Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/174 anonim ***** válasza:

"Nem megmondtam."

Szerinted melyik részt nem olvastam el? :)

"Jézus Krisztus az Igazság."

Igen de az iszlám szerinti. Akiben te hiszel, az istenség Jézus sosem létezett és bálványimádás amit teszel.

Azt kértem tőled, olyna Bibliai verset idézz amiben Jézus azt mondja "Isten vagyok, imádjatok".

Menni fog? Tudsz ilyet idézni?

okt. 9. 11:08
 72/174 anonim ***** válasza:

72

A 70 hozzászólást gondolom nem értetted meg.

Máté 28:18

És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.

okt. 9. 13:13
 73/174 anonim ***** válasza:

Filippiekhez 2:10

Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.

okt. 9. 13:13
 74/174 anonim ***** válasza:

Ezékiel 18:32

Mert nem gyönyörködöm a meghaló halálában, ezt mondja az Úr Isten. Térjetek meg azért és éljetek!

Ezékiel 33:11

Mondjad nékik: Élek én, ezt mondja az Úr Isten, hogy nem gyönyörködöm a hitetlen halálában, hanem hogy a hitetlen megtérjen útjáról és éljen. Térjetek meg, térjetek meg gonosz útaitokról! hiszen miért halnátok meg, oh Izráel háza!?

Apostolok 2:38

Péter pedig monda nékik: Térjetek meg és keresztelkedjetek meg mindnyájan a Jézus Krisztusnak nevében a bûnöknek bocsánatjára; és veszitek a Szent Lélek ajándékát.

Rómaiakhoz 6:23

Mert a bûn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban.

1 Korintusi 8:6

Mindazáltal nekünk egy Istenünk van, az Atya, a kitõl [van] a mindenség, mi is õ benne; és egy Urunk, a Jézus Krisztus, a ki által [van] a mindenség, mi is õ általa.

Filippiekhez 2:11

És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsõségére

Filippiekhez 3:8

Sõt annakfelette [most] is kárnak ítélek mindent az én Uram, Jézus Krisztus ismeretének gazdagsága miatt: a kiért mindent kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek, hogy a Krisztust megnyerjem,

Jelenések 20:4

És láték királyiszékeket, és leülének azokra, és adaték nékik ítélettétel; és [látám] azoknak lelkeit, a kiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.

okt. 9. 13:21
 75/174 anonim ***** válasza:

Te nem érted. Mutass egy olyan verset amiben Jézus maga mondja hogy "Isten vagyok imádjatok".

Ja és persze kérdés, azt mivel magyarázod hogy Jézus százezrekkel találkozhatott személyesen de senki nem nézte Istennek? Még a tanítványai sem. Volt aki elárulta, volt aki megtagadta és el sem hitték hogy feltámadt. Erre csak az lehet a magyarázat hogy Jézus nem Isten. Vagy ti keresztények egy fogyatékos istenségben hisztek aki eljött személyesen a földre de a kutyát sem tudta meggyőzni hogy ő isten.

okt. 9. 13:23
 76/174 anonim ***** válasza:

76

Most azért tartod magadat Janinak, mert Jézus nem kérte, hogy Istenítsék?

okt. 9. 13:32
 77/174 anonim ***** válasza:

János 14:1

Ne nyugtalankodjék a ti szívetek: higyjetek Istenben, és higyjetek én bennem.

János 14:11

Higyjetek nékem, hogy én az Atyában vagyok, és az Atya én bennem van; ha pedig nem, magokért a cselekedetekért higyjetek nékem.

okt. 9. 13:36
 78/174 anonim ***** válasza:

János 16,

7 Én azonban az igazságot mondom nektek: jobb nektek, ha én elmegyek; mert ha nem megyek el, a Pártfogó nem jön el hozzátok, ha pedig elmegyek, elküldöm őt hozzátok.

8 És amikor eljön, leleplezi a világ előtt, hogy mi a bűn, mi az igazság és mi az ítélet.

9 A bűn az, hogy nem hisznek énbennem;

okt. 9. 13:40
 79/174 anonim ***** válasza:
Nyilván Jézusnak mondania kellett hogy ő Isten. Hol van ez? Hol van hogy Istenként mutatkozott be? És mi a válaszod arra hogy Jézus százezrekkel találkozhatott személyesen de senki nem nézte Istennek?
okt. 9. 14:24
 80/174 anonim ***** válasza:

80

A próféták tudták

Ézsaiás 9:6

Mert egy gyermek születik, fiút ad nekünk az Örökkévaló, aki vállára veszi az uralom terhét. Így hívják: „Csodálatos, Tanácsadó, Erős Isten, Öröklét Forrása, Békesség Fejedelme.”

okt. 9. 15:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!