Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a muszlimokat?

Miért utálják a muszlimokat?

Figyelt kérdés

jún. 3. 17:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/149 anonim ***** válasza:

Nem szerintem, te mutattad be, hogy nem lehet. Lásd a 137. kommentet!

Vagy ugye te hazudtál még a hadíszokról is. Ez is opció, de az általad leírtakból más nem következhet a fentebbi kettőn kívül.

jún. 7. 20:36
 142/149 anonim ***** válasza:
90%

"Egy hadisz ahhoz hogy hitelesnek tekintsék számos feltételnek kell hogy megfeleljen. Például ismert kell hogy legyen a hagyományozó, a hagyományozási lánc, nem lehet ellentétes a Koránnal vagy más hiteles hadiszokkal és három egymástól független forrásbül kell hogy származzon ugyanúgy."

Ez a mese rész, amihez megint csak vakhit kell. A valóságban szimplán hagyomány és tekintélyelvűség alapján válogatnak a muszlimok a hadiszok közt, illetve az alapján, hogy az ő nézőpontjukat épp melyik támasztja alá vagy melyik mond ellent neki. Persze pont ugyanezt teszed pont most te is.

jún. 7. 20:39
 143/149 anonim ***** válasza:
0%

"Nem szerintem, te mutattad be, hogy nem lehet. Lásd a 137. kommentet!

Vagy ugye te hazudtál még a hadíszokról is. Ez is opció, de az általad leírtakból más nem következhet a fentebbi kettőn kívül."

Te amúgy felfogtad amit írtam? :)

"Ez a mese rész, amihez megint csak vakhit kell. A valóságban szimplán hagyomány és tekintélyelvűség alapján válogatnak a muszlimok a hadiszok közt, illetve az alapján, hogy az ő nézőpontjukat épp melyik támasztja alá vagy melyik mond ellent neki. Persze pont ugyanezt teszed pont most te is."

Hát nem édes :) Fogalma sincs a témához de megmondja hogy a muszlimok hogyan csinálják :) Gondolom magadból indultál ki és a keresztényekből mikor ezt leírtad, mert ez a keresztényekre igaz.

Az iszlámon belül a hadisz tudomány egy külön terület. Ha nagyon érdekel itt van egy kis bevezető:

[link]

[link]

jún. 7. 23:31
 144/149 anonim ***** válasza:
Fel, persze, csak veled ellentétben azt is, hogy pont te bizonyítottad, hogy a gyakorlatban nem így működik. Ha te kedved szerint mazsolázgatsz a hadíszokból, akkor az általad eddig leírtak hitelessége egy nagy semmi.
jún. 8. 04:20
 145/149 anonim ***** válasza:
És ahogy nézem, a linkjeid is minket igazolnak, hisz a kritika rész szemléletesen bemutatja, higy a valóságban mennyire csak egy idealizált álomkép mindaz, amiket leírtál.
jún. 8. 04:51
 146/149 anonim ***** válasza:
0%

"Fel, persze, csak veled ellentétben azt is, hogy pont te bizonyítottad, hogy a gyakorlatban nem így működik. Ha te kedved szerint mazsolázgatsz a hadíszokból, akkor az általad eddig leírtak hitelessége egy nagy semmi."

Mondanál egy példát mikor a kedvem szerint mazsoláztam? Mert ha nem mondasz akkor ez csak a szokásos rágalmazás részedről.

jún. 8. 08:29
 147/149 anonim ***** válasza:
0%

"És ahogy nézem, a linkjeid is minket igazolnak, hisz a kritika rész szemléletesen bemutatja, higy a valóságban mennyire csak egy idealizált álomkép mindaz, amiket leírtál."

Amiket linkeltem abban az áll milyen szigorú feltételeknek kell megfelelnie egy hadisznak szóval nem fogtad fel.

jún. 8. 08:30
 148/149 anonim ***** válasza:

Elméletben. A valóságban már egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, ahogy arra rámutattunk mi is, és a saját linked is.

Szóval innentől alaptalan vergődés hogy a valós tények helyett csak ezt az álomképedet erőlteted.

jún. 8. 10:16
 149/149 anonim ***** válasza:

"Elméletben. A valóságban már egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, ahogy arra rámutattunk mi is, és a saját linked is."

Mire mutsttál rá? :) Azon kívül hogy hazudozol semmit nem mutattál fel. Először behazudtad hogy a muszlimok kedvük szerinted fogadják vagy utasítják el a hadiszokat. Amire én megmutattam hogy a hadisz tudomány egy külön tudományág az iszlámon belül és nagyon szigorú szabályoknak kell megfelelni egy hadisznak. Most meg azt hazudod hogy elméletben. Mert bizonyára láttad hogyan dolgoznak a gyakorlatban a muszlim vallástudósok mikor egy hadisz hitelességét vizsgálják :))))

jún. 8. 17:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!