Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/174 anonim ***** válasza:

21

Még jó, hogy nem tudsz kidisputálni a kegyelemből...az örök életem is tuti, hiszek Jézus Krisztusban.

A Te örök életed a tét.

Hiszel Neki és követed vagy ellenállsz Neki és eltékozlod az életed.

okt. 6. 14:57
 22/174 anonim ***** válasza:
0%
Az örök életed az tuti csak az a kérdés hol fogod tölteni. Azzal hogy Jézust imádod ami bálványimádás, elköveted a legnagyobb bűnt. Hát nem lennék a helyedben az ítélet napján.
okt. 6. 15:05
 23/174 anonim ***** válasza:

Keresztény szempontól amiket írsz, annyira relevánsak, mintha egy hindu vagy egy sámánista írná.

okt. 6. 15:41
 24/174 anonim ***** válasza:
Keresztény szempontból is releváns amit írók mert a Tízparancsolat kimondja hogy semmit ne imádj ami a földön jár, márpedig Jézus a földön járt. Továbbá Jézus is azt mondta csak Istent imádd aki így nyilván nem Jézus. Nincs egy olyan vers amiben Jézus azt mondja "Isten vagyok".
okt. 6. 15:47
 25/174 anonim ***** válasza:
Miért lenne releváns, hogy egy keresztény szempontból pogány vallás követője miket ír?
okt. 6. 16:30
 26/174 anonim ***** válasza:
0%
Az iszlám nem lehet pogány vallás mivel egyistenhitet hirdet, ráadásul az iszlámban szerepel Jézus is mint próféta. Akkor az iszlám szerinted mitől is pogány? És ugye azt mondtam keresztény szempontból azért releváns amit írok mert a Bibliával is ellentétes Jézus istensége. Azért a Biblia csak releváns a keresztények számára igaz? :)
okt. 6. 16:41
 27/174 anonim ***** válasza:

24

A JW tanúinak a nagy tanítása, hogy sehol nem mondja Jézus Isten vagyok.

A tanítványai érdekes módon tudták, Pál Apostolról nem is beszélve.

Le mernék fogadni el sem olvastad az Új Szövetséget.. az Igazság Neked még odaát van.

Olvasd el a Kolossé 2.

[link]

Ha nem értenéd kérdezd Jézust, Ö Maga a Bölcsesség. Nélküle nem fogod érteni....a kulcsok Nála vannak.

okt. 6. 17:04
 28/174 anonim ***** válasza:

Attól még lehet pogány valami, mert monoteista. Attól is lehet pogány, hogy átvette innen onnan pár személyt, például Jézust. A New age mozgalomban/vallásban is szerepel Jézus, mert átvették személyét, de ugyanúgy pogány, mint a te vallásod.

A Biblia pedig releváns, csak nem a te értelmezésedben.

okt. 6. 17:11
 29/174 anonim ***** válasza:
0%

"A JW tanúinak a nagy tanítása, hogy sehol nem mondja Jézus Isten vagyok."

Muszlim vagyok nem Jehova Tanúja.

"A tanítványai érdekes módon tudták, Pál Apostolról nem is beszélve."

Pál apostol sosem látta Jézust. A tanítványai közül pedig volt aki elárulta, volt aki megtagadta, és nem akarták elhinni hogy feltámadt. Ez pont azt bizonyítja hogy nem nézték Istennek.

okt. 6. 18:43
 30/174 anonim ***** válasza:
0%

"Attól még lehet pogány valami, mert monoteista. Attól is lehet pogány, hogy átvette innen onnan pár személyt, például Jézust. A New age mozgalomban/vallásban is szerepel Jézus, mert átvették személyét, de ugyanúgy pogány, mint a te vallásod."

Te egyébként mit értesz pogány alatt? Mert szerintem fogalmad sincs a szó jelentéséről.

"A Biblia pedig releváns, csak nem a te értelmezésedben."

Nem lehet másképp értelmezni hiszen egyéretelmű. A Tízparancsolat kimondja hogy semmit ne imádj ami a földön jár, márpedig Jézus a földön járt így nem imádhatod és nyilván nem Isten. Jézus is azt mondta csak Istent imádd aki így nyilván nem Jézus. Nincs egy olyan vers amiben Jézus azt mondja "Isten vagyok".

okt. 6. 18:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!