat Kereszténynek valló felekezetek, pl. a Katolikus egyház is, már az első században elvetették, le vagy maradva :)
Megnézve az összes fordítást, kivéve az újvilág hamisított bibliát, mindegyikben így áll, "Én vagyok a kezdet és a vég", vagy az "Alfa és az Omega".
A tudás és az internet neked is előtted van rabszolga, használnod kéne. Undormányos férgek vagytok, ahogy kiálltok egy mocskos hazugság mellett, kitartóan bizonygatva a posványos írásmagyarázásokat, amikből dől az okádé.
Mivel keresztényi életünk a Biblia tanításaira alapozódik, miért kellene elolvasni ezeket a könyveket? Hiszen a vallások így alakultak ki, Emberek felállítottak bibliai tantételeket, amelyekhez híveket toboroztak.
A Biblia viszont erre figyeelmeztet:
2Timóteusz 4:3, 4
" Mert lesz időszak, amikor az egészséges tanítást nem fogják elviselni, hanem a saját kívánságaikkal összhangban gyűjtenek össze maguknak tanítókat, hogy csiklandoztassák a fülüket; 4 és az igazságtól elfordítják fülüket, a valótlan történetekhez ellenben odafordulnak."
2János 9, 10
9 Aki előretolakszik, és nem marad meg a Krisztus tanításában, annál egynél sincs ott Isten.+ Aki viszont megmarad ebben a tanításban, annál ott van az Atya is, és a Fiú is. 10 Ha valaki elmegy hozzátok, és nem ezt a tanítást viszi, soha ne fogadjátok az otthonotokba, s ne is köszönjetek neki soha.
Talán ezek miatt nem olvassák a tanúk az ehhez hasonló könyveket.
És vajon ezeket a bibliai tanításokat tanították az Ősegyházban is?
Vagy az senkit nem érdekel?
Jajj, hogy oda ne rohanjak, Zitus!
Te aztán alaposan követed az égi szekeret!
"KERESZTÉNYI ÉLETÜNK" nagyon teokratikus vagy.
az az icipici gond van, hogy fogalmatok sincsen a vallásotok történelméről.
Szerintetek Russel Jehova Tanúi alapítója volt, a cég az nonprofit, Rutherfordot Russel javasolta, Beth Sarimról soha nem is hallotatok, 1975 soha nem is létezett, szerintetek közbenjárótok Jézus, azt hiszitek, hogy Jézus háromféleképpen nevezteti magát: Jézus Mihály Abaddon.
Ha megkérdeznélek, miért tiltották az oltások beadását a tanúk, és meddig, tudnál-e válaszolni?
Legnagyobb tisztelettel jegyezném meg:
ÉBREDJETEK!!!!!!!!!!!!
És most nem arra a szemenszedett hazugságra gondolok, ami minden ébredjetek első belső oldalán olvasható volt 1994-ig,nem. Hogy ki is igért mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!