Kedves Jehova Tanúi! Olvasta-e közületek valaki Szalai András könyveit? "Jehova és a szervezet" illetve"Más Jézus, más lélek, más evangélium" címűt? Mi a véleményetek róla?
Gondolhatod, hogy kapkodnak érte a könyvesboltban:))
Szerintem lassan a netet sem használhatják...
^ Csak az ex-JT blogokat / írásokat nem olvashatják, de azért a bátrabbak ezt nem szokták betartani.
Viszont a net nemhogy nincs nekik megtiltva, hanem mondhatni, egyenesen javasolt; ugyanis a havi kötelező óraszámukba (legalább 10 óra) a neten való irkálást is bele lehet számítani egy ideje. Nem tudom, pontosan mióta, én csak nemrég hallottam ezt.
Bocs, kérdező, de szerintem nem nagyon lesz tolongás. Egyrészt a JT-k pont azokra a kérdésekre nem nagyon szoktak válaszolni, amiket kifejezetten nekik címeznek; másrészt pedig aki esetleg olvasta a könyveket, az nem nagyon fogja bevallani... De azért hátha. :)
4-5 valaszolo,
Azt miert hitted el, hogy az ortorony ujsagjai epitoek szamodra?
A fenti konyv miertnem? Honnan tudod?
En olvastam sok reszt belole. Eloszot is nem ex JT irta, masodszor JT-i szamara irta, keresztenyi, baratsagos szellemben.
Hallottad valakitol, hogy milyen rossz a konyv es elhitted neki?
"1Korintusz 10:23 Mindent szabad, de nem minden hasznos."
Értem.
De ha nem olvasod el,honnan tudod,hogy nem hasznos?
Addig míg nem olvasod el,nem tudsz róla véleményt nyilvánítani.
Szerintem.
Kedves kérdező! Miért "bölcselkedsz" itt nekünk? Mindenki olvasott már véleményt, cikkeket az említett úriembertől, szerintem NEKED KELLENE SZEMÉLYESEN meggyőződnöd, hogy mi igaz, mi nem belőle. Ne így filozofálj róla!
Ha van kérdésed a tárgyal kapcsolatban, tedd fel.
A kedves 6-s válaszolónak: nevetséges vagy. Ugye magadat is kineveted?
6-os vagyok.
Megmagyaráznád miiért írtad rólam azt, amit írtál? Így csak vagdalózásnak jó...
"Kedves kérdező! Miért "bölcselkedsz" itt nekünk? Mindenki olvasott már véleményt, cikkeket az említett úriembertől, szerintem NEKED KELLENE SZEMÉLYESEN meggyőződnöd, hogy mi igaz, mi nem belőle."
Köszönöm,én már meggyőződtem.:))
Akkor Ti hogyan győződtetek meg róla,ha nem olvastátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!