Nem sokat járok busszal, de Pesten nem tapasztaltam, hogy büdösek lennének az emberek, a csöveseket leszámítva.
Törökországban sok ember megközelíti a magyar csöves állagát.
A cigányokat nem érdemes nézni, azok nagyjából hasonlók mindenhol, azt kint is levontam, mert lehetett látni, jellegzetesek, felismerhetők itt is, ott is.
Törökország egy koszfészek, pláne hogy egy csomó muszlim tetves, meg rühös, állandóan vakargatták az ujjaik tövét, a lábaikat. Főleg a szírek terjesztenek mindenféle élősködőt. Mondom, még Egyiptom aránylag a legjobb, de azért ott is hányingerem volt többször is, csak nem egyfolytában.
Koszosak, büdösek, ápolatlanok, borostásak.
A hideg futkos a hátamon, ahogy visszaemlékszem.
"A kijelentés nem kifejtés."
Ez nem kijelentés hanem kifejtés:
Én csak annyit tettem hogy kijavítottam a tévedéseit, hazugságait az iszlámról, láthatóan fogalma sincs mit is tanít az iszlám, illetve abberációkat tekint normálisnak. Erre neked az volt a reakciód hogy én habzó szájjal dzsihádot hirdettem. Ezzel arra utaltál hogy én agresszív vagyok és bántalmazni akarom, és hozzá is tetted hogy azért mert ő máshogy gondolkodik. Ez ugye mind hazugság részedről és közösség elleni uszítás, gyülöletkeltés.
"És? Egyetlen kommentben sem a muszlimokról beszéltem."
Dehogynem. Egyből dzsihádról beszéltél ami nyilván minden muszlimra vonatkozik.
"Ez nem kijelentés hanem kifejtés"
Az alábbiak egyikéből sem következik, hogy én azt állítottam volna, utálni kell a muszlimokat.
"Egyből dzsihádról beszéltél ami nyilván minden muszlimra vonatkozik."
Mitől vonatkotna minden muszlimra? Ez már megint az előbbi hazugságod megismétlése, amikor olyasmit akarsz a számba adni, amit én sosem mondtam.
"Nem sokat járok busszal, de Pesten nem tapasztaltam, hogy büdösek lennének az emberek, a csöveseket leszámítva."
Hát én meg Budapesten nőttem fel szóval tudok mesélni és nem egy két utazás alapján ahogy te tetted mégsem állítom hogy a keresztények általában véve büdösek.
"Törökországban sok ember megközelíti a magyar csöves állagát."
Ez biztosan nem igaz. Sokszor jártam Törökországban te pedig gondolom csak egyszer. Budapesten például sokkal több csövest is lehet látni mint például Isztambulban.
"Törökország egy koszfészek, pláne hogy egy csomó muszlim tetves, meg rühös, állandóan vakargatták az ujjaik tövét, a lábaikat."
Ez meg már a nevetséges hazudozás kategória. Én semmi ilyet nem láttam pedig a számát sem tudom hányszor jártam Törökországban. Itt már azt sem hiszem hogy tényleg jártál volna ott. Meg Szíriában sem nagyon járhattál az elmúlt 15 évben tekintve hogy háborús övezet. Szóval hazudozó vagy.
Arról nem is beszélve hogy Törökország közkedvelt turista célpont. Ha ez igaz lenne amit írtál a kutya nem menne oda.
"Egyébként én is ugyanezt tapasztaltam. Míg Magyarországon az a kirívó, hogy egy cigánytelep micsoda putri a városok, települések nagyobb részéhez képest, törököknél pont fordítva. Ott ez az általános, a kosz, a higiéna szinte teljes hiánya, és ezekhez képest kirívó hogy egy-két város, bár sokszor inkább azokban is egy-két negyed, ahol nem ez dívik. Meg is bántam már nagyon azt a nyaralást."
Tehát te is csatlakoztál a hazudozásba. Ha ezt például Egyiptom esetében mondod, nem szólok semmit mert ott nem jártam de ahogy írtam Törökországban sokszor sok felé jártam és sehol nem tapasztaltam ilyet. Persze behazudhatod hogy tök véletlenül az utazási iroda pont a legretkesebb városrészeket mutatta meg neked és tök véletlenül csak csövesekkel találkoztál :)))
Mert a muszlimok sehol nem hajlandóak be integrálódni a többségi társadalomba. Kedves liberálisok és baloldaliak, tudom én hogy ez a kijelentés a részemről nem volt politikailag korrekt, de ettől függetlenül így van.
Nem, nem vagyok fideszes, nem, nem az M1-et nézem és nem, nem az origot olvasom.
“Ti nem integrálódást vártok a muszlimoktól hanem asszimilációt amit nyilván nem fogunk megtenni.”
Az asszimiláció a korrekt integráció természetes vele járójának kellene, hogy legyen. Nem kérjük, hogy adjátok fel a hiteleket, lehettek muszlimok, mi tisztelnénk a vallásotokat, de igen is Európában tessék európaivá válni, és európaiként élni, nem arabként, nem pakisztániként, nem szomáliként.
“Az integráció az európai muszlimok részéről pedig már rég megtörtént.”
Melyik bolygón? Egy csomó muszlim nem tud rendesen még a hivatalos nyelvén sem annak az országnak, ahová 20 évvel ezelőtt be vándorolt. Ezt te integrációnak nevezed?
A német börtönökben a közel-keleti, a francia börtönökben az észak- , és nyugat-afrikai, a brit börtönökben pedig a pakisztáni, indiai és bangladesi muszlim hátterű bevándorlók mind messze túlreprezentáltak az őshonos lakossághoz képest. Ezt te integrációnak nevezed?
"Az asszimiláció a korrekt integráció természetes vele járójának kellene, hogy legyen. Nem kérjük, hogy adjátok fel a hiteleket, lehettek muszlimok, mi tisztelnénk a vallásotokat, de igen is Európában tessék európaivá válni, és európaiként élni, nem arabként, nem pakisztániként, nem szomáliként."
Az asszimiláció pontosan azt jelenti hogy adjuk fel a hitünket, vallásunkat, a külföldi muszlimok adják fel a saját kultúrájukat, nyelvüket. Na ez nem fog megtörténni. Persze nyilván akkor ha ez nem ütközik a helyi törvényekbe, de úgy 99%-ban nem.
"Melyik bolygón? Egy csomó muszlim nem tud rendesen még a hivatalos nyelvén sem annak az országnak, ahová 20 évvel ezelőtt be vándorolt. Ezt te integrációnak nevezed?"
Attól függ hol és hogy hány éves az illető. Ha például az 50 éves Erzsi néni kivándorol Franciaországba nem hiszem hogy 20 év múlva perfekt lesz franciából. A fiatalok pedig mindenhol megtanulják az adott nyelvet. Sok külföldi muszlimot ismerek, arabokat törököket akik tök jól beszélnek magyarul. A kínaiakról például már ezt nem lehet elmondani. Hiába élnek itt évek óta alig tud megszólalni magyarul.
"A német börtönökben a közel-keleti, a francia börtönökben az észak- , és nyugat-afrikai, a brit börtönökben pedig a pakisztáni, indiai és bangladesi muszlim hátterű bevándorlók mind messze túlreprezentáltak az őshonos lakossághoz képest. Ezt te integrációnak nevezed?"
Honnan veszed hogy muszlimok? Sehol nem tartják számon a bűnözők vallási hovatartozását. A fekete afrikaiak többsége nem is muszlim hanem keresztény. Az indiaiak 85% sem muszlim hanem hindu. Franciaországban az állam hibájából alakult ki integrációs probléma. Gettókba kényszerítik őket integráció helyett. És vallási hovatartozástól függetlenül. Keresztény feketék sem tudnak integrálódni éppen ezért. Ahogy Magyarországon sem integrálták a cigányokat és ugye az itteni cigányok keresztények. Ez nyilván az állam hibája nagyrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!