Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a muszlimokat?

Miért utálják a muszlimokat?

Figyelt kérdés

jún. 3. 17:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/149 anonim ***** válasza:
0%
Amit írtál pontosan azt jelenti. Persze hazudozhatsz hogy nem azt akartad mondani de már mindenki látta.
jún. 5. 10:25
 62/149 anonim ***** válasza:
Tehát ennyi? Egyetlen tényleges érved sincs az álláspontod mellett, csak az hogy a számba hazugságokat adsz, a korábban ellened szóló tényeket pedig semmibe veszed?
jún. 5. 10:28
 63/149 anonim ***** válasza:
Nem adok semmit a szádba. Leírtad feketén fehéren. Szerinted aki nem veszi át a te kultúrádat az nem jöhet ide.
jún. 5. 10:33
 64/149 anonim ***** válasza:

Semmiféle átvételről nem írtam. Továbbra is integrációról írtam, illetve a helyi kultúra tiszteletben tartásáról. A "nem kell a kultúrád" hozzáállás pedig minden, csak nem ez.

Tehát vagy nem is tudod értelmezni amiket írok, vagy szándékosan hazudozol, mert érvek híján már csak így tudod nyújtani ezt a vitát. Akárhogy is, mindkét esetben buktad a vitát, szóval zárható is a téma.

jún. 5. 10:36
 65/149 anonim ***** válasza:
100%

“Pont erről beszélek. Honnan tudod hogy muszlim? Simán lehet keresztény is. A feketeafrikaiak többsége keresztény.”

Felőlem a muszlimokkal együtt a fekete afrikaiak is haza mehetnek, ha nem kérnek az európai kultúrából.

jún. 5. 11:02
 66/149 anonim ***** válasza:
0%

"Semmiféle átvételről nem írtam. Továbbra is integrációról írtam, illetve a helyi kultúra tiszteletben tartásáról."

Nem, te azt írtad aki nem veszi át a kultúrádat azt kidobnád. Pontosan ezt jelentette amit írtál. Ha nem ezt akartad írni akkor tanulj meg érthetően fogalmazni. Persze mivel ismerlek tudom hogy ezt akartad írni aztán rájöttél hogy ez nem hangzik jól ezért megpróbálod most visszalapátolni :)

jún. 5. 11:05
 67/149 anonim ***** válasza:
0%

"Felőlem a muszlimokkal együtt a fekete afrikaiak is haza mehetnek, ha nem kérnek az európai kultúrából."

Akkor nálad is ugyanaz a probléma mint a másik keresztény hozzászóló esetében. Rá akarod erőszakolni a saját kultúrádat másokra. Én nem kérek a te kultúrádból de ez nem azt jelenti hogy betöröm a kirakatot. Az integráció azt jelenti a saját kultúrám szerint élek közben tiszteletben tartom a tiédet és a helyi törvényeket.

jún. 5. 11:09
 68/149 anonim ***** válasza:

"Nem, te azt írtad aki nem veszi át a kultúrádat azt kidobnád."

Ezt hazudtad te abba, amit én írtam. Tanulj meg szöveget értelmezni!

jún. 5. 11:15
 69/149 anonim ***** válasza:
0%
Hiába hazudozol. Ott van leírva, egyértelmű, mindenki látja.
jún. 5. 11:18
 70/149 anonim ***** válasza:
Pontosan, ott van leírva, egyértelműen látja mindenki hogy nem azt írtam, amiket te hazug módon a számba adnál. Ezek után komolyan azt képzeled hogy bárki is komolyan vesz téged? :D
jún. 5. 11:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!