"Egyébként dehogynem. Ha nem is minden muszlim, de rengetegen kimondottan erőszakosan lépnek fel ha bármilyen nem muszlim is olyan dolgot tesz, ami az ő értekrendjükbe nem fér bele."
Ez sem igaz. Az iszlám vallásszabadságot biztosít. Aki nem akar muszlimként élni az megteheti, a vallási kisebbségek pedig élhetnek a saját törvényeik szerint. Például egyes muszlim országokban a muszlimok nem vehetnek alkoholt de a nem muszlimok igen.
"Hány homoszexuális férfi került pl börtönbe vagy egyenesen kivégzésre muszlimok által, hm? Pedig közük nem volt hozzá, hisz azok az emberek nem muszlimok voltak, így a muszlim előírások sem vonatkoztak rájuk, mégis el kellett szenvedniük mindezt muszlimok keze által."
Sorold már fel hány külföldit végeztek ki emiatt. Arról nem is beszélve hogy az iszlámban ezért nem jár halálbüntetés és egyébként is csak akkor bünteti ha nyilvánosan történik. Szóval te otthon minden nap homokozhatsz, ez senkit nem fog érdekelni.
"Én pont nem akarok senkire sem erőszakolni semmit. Hisz senkinek sem kötelező ide jönni."
Dehogynem. Azt akarod hogy aki idejön az hagyja el a saját kultúráját és ráerőszakolnád a sajátodat.
"Ellenben ha valaki itt akar élni, de a társadalomba nem akar integralódni, akkor eleve semmi keresnivalója ebben a társadalomban."
Te még a fogalmak jelentésével sem vagy tisztában :) Az integráció nem azt jelenti hogy ráerőszakolod másokra a te kultúrádat. Ez az erőszakos asszimiláció amit te akarsz.
Pont nem erőszakolok senkire semmit. Csak kijelentem a tényt, hogy ha valaki egy társadalomnak nem akar a része lenni, annak semmi keresnivalója az adott társadalomban. Ebben semmi erőszak nincs, asszimiláció pláne nem. Integráció lenne a minimum követelmény. Ehhez senkinek nem kell feladnia se a hitét, se a kultúráját, de azt értelemszerűen csak az adott ország jogi keretei között teheti meg. Hisz ha azokkal nem ért egyet, mit keres egyáltalán az adott országban, hm?
Abba inkább bele se megyek hogy még az általad bálványozott országok törvényeiről is hazudsz...
Én pontosan tudom, te vagy aki hazug módon keveri a kettőt, csak mert nem vagy hajlandó szembenézni a ténnyel, hogy bizony az integrációra való hajlandóságon bukik el számtalan hittársad. Nem az asszimiláción, egyetlen ország sem ezt várja el. Integrációt. És mégis telnek muszlimokkal az európai börtönök.
Ha tényleg inkább vaknak tetteted magad, azon nem tudok segíteni. De ha esetleg hasznára akarsz lenni a vallásodnak, mocskolódás és provokáció helyett esetleg dolgozhatnál azon, hogy segíts a hittársaidnak az integrálódásban. Mert ha így folytatják, egyre több európai országból kezdik el kiutálni őket, és ezt csak maguknak köszönhetik majd. Ezt szeretnéd? Akkor tegyél ellene! Én szóltam!
Idézek tőled:
"De a kultúrátok nem kell. "
"Aki így gondolja, annak semmi keresnivalója az adott országban. Ilyen egyszerű."
Magyarul rá akarod erőszakolni a keresztény kultúrádat a muszlimokra. Ahogy mondtam te nem integrációról beszélsz hanem asszimilációról. Fel kellene fognotok hogy a muszlimoknak nem kell a keresztény kultúra. Nekünk van sajátunk. Ráadásul ha voltak is értékek a keresztény kultúrába, ma már sokkal inkább csak az LMBTQ abberációkat és hasonlókat terjeszti.
"És mégis telnek muszlimokkal az európai börtönök."
Ez szintén hazugság. Sehol nem végeznek olyan statisztikát hogy milyen vallást követnek a bűnözök. Országonként viszont vannak statisztikák és abból egyértelműen kiderül hogy a keresztény országok a legerőszakosabbak. Szóval a kultúrád nem csak hogy abberrációkat terjeszt de még a legerőszakosabb is.
"De ha esetleg hasznára akarsz lenni a vallásodnak, mocskolódás és provokáció helyett esetleg dolgozhatnál azon, hogy segíts a hittársaidnak az integrálódásban."
Ezt pont az olyan gyűlölködők akadályozzák mint amilyen te is vagy.
"Mert ha így folytatják, egyre több európai országból kezdik el kiutálni őket, és ezt csak maguknak köszönhetik majd. Ezt szeretnéd? Akkor tegyél ellene! Én szóltam! "
Mindketten tudjuk hogy neked pontosan ez a célod.
"Mindketten tudjuk hogy neked pontosan ez a célod."
"Ezt pont az olyan gyűlölködők akadályozzák mint amilyen te is vagy."
Azzal, hogy még rólam is hazugságokat kell kitalálnod, hogy beleköthess az érveimbe, pont azt bizonyítod hogy mennyire tarthatatlan az álláspontod.
"Engem nem érdekel, hogy ez a barom muszlim-e vagy sem, nincs keresni valója Európában."
Pont erről beszélek. Honnan tudod hogy muszlim? Simán lehet keresztény is. A feketeafrikaiak többsége keresztény.
"Azzal, hogy még rólam is hazugságokat kell kitalálnod, hogy beleköthess az érveimbe, pont azt bizonyítod hogy mennyire tarthatatlan az álláspontod."
Akkor újból idézem mit is írtál:
"De a kultúrátok nem kell. "
"Aki így gondolja, annak semmi keresnivalója az adott országban. Ilyen egyszerű."
Magyarul rá akarod erőszakolni a keresztény kultúrádat a muszlimokra.
"Magyarul rá akarod erőszakolni a keresztény kultúrádat a muszlimokra."
Magyarul ezt írtam volna, ha ezt akartam volna mondani.
Azzal, hogy még rólam is hazugságokat kell kitalálnod, hogy beleköthess az érveimbe, pont azt bizonyítod hogy mennyire tarthatatlan az álláspontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!