Ha eközben tiszteletben tartod a helyiek kultúráját és betartod a helyi törvényeket, miért kéne kidobni? Pont abból a problemából indult az egész, és ezzel kapcsolatban tettem megállapításokat én is, mások is, hogy ez hiányzik rengeteg muszlim bevándorlóból.
Komolyan ennyi idő alatt sem fogtad fel miről beszéltünk egyáltalán?
Te azzal kezdted, de a gyakorlat nem téged igazol. Sok esetben nem. Így ezt is buktad.
Hogy az én számba pedig ugyanazokat a hazugságaidat adod, hát, no comment...
Ha tisztiában vagy azzal hogy így kezdtem, akkor be is ismerted hogy hazudtál :) Vagy tényleg kidobnád azt aki nem veszi át a kultúrádat.
És mi az hogy sok esetben nem engem igazol? Mutatnál erre valami bizonyítékot?
Az, hogy direkt egy hamis állítással kezdesz, a te sarad, az én nevemben tovabbra is hiaba hazudozol.
Példát pedig mutattunk már többet is. Természetesen hazug szokásodhoz híven mindet letagadtad.
Úgyhogy ennyit rólad. Megint sikerült kizárólag hazugságokat felmutatnod.
“Akkor nálad is ugyanaz a probléma mint a másik keresztény hozzászóló esetében. Rá akarod erőszakolni a saját kultúrádat másokra. Én nem kérek a te kultúrádból de ez nem azt jelenti hogy betöröm a kirakatot. Az integráció azt jelenti a saját kultúrám szerint élek közben tiszteletben tartom a tiédet és a helyi törvényeket.”
Senki sem akar rátok erőltetni semmit, hiszen senki sem hívott titeket. Ha nem kell a kultúra semmi gond, nem erőlteti senki, nyugodtan haza lehet menni akkor, ha nem kértek az európai kultúrából, nem érdemlitek meg az európai életszínvonalat. Bár aligha neked kellene ezt mondanom, te biztos nem vagy bevándorló, aligha beszélnél így magyarul.
"Az, hogy direkt egy hamis állítással kezdesz, a te sarad, az én nevemben tovabbra is hiaba hazudozol."
Mi a hamis állítás? :) Már azt sem tudod mit beszélsz :)
"Példát pedig mutattunk már többet is. Természetesen hazug szokásodhoz híven mindet letagadtad."
Milyen példát mutattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!