Semmiféle átvételről nem írtam. Továbbra is integrációról írtam, illetve a helyi kultúra tiszteletben tartásáról. A "nem kell a kultúrád" hozzáállás pedig minden, csak nem ez.
Tehát vagy nem is tudod értelmezni amiket írok, vagy szándékosan hazudozol, mert érvek híján már csak így tudod nyújtani ezt a vitát. Akárhogy is, mindkét esetben buktad a vitát, szóval zárható is a téma.
“Pont erről beszélek. Honnan tudod hogy muszlim? Simán lehet keresztény is. A feketeafrikaiak többsége keresztény.”
Felőlem a muszlimokkal együtt a fekete afrikaiak is haza mehetnek, ha nem kérnek az európai kultúrából.
"Semmiféle átvételről nem írtam. Továbbra is integrációról írtam, illetve a helyi kultúra tiszteletben tartásáról."
Nem, te azt írtad aki nem veszi át a kultúrádat azt kidobnád. Pontosan ezt jelentette amit írtál. Ha nem ezt akartad írni akkor tanulj meg érthetően fogalmazni. Persze mivel ismerlek tudom hogy ezt akartad írni aztán rájöttél hogy ez nem hangzik jól ezért megpróbálod most visszalapátolni :)
"Felőlem a muszlimokkal együtt a fekete afrikaiak is haza mehetnek, ha nem kérnek az európai kultúrából."
Akkor nálad is ugyanaz a probléma mint a másik keresztény hozzászóló esetében. Rá akarod erőszakolni a saját kultúrádat másokra. Én nem kérek a te kultúrádból de ez nem azt jelenti hogy betöröm a kirakatot. Az integráció azt jelenti a saját kultúrám szerint élek közben tiszteletben tartom a tiédet és a helyi törvényeket.
"Nem, te azt írtad aki nem veszi át a kultúrádat azt kidobnád."
Ezt hazudtad te abba, amit én írtam. Tanulj meg szöveget értelmezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!