A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?
Nem tudom, hogy tőlem mit szeretnél, valószínűleg te sem. De az 1 pipás iszlám szektással jól elvagytok.
61
Senkitől nem szeretnék semmit.
Amíg tele van mindenkinek a hasa, jól megy a dolga nagyon könnyen megy a mások lealázása.
Csak, hogy én már alázatban tartom magam, mióta Jézust követem....nem érnek el a nyílvesszőitek.
A Szeretet győzött a kereszten.
"Attól, évek óta próbálod traktálni szegény embereket agyament hülyeségeiddel, tévképzeteiddel, stb. Nagyjából olyan vagy, mint a leglelkesebb hitgyülisek, talán még rosszabb."
Tehát nem tudsz érdemben válaszolni csak rágalmazol.
"A gyakorlat és az iszlám országok törvényei nem ezt mutatják. Korábban egy muszlim hitoktatót is idéztem ezzel kapcsolatban, ő le merte írni, te hazudsz, tagadsz."
A Korán egyértelműen leírja hogy ha egy muszlim kitér a hitből az az ő dolga. A legtöbb muszlim országban ezt így is kezelik, halálbüntetést pedig sehol nem adnak ezért. Szóval te hazudsz.
"Ha 100 éve pogányok voltatok, akkor most se vagytok mások. Igen, ezt manapság a politikai korrektség miatt és a vallásközi párbeszéd miatt nem szeretik hangoztatni, de nem változtat a tényeken. A hindukra se mondják, hogy pogányok, de attól még azok."
100 éve a keresztényeknek fogalmuk sem volt arról mit tanít az iszlám, a legtöbbnek most sincs. Nyilván azóta tanulmányoztak az egyházi vezetők és rájöttek hogy a muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek. Ha te azt feltételezed a keresztény egyház vezetőiről hogy politikai okokból fogadták csak el, tehát hazudtak, te dolgod. A zsidók pedig mindig is elfogadták hogy a muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek mint ők. A hinduk esetében viszont sem a zsidók sem a keresztények nem fogadták el hogy ugyanabban az Istenben hisznek így a hinduk keresztény szempontból pogányok.
"Atonnak már nincsenek követői, így konkrétan kikről kellett volna elismerni? Te korábbi hozzászólásodban minden monoteistáról írtál, erre hoztam példának egy ókori monoteista vallási irányzatot."
Attól még nyilatkozhat a keresztény egyház hogy az Aton vallás ugyanabban az Istenben hitt vagy nem.
"Ez az idézet a JW tanúira jellemző, ezért nem tud a Szent Szellem munkálkodni Náluk."
Ez az idézet pontosan rád vonatkozik és a többi bálványimádó keresztényre. A Jehova tanúira pont a legkevésbé mert ők legalább nem bálványimádók veled ellentétben.
"Az ördög is használja a Bibliát, ahogy elnézem Nálad is nyert....Te meg eltékozlod az életed Jézus nélkül."
Az ördög arra vezérelte az embereket hogy meghamisítsák a Bibliát. Te most ezt az ördög által átiratott Bibliát hiszed Isten szavának.
"Térj meg lelked Pásztorához, Jézus Krisztushoz, míg megtalálható."
Neked kellene végre észhez térned.
"Nem tudom, hogy tőlem mit szeretnél, valószínűleg te sem. De az 1 pipás iszlám szektással jól elvagytok."
A keresztény válaszoló a fanatikus, ami neked is feltünt. Amint látod én érvekkel, logikus magyarázattal, bizonyítékokkal dolgozom mint mindig. Tehát hazudsz mikor fanatizmussal rágalmazol.
65
Akik a kárhoztatnak másokat, azok nem áldottak.
Amíg nem vagy benne az Igazságban bárki úgy ver át, ahogy nem szégyelli.
Nyugodt lehetsz benne, hogy az iszlám vallás sem vezet Istenhez.
Jézus Krisztus az Út az Igazság és az Élet.
Az Ő áldását kívánom Neked is.
János ev 3,16
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az õ egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen õ benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
"Amíg nem vagy benne az Igazságban bárki úgy ver át, ahogy nem szégyelli."
A saját Bibliáddal bizonyítom hogy Jézus nem Isten. Ez nem zavar téged? :)
"Nyugodt lehetsz benne, hogy az iszlám vallás sem vezet Istenhez."
Áruld már el te mennyit tudsz az iszlám vallásról? Gyanítom szinte semmit.
"Az Ő áldását kívánom Neked is."
Én pedig újból bemásolom mit fog neked és a többi kereszténynek mondani Jézus:
Máté 7:22-23 Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ki ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát? És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők!"
67
Miért is kellene tudnom az iszlám vallásról, ha az nem vezet Istenhez, nem szabadít meg, nem gyógyít meg és legfőképpen nem ad örök életet?
Találkoztam Jézussal, leborulok az Ő lábai elé és imádom Őt.
Megmentett a haláltól, meggyógyított, megszabadított és kősziklára állította a lábamat.
Elvette testemből a kő szívet és hús szívet adott.
Élvezem a minden értelmet felülhaladó békességét, az Ő öröme az én erősségem és végtelen féltő szeretete védelmez.
Ha nem találkoztál Vele, akkor nem olvastad az Új Szövetséget sem, hiába ragadsz ki belőle olyan részeket, amivel engem kárhoztatni akarsz.
Nem vagy kegyelem alatt és ezzel a hozzáállással nem is leszel.
"Miért is kellene tudnom az iszlám vallásról, ha az nem vezet Istenhez, nem szabadít meg, nem gyógyít meg és legfőképpen nem ad örök életet?"
Ha fogalmad sincs mit tanít az iszlám vallás, honnan tudod hogy nem vezet Istenhez? Ráadásul ugye azt mondod Jézus követője vagy. A kereszténységen kívül az iszlám az egyetlen vallás ami kötelezően előírja hogy hinni kell Jézusban, persze mint prófétában. Tehát ha te tényleg Jézus követője vagy, tanulmányoznod kellett volna az iszlám vallást. És nagyon jól össze is hasonlítható a Biblia és a Korán mert sok személy, történet azonos de hatalmas különbségekkel és ha tanulmányoznád akkor látnád hogy az iszlám javára.
"Találkoztam Jézussal,"
Honnan tudod hogy Jézussal találkoztál? Honnan tudod hogy nem a Sátánnal?
"leborulok az Ő lábai elé és imádom Őt."
Idéznéd hol mondja Jézus hogy őt imádd és borulj le a lábai elé? Sehol. Te bizony a Sátánnal találkoztál aki bálványimádásra vett rá téged. Már ha nem csak hallucináltad vagy kitaláltad az egészet.
"Ha nem találkoztál Vele, akkor nem olvastad az Új Szövetséget sem, hiába ragadsz ki belőle olyan részeket, amivel engem kárhoztatni akarsz. "
A lényegi részeket elolvastam. Például azt a részt is mikor Jézus azt mondja ő nem Isten, csak Istent imádd és hogy keresd az igazságot.
"Nem vagy kegyelem alatt és ezzel a hozzáállással nem is leszel."
Javaslom térj észhez ha nem akarsz bálványimádás bűnével Isten előtt állni az Ítélet napján.
"A lényegi részeket elolvastam. Például azt a részt is mikor Jézus azt mondja ő nem Isten, csak Istent imádd és hogy keresd az igazságot."
Nem megmondtam.
Jézus Krisztus az Igazság.
Ézsaiás 9:6
Mert egy gyermek születik, fiút ad nekünk az Örökkévaló, aki vállára veszi az uralom terhét. Így hívják: „Csodálatos, Tanácsadó, Erős Isten, Öröklét Forrása, Békesség Fejedelme.”
Máté 2:1
A keleti bölcsek imádják Jézust
Máté 14:33
A tanítványok leborultak Jézus előtt, imádták őt, és azt mondták: „Valóban Isten Fia vagy!”
Jelenések 7:15
Ezért állnak most Isten trónja előtt a templomában, és imádják őt éjjel-nappal. Az, aki a trónon ül, kiterjeszti sátorát fölöttük.
Jelenések 22:3
A városban soha nem lesz semmi, ami átkozott. Isten és a Bárány trónja lesz abban a városban. Szolgái ott imádják Istent,
János 8:16
de még ha ítélkezem is, az ítéletem akkor is érvényes és igazságos, mert nem egyedül ítélek. Ketten vagyunk: én és az Atya, aki elküldött engem.
János 10:30
Az Atya és én egyek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!