Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/174 anonim ***** válasza:

"Mert szerintem fogalmad sincs a szó jelentéséről."

Több jelentését is tudom, nyilván nem az eredeti értelmében használtam, ami vidékit jelentett, hanem vallási értelemben.

"Nem lehet másképp értelmezni hiszen egyéretelmű."

Láthatóan rajtad kívül mindenki másnak sikerül.

"A Tízparancsolat kimondja hogy semmit ne imádj ami a földön jár, márpedig Jézus a földön járt így nem imádhatod és nyilván nem Isten."

A Biblia azt írja, hogy Isten is megjelent Ábrahámnak, aki vendégül is látta, akkor Istent se szabad imádni.

okt. 6. 18:56
 32/174 anonim ***** válasza:
0%

"Több jelentését is tudom, nyilván nem az eredeti értelmében használtam, ami vidékit jelentett, hanem vallási értelemben."

Vallási értelemben szerinted mit jelent?

"Láthatóan rajtad kívül mindenki másnak sikerül."

Ha egyszer Jézus sehol nem mondja hogy Isten és senki nem nézi Istennek, meséld már el ezt hogy lehet úgy értelmezni hogy Jézus Isten? :)))

"A Biblia azt írja, hogy Isten is megjelent Ábrahámnak, aki vendégül is látta, akkor Istent se szabad imádni."

Akkor a szomszéd pista bácsi is mondhatja hogy Ő Isten és nem úgy kell értelmezni azokat a tiltásokat a Bibliában :) Az ilyen mesék hogy Isten megjelenik emberi alakban a földön, mind kivétel nélkül pogány hamisítás. Pogány vallások jellemzője hogy az istenségek emberi alakban járkálnak a földön.

okt. 6. 19:27
 33/174 anonim ***** válasza:

Értem, tehát szerinted Ábrahám, aki a zsidók ősatyja és elvileg a muszlimoké is, szavahihetőség és hitelesség szempontjából a szomszéd Pista bácsi szintjén van szerinted.

okt. 6. 19:56
 34/174 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen Ábrahám szavahihetőségét nem vonom kétségbe mivel Isten prófétája. Amit kétségbe vonok az a Biblia hitelessége, és hát tudományos tény hogy a Bibliát meghamisították. Mind az Ószövetséget mind az Újszövetséget. Nyilvánvaló hogy az ilyen "istenségek megjelennek a földön emberi alakban" című történetek pogány hamisítások. Ábrahám sosem állított ilyet ahogy Jézus sem.
okt. 6. 20:08
 35/174 anonim ***** válasza:
0%
Ja és nem válaszoltál arra, vallási értelemben szerinted mit jelent hogy pogány.
okt. 6. 20:09
 36/174 anonim ***** válasza:
0%
Nincs válasz? Tehát fogalmad sincs arról mit jelent hogy pogány vallás, csak az iszlámot rágalmaztad.
okt. 6. 23:14
 37/174 anonim ***** válasza:

A meg nem keresztelt személyeket nevezik pogánynak. Ez alól kivételt képez az Ószövetség népe. Ha megnézed a nagyon régi magyar szövegeket, ott is pogányként jellemezték a törököket, sőt magát az iszlámot is.

okt. 7. 00:16
 38/174 anonim ***** válasza:

29

Én meg Jézus Krisztus tanúja vagyok. Ő valóban feltámadt és ma is él .

Egy vallás sem fog üdvözíteni és örök életet adni csakis Jézus Krisztus.

Ha Ő nincs meg semmid nincs a lelked még tévelyeg.

Ha Ő meg van az olyan érzés, mintha hazaérkeznél egy hosszú út után az Atyai házhoz.

Jézus Krisztus az Út az Atyához.

Kérdezd meg Tőle, ha eddig nem volt bátorságod hozzá.

Válaszolni fog.

Zsoltárok 46,11

Csendesedjetek és ismerjétek el, hogy én vagyok az Isten! Felmagasztaltatom a nemzetek közt, felmagasztaltatom a földön.

Áldjon meg Tégedet az Úr Jézus Krisztus.

okt. 7. 07:53
 39/174 anonim ***** válasza:
0%

"A meg nem keresztelt személyeket nevezik pogánynak. Ez alól kivételt képez az Ószövetség népe. Ha megnézed a nagyon régi magyar szövegeket, ott is pogányként jellemezték a törököket, sőt magát az iszlámot is."

Pogánynak a nem monoteista vallásokat nevezik, nem azokat akik nem keresztények. Ha pedig mégis a meg nem keresztelt személyeket nevezik pogánynak akkor a zsidókat is így kellene nevezni mert ők sincsenek megkeresztelve.

okt. 7. 08:01
 40/174 anonim ***** válasza:
0%

"Én meg Jézus Krisztus tanúja vagyok. Ő valóban feltámadt és ma is él ."

Még a Bibliából is kiderül hogy nem támadt fel valójában de még csak keresztre sem feszítették.

"Egy vallás sem fog üdvözíteni és örök életet adni csakis Jézus Krisztus."

Szóval ha bálványként imádsz egy embert szerinted üdvözít téged?

"Kérdezd meg Tőle, ha eddig nem volt bátorságod hozzá.

Válaszolni fog."

Jézus nem fog válaszolni mert ő embert. Ha te hangokat hallasz akkor vagy fordulj orvoshoz vagy ha igaz akkor valaki egész más válaszol neked.

"Csendesedjetek és ismerjétek el, hogy én vagyok az Isten! Felmagasztaltatom a nemzetek közt, felmagasztaltatom a földön."

Nem zavar hogy ezt nem Jézus mondja? :)

okt. 7. 08:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!