Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A katolikusok valójában...

A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?

Figyelt kérdés

okt. 1. 12:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/174 anonim ***** válasza:

Az iszlámban meg csak hozzád hasonló fanatikusok? Bár sok iszlám országban nem lehet kitérni a hamis pogány hitetekből.

Amúgy Aton követők se voltak akkor pogányok? Ők is egy istenben hittek. Egy egyiptomi napistenségben, de monoteisták voltak.

okt. 7. 18:49
 52/174 anonim ***** válasza:

50

Egyértelműen leírom, nem vallásokat követek, hanem az élő Megváltó Jézus Krisztust.

Ő a szeretet törvényét a szívembe írta. Ez az Isteni szeretet motiválja az életemet.

Isten Velem van és én Vele.

Jézus Krisztus Téged is szeret.

A Mennyben minden tékozló fiút hazavárnak.

okt. 7. 19:39
 53/174 anonim ***** válasza:
0%

"Az iszlámban meg csak hozzád hasonló fanatikusok?"

Én mitől is vagyok fanatikus? Szerintem inkább te vagy muszlimgyülölő.

"Bár sok iszlám országban nem lehet kitérni a hamis pogány hitetekből."

Ez a szokásos keresztény, ateista hazugság.

"Amúgy Aton követők se voltak akkor pogányok? Ők is egy istenben hittek. Egy egyiptomi napistenségben, de monoteisták voltak."

A zsidó és keresztény vallási vezetők elismerték már elég rég hogy a muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek mint ők. Így a muszlimok nem lehetnek pogányok a hivatalos keresztény álláspont szerint. Nem tudok arról hogy a keresztény vezetők Aton követői esetében is elismerték volna ugyanezt.

okt. 8. 09:55
 54/174 anonim ***** válasza:
0%

"Egyértelműen leírom, nem vallásokat követek, hanem az élő Megváltó Jézus Krisztust."

Ettől még továbbra is bálványimádás marad amit csinálsz.

"Ő a szeretet törvényét a szívembe írta. Ez az Isteni szeretet motiválja az életemet.

Isten Velem van és én Vele."

Veled valaki egész más van. Ahogy mondtam te nem Jézust követed. Közöd nincs hozzá. Te azok vallását követed akik meg akarták ölni Jézust. Ezt nevezik kereszténységnek ma, ami akkoriban a pogány vallásoknak felelt meg.

"Jézus Krisztus Téged is szeret."

Jézus a Bibliában is megtagadta a keresztényeket.

okt. 8. 09:57
 55/174 anonim ***** válasza:

54

No, erre szokták írni, hogy nagy baj van a toronyban.

Más szemében a szálka, magadéban a gerenda.

Nem tudom mennyire vagy Jani, hogy ki tudd venni a magadéban a gerendát ?

Isten bocsássa meg, amit írsz rólam, mert tényleg nem tudod.

okt. 8. 13:22
 56/174 anonim ***** válasza:
0%

Mutasd már meg milyen gerenda van a szememben :)

Totál biztos hogy halvány lila gőzöd sincs az iszlámról.

okt. 8. 13:36
 57/174 anonim ***** válasza:

56

Neked meg a valóságból.

Jelenések 1:7

Ímé eljõ a felhõkkel; és minden szem meglátja õt, még a kik õt által szegezték is; és siratja õt e földnek minden nemzetsége. Úgy van. Ámen.

okt. 8. 15:22
 58/174 anonim ***** válasza:
0%

Én is idézek neked a Bibliából. Ezt Jézus neked mondja és a többi kereszténynek. Amint látod megtagad titeket keresztényeket:

Máté 7:22-23 Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ki ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát? És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők!"

okt. 8. 15:41
 59/174 anonim ***** válasza:

"Én mitől is vagyok fanatikus?"

Attól, évek óta próbálod traktálni szegény embereket agyament hülyeségeiddel, tévképzeteiddel, stb. Nagyjából olyan vagy, mint a leglelkesebb hitgyülisek, talán még rosszabb.

"Ez a szokásos keresztény, ateista hazugság."

A gyakorlat és az iszlám országok törvényei nem ezt mutatják. Korábban egy muszlim hitoktatót is idéztem ezzel kapcsolatban, ő le merte írni, te hazudsz, tagadsz.

"A zsidó és keresztény vallási vezetők elismerték már elég rég hogy a muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek mint ők. Így a muszlimok nem lehetnek pogányok a hivatalos keresztény álláspont szerint. Nem tudok arról hogy a keresztény vezetők Aton követői esetében is elismerték volna ugyanezt."

Ha 100 éve pogányok voltatok, akkor most se vagytok mások. Igen, ezt manapság a politikai korrektség miatt és a vallásközi párbeszéd miatt nem szeretik hangoztatni, de nem változtat a tényeken. A hindukra se mondják, hogy pogányok, de attól még azok.

Atonnak már nincsenek követői, így konkrétan kikről kellett volna elismerni? Te korábbi hozzászólásodban minden monoteistáról írtál, erre hoztam példának egy ókori monoteista vallási irányzatot.

okt. 8. 20:20
 60/174 anonim ***** válasza:
0%

59

Ez az idézet a JW tanúira jellemző, ezért nem tud a Szent Szellem munkálkodni Náluk.

Az ördög is használja a Bibliát, ahogy elnézem Nálad is nyert....Te meg eltékozlod az életed Jézus nélkül.

Térj meg lelked Pásztorához, Jézus Krisztushoz, míg megtalálható.

okt. 8. 20:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!