Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/174 anonim ***** válasza:
Tehát te is tudod hogy Bibliát megváltoztatták. Ha pedig tisztában vagy te is azzal hogy a Bibliát össze vissza hamisították, miért hiszed el azok meséjét akik a hamisítást végezték, aki ugye a keresztény egyház? Tudod hogy hamisított de mégis hiszel benne? :)
okt. 15. 12:50
 112/174 anonim ***** válasza:

111.

Én Jézus Krisztusban hiszek és amikor olvasom a Bibliát, Ő üzen belőle.

De tudod miért hiszek a Biblia Istenében, mert megtapasztaltam, hogy Jézus él.

Kisztus szeretete szorongat.

Élvezem a Vele való utamat itt a földön. Benne békességet, örömöt találtam...Ő a kincsem, ember nem tud adni ilyen jót, ami Tőle kaptam, kapok.

Az Igazság valóban szabaddá tett a szeretetre.

Imádok szeretni.

[link]

Ebben a Bibliai rész mi a hazugság ?

okt. 15. 13:11
 113/174 anonim ***** válasza:

"Én Jézus Krisztusban hiszek és amikor olvasom a Bibliát, Ő üzen belőle."

De ha tisztában vagy azzal hogy a Bibliát meghamisították, honnan tudod hogy Jézus valóban ezeket mondta? Honnan tudod hogy nem a Koránban szól az igazi Jézus?

"De tudod miért hiszek a Biblia Istenében, mert megtapasztaltam, hogy Jézus él.Kisztus szeretete szorongat."

Aha, mondtad hogy megjelent neked. Honnan tudod hogy nem a Sátán volt aki Jézusnak adta ki magát?

"Ebben a Bibliai rész mi a hazugság ?"

A szeretetről ír. És? A Korán is ír a szeretettről. Összességében viszont a Biblia tele van hamisításokkal. Szóval mi a bizonyítékod hogy nem a Koránban leírt próféta Jézus a valós?

okt. 15. 13:30
 114/174 anonim ***** válasza:

Alapból fél évig azt sem tudtam mi történik velem....

Visszanézve ezeket tapasztalatam magamban.

-Változott a szívem...nem bírtam elviselni, hogyha másokat bántanak akár szóval is.

-Olvastam egy olyan mondatot, hogy az eleven élőt egyed, mert abból származik élet és ezt a mondatot Jézusnak tulajdonította az író.

Ekkor valahogy hit gyúlt a szívemben. El tudtam hinni teljesen, hogy Jézus valóban Isten fia....Ő csak tudja, hogyan müködik a testünk. Ezt elmondta, megvallottam másoknak is.

-Éppen kerestem a gyógyulásom, az egyházi énekek meggyógyítanak szlogennel vezérelve elmentem a helyi Isten tiszteletre.

Az énekek alatt Jézus beleüzent a szívembe : Jézus hív gyertek én utánam... küzdőkre vár csak győzelem...Isten vég nélkül szeret.

Közben patakokban folyt a könnyem...a Szent Szellem (azóta tudom, hogy Ő volt) kitöltötte bennem Isten szeretetét és az Úr békéjét adta a lelkembe.

Na innentől fogva értettem az Igéket, amit hallottam ...majd később olvastam. Éreztem Isten szeretetét.

Ja, közben már volt bennem régóta egy boldogság keresés és ekkor döbbentem rá, hogy én Jézust kerestem....mivel megtalált, célba értem.

Szóval azóta csak Őt figyelem, Benne bízok.

Ha vissza tudnék menni az időben már előbb jöttem volna Hozzá, Őnála van az otthonom.

Ilyent vallások nem tudnak adni, csak Jézustól árad ránk, a Benne hívők felé....ez a mennyei adás személyéből fakad.

Te tapasztaltál ilyent a Te vallásodban ?

okt. 15. 14:12
 115/174 anonim ***** válasza:

"Olvastam egy olyan mondatot, hogy az eleven élőt egyed, mert abból származik élet és ezt a mondatot Jézusnak tulajdonította az író."

Hol olvastad? Jézus biztosan nem mondott olyat hogy az "eleven élőt egyed".

"Ekkor valahogy hit gyúlt a szívemben. El tudtam hinni teljesen, hogy Jézus valóban Isten fia....Ő csak tudja, hogyan müködik a testünk. Ezt elmondta, megvallottam másoknak is."

Abból hogy azt olvastad hogy " az eleven élőt egyed", neked az következik hogy Jézus maga Isten? Ettől gyúlt hit a szívemben ? Érdekes, de nem normális.

"Az énekek alatt Jézus beleüzent a szívembe : Jézus hív gyertek én utánam... küzdőkre vár csak győzelem...Isten vég nélkül szeret."

De honnan tudod hogy nem a Sátán volt.

"Ilyent vallások nem tudnak adni, csak Jézustól árad ránk, a Benne hívők felé....ez a mennyei adás személyéből fakad."

Honnan tudod hogy más vallás mit tud neked adni ha nem ismered azokat? Például az iszlámot nem ismered így nem is tudhatod mit adhat.

"Te tapasztaltál ilyent a Te vallásodban ?"

Én nem hallok hangokat és nem is jelent meg nekem senki, viszont ha a Koránt olvasom, hallgatom azt érzem Isten szól hozzám illetve mikor imádkozom szintén. Ezen kívül az hogy muszlim vagyok tények alapján logikusan meghozott döntés volt részemről. Az iszlám tanítása logikus, erkölcsös, igazságos, nincsenek benne ellentmondások, pogány hamisítások. Én ilyennek képzelem el ha Isten üzen az emberiségnek.

okt. 15. 14:28
 116/174 anonim ***** válasza:

"Konkrétan ..."

Konkrétan semmi konkrétumot nem írtál. Amit általában írsz, azt se támasztod alá semmivel. Majd ha mutatsz egy első századi írást, amiben Jézus ellentétes dolgokat állít magáról, mint a kanonizált írásokban, akkor visszatérhetünk rá, addig nem izgatnak a hallucinációid.

okt. 15. 14:31
 117/174 anonim ***** válasza:

"Konkrétan semmi konkrétumot nem írtál. Amit általában írsz, azt se támasztod alá semmivel. Majd ha mutatsz egy első századi írást, amiben Jézus ellentétes dolgokat állít magáról, mint a kanonizált írásokban, akkor visszatérhetünk rá, addig nem izgatnak a hallucinációid."

Nem kell első századi írást mutatnom ahhoz hogy bizonyítsam, a Bibliát meghamisították. A 106-os válaszomban szerintem elég konkrét dolgokat írtam tekintve hogy a Bibliából idéztem :) Vagy ez nálad hallucináció? :) Ha nem tudod megkülönbözteni mi a valóság és mi a képzeleted szüleménye akkor inkább a betegségek kategóriát nézegesd.

okt. 15. 14:56
 118/174 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne valamit felmutatni, mert eddig semmit nem tudtál. Jézus saját szavai alapján előbb létezett, mint az emberiség. Ha nem tudsz ezzel kapcsolatban mást felmutatni, akkor a jelenlegi állás szerint Jézus ezt gondolta magáról.

okt. 15. 15:39
 119/174 anonim ***** válasza:
Ha tudományosan megállapították hogy a Bibliát össze vissza lett hamisítva, akkor a jelenlegi állás szerint semmi sem tény azzal kapcsolatban amit a Biblia ír Jézusról.
okt. 15. 15:51
 120/174 anonim ***** válasza:

Jó, hát akkor Jézus szó szerint mondta "Én Isten vagyok." Csak ugye tudományosan bizonyított, hogy meg lett hamisítva, ezért nem találod.

Tényleg felesleges a tiednél bonyolultabb érvelést használni, minek, ha úgy is lehet, ahogy te csinálod.

okt. 15. 15:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!