Én nem utálok egyetlen muszlimot sem, de a kérdés alapján joggal feltételezem,hogy a muszlimok utálják a keresztényeket.(Projekció)
Az más kérdés,hogy "A puding próbája,az evés".
Hiába mondják toleráns vallásnak a muszlimot,ha annyi szabadsága nincs egy muszlimnak,hogy egy jobbnak ítélt vallást válasszon.
Nem is beszélve az olajjal nem rendelkező muszlim országok közállapotáról.(Jártam Pakisztán néhány városában. Tudom miről beszélek.)
"Most kezdjek el hárítani, s de facto kijelenteni, hogy ezek csak a muzulmánokra igazak, majd szöveget írni arról, hogy mennyire rossz az iszlám? Tükröt tartanék, csak a kár, hogy te nem vennéd az adást; és én ilyen mélyre nem süllyedek."
Nem veszed észre hogy ti keresztények folyamatosan ezt teszitek?
"Erről most nem tartanék katekézist, ha érdekel; utánanézel, vagy gondolkodsz… Mert nem a kapcsolatra adjuk az áldást, hanem a két emberre. Bár azt jómagam nem teljesen értem, hogy hogyan tud egy pap nem liturgikus áldást adni…"
Nem érdekel a mellébeszélés. Keresztény papok egyre több helyen adják össze a homoszexuális párokat és egyre több keresztény országban házasodhatnak.
"Tényleg az USA hozta létre az ISIS-t? Szerintem az emberek jelentős százaléka nem tudja. Az lehetséges, hogy támogatja, de a radikális fanatikusokat — amelyek minden vallásban vannak — szerintem nem az az állam hozta létre."
Igen tényleg. Aki kicsit is végig gondolja annak ez teljesen egyértelmű ma már. És nem csak támogatja hanem létre is hozta. Lehetséges hogy fanatikusok minden vallásban vannak de olyan hogy iszlamista terror nem is létezett az 1990-es évek előtt. Ezt az USA hozta létre szándékosan hogy ártson a muszlimoknak.
"Egyébként meg az USA nem egyenlő a kereszténységgel, ahogy korábban írtam."
Az USA lakosságának többsége keresztény, az USA elnöke a Bibliára tesz esküt és a jelenlegi elnök is kereszténynek vallja magát, szóval keresztény ország.
"Hogy hol tiltakozunk? Ne kelljen már belinkelnem az összes hitvédelmi oldalt és blogot! Az Egyház hivatalos álláspontja is ezek ellen van! Ezenfelül igyekszünk a saját nézeteinket tanítani, de sajnos a médiából folyó tömény propaganda és a szekularizáció erősen ellenünk dolgozik."
De linkeld már be. Érdekelne hol tiltakoztok mert én nem látom.
"Hazudnék, ha azt mondom, hogy az iszlámnak vannak értékei? Hazudtam volna a 7-es és a 22-es kommentemben, és mindenhol máshol, ahol egy rossz szót nem szóltam az iszlámról. Nem várom el, hogy beismerd, hogy ez így van, s hogy nem célom bármiképpen szidni a vallásodat. A minimális tiszteletet, ami engem mint embert megillet, viszont igen."
Ez nagyon rendes tőled viszont keresztények többségére ez nem igaz. Egyébként ha megkérdezném tőled mi a problémád az iszlámmal nagy valószínűséggel olyasmire hivatkoznál ami nem igaz, nem az iszlám tanítása csak többek között keresztények terjesztik ezeket a hazugságokat.
"Hogy mivel nem értek egyet? Tisztelettel megkérlek, hogy olvasd vissza a korábbi két, és ezen válaszomat, mert leírtam."
Elolvastam és reagáltam is rá. A kereszténység rég behódolt a világi hatalomnak, ma már értékek helyett az abberráció terjesztésében vesz részt, és az iszlámellenes gyülöletkeltésben. Persze nyilván nem azt mondom hogy ez rád is igaz vagy hogy minden egyes keresztényre de általánosságban ez a helyzet.
"Ebben a mondatban tökéletesen össze foglaltad, hogy mi bajunk veletek. Kell az európai jólét, de az európai kultúra nem? Hát ez így nem megy. Ha kell a jólét vigyétek a kultúrát is. Ha nem tetszik az európai kultúra, haza is lehet menni…"
Miért kellene az európai kultúra nekünk? Miért akarod ránk kényszeríteni? Az iszlám világban is rengeteg keresztény bevándorló él de mégsem mondjuk nekik hogy hagyják el a saját kultúrájukat és vegyék fel az iszlám kultúrát. Látod ez itt a gond. Te nem integrációról beszélsz hanem erőszakos asszimilálásról.
"Egyébként a Balkánon él több millió európai muszlim, főleg bosnyákok és albánok, és érdekes módon ők képesek tiszteletben tartani az európai kulturális normákat, anélkül, hogy feladnák a hitüket. De törökök sem reménytelenek ezen a téren. Ha ez nem megy többi ázsiai, meg az afrikai muszlim hátterű bevándorlóknak, akkor tényleg nem kötelező itt maradni Európában, semmi mást nem lehet hozzá fűzni."
Ki nem tartja egyébként tiszteletben? Hol látod ezt?
"Erőszakkal elég nehéz integrálni embereket. Például Kína megpróbálta az ottani muszlim kisebbséggel, helyesnek tartod?"
Te akarod erőszakkal asszimilálni a muszlimokat. A kérdés az te miért tartod helyesnek.
"Miért kellene az európai kultúra nekünk?"
Miért jön Európába, akinek nem kell az európai kultúra?
"Nekünk sok évazázadon keresztül halálos ellenségeink voltak és élethalál harcot vívtunk ellenük.
Országunkat pusztították, lakóit irtották, rabszolgaságba hurcolták, megkínozták,karóba húzták, hogy halálos kínjaikban gyönyörködhessenek, ahogy jajgatva vergődtek a karón."
Na ilyen a hazug keresztény. Az a tény nem zavar igaz hogy a magyar-török háborút a magyar fél kezdte és vagy 100 évig a magyar királyok akarták leigázni a törököket?
"Gyilkos fenevadaknak mutatkoztak és most sem különbek, utálatos vérengző népség, állatiasan brutális és aljas viselkedéssel, akik gyönyörőséggel öldösték minden időkben a jámbor keresztényeket, mint a gonosz farkas a birkákat az akolban hol mámorosan szétszaggatja a bárányokat, hogy mindent elborítson a vér."
Szegény jámbor keresztények :) Az sem zavar téged hogy ezek a szegény jámbor keresztények már a sokadik muszlim országot rohanják le a közel keleten a hadsergeikkel, olyan terrorszervezetkere hivatkozva amiket ők maguk hoztak létre? Eddig 2-3 millió muszlim halálát okozták, de ugye szegény jámbor keresztények. Undorító hazug álszent képmutatás.
IstenGyermeke1 hozzászóló! Na az ilyen keresztényekről beszélek mint a 40-es. Most már érted?
"Miért jön Európába, akinek nem kell az európai kultúra?"
Tanulni, dolgozni, világot látni. De a kultúrátok nem kell. Nekünk megvan a saját kultúránk. Ahogy mondtam sok millió keresztény is érkezik ugyanilyen okokból muszlim országokba de mi nem várjuk el tőlük hogy vegyék át az iszlám kultúrát.
"De a kultúrátok nem kell. "
Aki így gondolja, annak semmi keresnivalója az adott országban. Ilyen egyszerű.
"de mi nem várjuk el tőlük hogy vegyék át az iszlám kultúrát."
Egyébként dehogynem. Ha nem is minden muszlim, de rengetegen kimondottan erőszakosan lépnek fel ha bármilyen nem muszlim is olyan dolgot tesz, ami az ő értekrendjükbe nem fér bele. Hány homoszexuális férfi került pl börtönbe vagy egyenesen kivégzésre muszlimok által, hm? Pedig közük nem volt hozzá, hisz azok az emberek nem muszlimok voltak, így a muszlim előírások sem vonatkoztak rájuk, mégis el kellett szenvedniük mindezt muszlimok keze által.
"Meséld már el te miért is akarod másokra erőszakolni a keresztény kultúrádat?"
Én pont nem akarok senkire sem erőszakolni semmit. Hisz senkinek sem kötelező ide jönni.
Ellenben ha valaki itt akar élni, de a társadalomba nem akar integralódni, akkor eleve semmi keresnivalója ebben a társadalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!