A katolikusok valójában vámpírok, mert Krisztus "vérét" veszik magukhoz?
Értem, akkor miért kérted, hogy idézzenek Jézustól ezt vagy azt magával kapcsolatban? Hiszen oldalakon keresztül követelted a másik hozzászólótól.
Egyébként honnan lehet Jézusról szerinted hiteles információhoz jutni? Csak nagyon remélem, hogy nem valami 7-8. századi tákolmány fércműre fogsz hivatkozni. Hanem valami korabeli vagy nem sokkal később írt forrásokra.
115
Értsd jól: egy vallás nem tud ilyen jót adni, mint Krisztus szeretete, békéje és öröme.
A tudat, hogy találkozni fogok Vele és a Szeretteimmel a Mennyben boldogsággal és örömmel tölt el.
Azóta boldog vagyok, nem aggódom, türelmes vagyok... mindennek tudok örülni és hálás tudok lenni mindenért
.... Elégedett vagyok. Nem félek.
Sátán nem hinném, hogy örül annak, hogy imádom Jézus Krisztust.
Áldjon meg Tégedet az Úr Jézus Krisztus.
"Értem, akkor miért kérted, hogy idézzenek Jézustól ezt vagy azt magával kapcsolatban? Hiszen oldalakon keresztül követelted a másik hozzászólótól."
Olyan idézetet kértem amiben Jézus egyértelműen kijelenti hogy "Isten vagyok". Mivel az a keresztény állítás hogy Jézus Isten.
"Egyébként honnan lehet Jézusról szerinted hiteles információhoz jutni? Csak nagyon remélem, hogy nem valami 7-8. századi tákolmány fércműre fogsz hivatkozni. Hanem valami korabeli vagy nem sokkal később írt forrásokra."
A Korán bizonyítottan változatlan 1400 éve a Biblia pedig bizonyítottan össze vissza hamisított. Továbbá a Korán fényévekkel igazságosabb, erkölcsösebb, logikusabb a Bibliánál. Akkor nyilván a Korán állítása az igaz nem a Biblia állítása.
"Értsd jól: egy vallás nem tud ilyen jót adni, mint Krisztus szeretete, békéje és öröme."
Azt sem tudod mit adhat neked az iszlám, továbbá ateisták is érezhetik hogy szeretetben, örömben, békében élnek.
"Azóta boldog vagyok, nem aggódom, türelmes vagyok... mindennek tudok örülni és hálás tudok lenni mindenért
.... Elégedett vagyok. Nem félek."
Ez nem érv a keresztény vallása igaza mellett hiszen egy ateista is érezheti ugyanezeket mint te.
"Sátán nem hinném, hogy örül annak, hogy imádom Jézus Krisztust."
Hogyne örülne. Ennek örül a a legjobban hiszen ezzel elköveted a legnagyobb bűnt.
"Olyan idézetet kértem amiben Jézus egyértelműen kijelenti hogy "Isten vagyok". Mivel az a keresztény állítás hogy Jézus Isten."
Minek idézzek bármit Jézustól neked, ha minden nem tetsző idézetre ráhúzod, hogy olyat biztos nem mondott?
"A Korán bizonyítottan változatlan 1400 éve"
A Harry Potter is változatlan megírása óta, de most ez hogy jön ide?
Jézusról kértem hiteles forrást, olyat tudsz mutatni?
125
"Hogyne örülne. Ennek örül a a legjobban hiszen ezzel elköveted a legnagyobb bűnt."
Isten országában Jézus Krisztus az Úr.
Ez az első nagy parancsolat.
Szeresd az Urat teljes szívedből, teljes erődből és teljes elmédből.
No, ezt a parancsolat csak a személyes találkozás után tudtam, tudom betartani.
A második nagy parancsolat szeresd a felebarát, mint önmagadat Isten nélkül úgy, ahogy ment, de Jézussal simán megy. Ő ad nekem könyörületességet, irgalmasságot mindenki felé.
Különben ez tetszik Jézussal, hogy mondhat akárki, akármit az én békességemet, örömömet, legfőképpen a hitemet nem tudja meginogtatni. Jézus Krisztus annyira szeret, kereszt halált halt értem. Ez az Isteni szeretet átvisz mindenen.
Ja, én ateista, materiális voltam mielőtt találkoztam Jézussal...tudom mi a különbség az istentelen élet és az Istennel járás élet között. Az utóbbit választanám már előbbi életemre is, ha visszamehetnék az időben.
Mindig is Jézusra vártam, hosszú hosszú éveken át.
Ezt a dalt, mintha rólam írták volna
"Minek idézzek bármit Jézustól neked, ha minden nem tetsző idézetre ráhúzod, hogy olyat biztos nem mondott?"
A kérésem független attól hogy én mit gondolok arról a versről. Tudsz olyan verset idézni a Bibliából amiben Jézus egyértelműen kijelenti hogy "Isten vagyok". ?
"A Harry Potter is változatlan megírása óta, de most ez hogy jön ide?"
Úgy hogy tárgyi bizonyíték szempontjából hiteles. Nem a tartalmi hitelességéről beszélek most. A Biblia tárgyi hitelesség szempontjából nulla.
"Jézusról kértem hiteles forrást, olyat tudsz mutatni?"
Mit jelent nálad a hiteles? Jézus korabeli forrás ami bizonyíthatóan változatlan? Ilyet nem tudok de a meglévők közül az iszlám szerinti forrás a leghitelesebb tartalmi és tárgyi szempontból is.
"Ez az első nagy parancsolat."
Az első parancsolat az egyistenhit. Te ezt kapásból megszeged és elköveted a bálványimádás bűnét.
"No, ezt a parancsolat csak a személyes találkozás után tudtam, tudom betartani."
Újra megkérdezem. Honnan tudod hogy nem a Sátánnal találkoztál?
"Jézus Krisztus annyira szeret, kereszt halált halt értem. Ez az Isteni szeretet átvisz mindenen."
Abban mi a szeretet hogy egy ártatlan embert áldoznak fel a te bűneid miatt? Te követed el de más kap büntetést.
"Ja, én ateista, materiális voltam mielőtt találkoztam Jézussal."
Akkor nem ártott volna némi tudományos hozzáállás. Nem ilyenek hogy hangokat hallasz. Az ateisták ezt hangoztatják.
129
Még jó, hogy csak szerinted van így.
Én meg addig is élvezem Isten szeretét, Jézus Krisztus minden értelmet felülhaladó békéjét.
Így igazzá válik, hogy kevesen vannak azok, akik megtalálják a keskeny utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!