Katolikusok. Naponta hány darab Mi Atyánk kezdetű imát mondtok el? És hány Üdvözlégy Mária kezdetűt?
Kb. 5-öt, ha összejön. 1-et legalább.
Főleg a brit magzatokért. Azért értük, mert a briteknek nem szabad imádkozni értük.
És Oroszországért, és Ukrajnáért, de ebbe már egy kicsit kezdek belefásulni, pedig egyszer véget fog érni a testvérgyilkolás ez tuti.
Én a zsolozsmát szoktam este. Abban van egy Miatyánk. Illetve délben ha nem felejtem el, akkor az Úr angyalát, amiben 3 Üdvölégy van.
De sokszor imádkozom csak saját szavaimmal ahogy eszembe jut.
Nem azért tartóztatták le mert imádkozott, Han mert a rendőrök demonstrációként értelmezték.
London forgalmasabb bevásárlóutcáin egymás lábát tapossák a különböző mikrofonba beszélő hittérítők keresztény meg Bibliai monilókkal.
Abortusz elleni demonstrációk is megengedettek, csak nem a klinika előtt ahol traumatizálhatják a bentlévőket.
Maga az abortusz nem fogja a bent lévőket traumatizálni?
Volt ,,szerencsém" látni, hogy sírnak utána, mikor bent feküdtem a nőgyógyászaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!