Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/174 anonim ***** válasza:
Itt szó nincs arról hogy Isten eljön emberi alakban és megöleti magát. A zsidók is egy ember messiást várnak és a zsidók szerint is bálványimádó vagy. Igazából minden igazi egyistenhívő szerint, legyen az zsidó, keresztény vagy muszlim, a szentháromsághívő keresztények bálványimádó politeisták.
okt. 9. 16:03
 82/174 anonim ***** válasza:

81

Tudod mit legyen a Te hited szerint.

Ezek szerint nem Jézushoz tartozol....nem is akarsz Neki engedelmeskedni.

okt. 9. 16:21
 83/174 anonim ***** válasza:
Én és a többi muszlim az igazi Jézushoz tartozunk. Te viszont azt a hamis Jézust követed akit azok találták ki aki meg akarták ölni Jézust. Szóval nem is lehetnél távolabb Jézustól.
okt. 9. 16:24
 84/174 anonim ***** válasza:

Dávid zsoltára.

23 Az én pásztorom az Örökkévaló!

Minden jóval ellát engem:

2 dús legelőin megpihentet,

friss patakokhoz terelget,

3 felüdíti lelkem,

és az igazságosság útján vezet,

jóságos természete szerint.

4 Bizony, még ha a halál árnyékában,

sötét és mély völgyeken kell is átmennem,

akkor sem félek a gonosztól,

mert, te, Örökkévaló, ott is velem vagy.

Pásztorbotod megvéd, pálcád vezet.

5 Ellenségeim szeme láttára bőségesen megteríted asztalom,

mint szívesen látott vendéged előtt.[a]

Bizony, színig töltöd poharam!

6 Jóságod és szereteted körülvesz amíg csak élek,

az Örökkévaló házában[b] lakom, egész életemben.

okt. 9. 16:35
 85/174 anonim ***** válasza:

János 18:37

Monda azért néki Pilátus: Király vagy-é hát te csakugyan? Felele Jézus: Te mondod, hogy én király vagyok. Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, a ki az igazságból való, hallgat az én szómra.

okt. 9. 16:37
 86/174 anonim ***** válasza:
Miért nem azt a verset idézed amiben Jézus azt mondja "Isten vagyok imádjatok". Ja hogy ilyet nem tudsz idézni mert sosem mondta Jézus :)
okt. 9. 16:43
 87/174 anonim ***** válasza:

86

Ember! Fogd már, nem kell mondani Neki. Aki találkozik Vele tudja egyből.

Olyan erő és hatalom van az Ő jelenlétében, hogy minden térd meghajol.....kivéve a Tiéd.

okt. 9. 17:02
 88/174 anonim ***** válasza:

86

Nyugodtan kövesd a muszlimokat.

Isten szerint két féle ember van. Akik a Megváltó Jézus Krisztust követik világosságban vannak.

A többiek sötétségben vannak.... mint Te is.

okt. 9. 17:05
 89/174 anonim ***** válasza:

"Olyan erő és hatalom van az Ő jelenlétében, hogy minden térd meghajol.....kivéve a Tiéd."

Hát ez érdekes :) A Biblia szerint a kutya nem nézte Istennek Jézust. Még követője is alig volt de azok is elárulták.

"Isten szerint két féle ember van. Akik a Megváltó Jézus Krisztust követik világosságban vannak."

Ja hogy te vagy a világosságban :) Mitől is? És nem válaszoltál arra, mi van ha a Sátán jelent meg neked?

okt. 9. 17:37
 90/174 anonim ***** válasza:

Neked tuti ördögöd van, ha nincs Krisztusod...ennyire egyszerű

Jézus mondja ma is

János 6:51

Én magam vagyok ez az életadó kenyér, aki a Mennyből jöttem le. Aki ezt a kenyeret eszi, örökké él! Ez a kenyér a testem, amelyet majd áldozatul adok a világ életéért.”

János 8:12

Én vagyok a világ világossága!

Később Jézus ezt mondta az összegyűlt sokaságnak: „Én vagyok a világ világossága. Aki engem követ, nem a sötétségben él, hanem a világosságban, amely az örök élet.”

János 12:46

Én vagyok a világosság, és azért jöttem erre a világra, hogy aki hisz bennem, ne maradjon a sötétségben

Te ugye nem hiszel Benne ?

okt. 9. 18:04
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!