A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?
81
Tudod mit legyen a Te hited szerint.
Ezek szerint nem Jézushoz tartozol....nem is akarsz Neki engedelmeskedni.
Dávid zsoltára.
23 Az én pásztorom az Örökkévaló!
Minden jóval ellát engem:
2 dús legelőin megpihentet,
friss patakokhoz terelget,
3 felüdíti lelkem,
és az igazságosság útján vezet,
jóságos természete szerint.
4 Bizony, még ha a halál árnyékában,
sötét és mély völgyeken kell is átmennem,
akkor sem félek a gonosztól,
mert, te, Örökkévaló, ott is velem vagy.
Pásztorbotod megvéd, pálcád vezet.
5 Ellenségeim szeme láttára bőségesen megteríted asztalom,
mint szívesen látott vendéged előtt.[a]
Bizony, színig töltöd poharam!
6 Jóságod és szereteted körülvesz amíg csak élek,
az Örökkévaló házában[b] lakom, egész életemben.
János 18:37
Monda azért néki Pilátus: Király vagy-é hát te csakugyan? Felele Jézus: Te mondod, hogy én király vagyok. Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, a ki az igazságból való, hallgat az én szómra.
86
Ember! Fogd már, nem kell mondani Neki. Aki találkozik Vele tudja egyből.
Olyan erő és hatalom van az Ő jelenlétében, hogy minden térd meghajol.....kivéve a Tiéd.
86
Nyugodtan kövesd a muszlimokat.
Isten szerint két féle ember van. Akik a Megváltó Jézus Krisztust követik világosságban vannak.
A többiek sötétségben vannak.... mint Te is.
"Olyan erő és hatalom van az Ő jelenlétében, hogy minden térd meghajol.....kivéve a Tiéd."
Hát ez érdekes :) A Biblia szerint a kutya nem nézte Istennek Jézust. Még követője is alig volt de azok is elárulták.
"Isten szerint két féle ember van. Akik a Megváltó Jézus Krisztust követik világosságban vannak."
Ja hogy te vagy a világosságban :) Mitől is? És nem válaszoltál arra, mi van ha a Sátán jelent meg neked?
Neked tuti ördögöd van, ha nincs Krisztusod...ennyire egyszerű
Jézus mondja ma is
János 6:51
Én magam vagyok ez az életadó kenyér, aki a Mennyből jöttem le. Aki ezt a kenyeret eszi, örökké él! Ez a kenyér a testem, amelyet majd áldozatul adok a világ életéért.”
János 8:12
Én vagyok a világ világossága!
Később Jézus ezt mondta az összegyűlt sokaságnak: „Én vagyok a világ világossága. Aki engem követ, nem a sötétségben él, hanem a világosságban, amely az örök élet.”
János 12:46
Én vagyok a világosság, és azért jöttem erre a világra, hogy aki hisz bennem, ne maradjon a sötétségben
Te ugye nem hiszel Benne ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!