Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a muszlimokat?

Miért utálják a muszlimokat?

Figyelt kérdés

jún. 3. 17:22
 101/149 anonim ***** válasza:

Hogy nem akar, vagy nem tud, egyre megy. A lényeg, hogy rengetegen nem teszik, mint pl a mannheimi muszlim késelő. De sok száz, ha nem ezernyi ilyen példa van. És ezek még csak a legradikálisabbjai az integrálódni nem tudóknak/akaróknak, értelemszerűen.

Hogy tagadod a valóságot, azzal semmit nem érhetsz el. Szóval innentől ajánlom figyelmedbe az 54. kommentet. Ha nem is ma, őszintén remélem, hogy egy nap eljutsz arra a szintre, hogy felfogd az abban leírtak jelentőségét.

jún. 6. 09:26
 102/149 anonim ***** válasza:
0%

Akkor sorold már fel az ezernyi esetet amiben ilyen késelés történt. Várom a listát.

Erről az esetről annyi tudunk hogy az illető 25 éves és Afganisztánból származik. Na most Afganisztánról tudjuk hogy az USA hozta létre és támogatta ott a tálib terrorszervezetet és juttatta hatalomra őket majd rájuk hivatkozva megtámadta az országot. Aztán érdekes módon újból nekik adta. Tehát ez az ember egész életében a háborút látta amit az USA vagyis keresztények okoztak. Ki tudja milyen traumákon ment keresztül, de neked van képed a muszlimokat hibáztatni ezért. Ennyit rólad.

jún. 6. 09:52
 103/149 anonim ***** válasza:

Nem a muszlimokat hibáztatom, hanem őt és a hozzá hasonlókat.

Hogy megint nem tudtál mit kezdeni a tényekkel, hanem sokadszorra is csak hamis kifogásokkal jössz és az én számba próbálsz olyan hazugságot adni, amit nem állítottam, nos, ezzel el is mondtál mindent.

jún. 6. 10:00
 104/149 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mondom a tényeket. A 90-es évekig nem létezett olyan hogy iszlamista terror. Ezt a keresztények hozták létre olyan terrorszervezetekkel mint a tálibok, ISIS stb majd ezekre hivatkozva az USA megtámadta ezeket az országokat. Szomáliától kezdve, Afganisztánonát át Irakig, Szíriáig mindenhol ugyanez a forgatókönyv. Ezek az országok évtizedek óta háborús övezetek sok millió halottal ami a keresztény világ műve. És még ehhez jön az iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda a keresztény országokban közben meg ezekre a terrorszervezetekre hivatkoznak hogy ilyen az iszlám, ilyenek a muszlimok. Na ezek vagytok ti és ez vagy te is.
jún. 6. 10:06
 105/149 anonim ***** válasza:

Attól, hogy elmondod ugyanazt az iszlamista propagandát aminek a bizonyításába korábban is mindig belebuktál, semmi nem változik.

Ráadásul ha igaz is lett volna amiket leírtál, a tényenek nem változtat hogy az integrálódásra képtelen/nem akaró muszlimok azok, akik csinálják a rendszeres balhékat. Szóval vissza az 54. kommentre, és ezzel én itt lezártam. Amíg fel sem fogod a problémát, csak kifogásokat és hazugságokat keresel mert rettegsz szembenézni a valósággal, addig úgysem lehet veled mit kezdeni.

jún. 6. 10:12
 106/149 anonim ***** válasza:
0%

Én nem vagyok iszlamista. Pont azt mondom hogy az iszlámták a hozzá hasonló keresztények műve.

"Ráadásul ha igaz is lett volna amiket leírtál, a tényenek nem változtat hogy az integrálódásra képtelen/nem akaró muszlimok azok, akik csinálják a rendszeres balhékat."

Ha te háborús övezetté teszel országokat évtizedekre ahol emberek egész életükben csak a háborút látják, traumákon mennek át, akkor miért őket hibáztatod? De mondom szó nincs többszáz vagy ezer ilyen esetről ami csak a te hazugságod.

"Amíg fel sem fogod a problémát, csak kifogásokat és hazugságokat keresel mert rettegsz szembenézni a valósággal, addig úgysem lehet veled mit kezdeni."

Tehát azt mondod nem gond hogy ti keresztények terrorcsoportokat hoztok létre muszlim országokban majd ezekre hivatkozva megtámadjátok ezeket az országokat ahol milliók halnak meg, majd a muszlimokat hibáztatod mindezért.

jún. 6. 10:20
 107/149 anonim ***** válasza:

#102!

ÜSS A SZÁDRA,MIELŐTT ISTEN TESZI!

Egy keresztény SOHASEM indít gyilkolászást,háborút. Azt Sátán hamiszászlós katonái teszik és tették a múltban is.

Aki gyilkol,gyilkosokat támogat-legyen az kereszténynek hazudott,vagy muzulmán-mind a Sátán csicskása!...Netán tudsz példát a Bibliából,hogy Jézus gyilkolt , arra bátorított,vagy " szent háborúra" szólította volna követőit?...Várom a bibliai idézeteket!

jún. 6. 16:02
 108/149 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne tudnék. Tele van a Biblia gyilkolásra, népirtásra felszólító paranccsal. Például:

Józsué könyve 8:24-25 Miután Izráel teljesen lemészárolta Aj összes lakosát a harcmezőn és a pusztában, ahol üldözték őket, és miután mind egy szálig elestek fegyver által, egész Izráel visszafordult Aj ellen és kardélre hányták az ott lakókat. Összesen tizenkétezer ajbeli férfi és nő hullott el ezen a napon.

Mózes 4. könyve 31:14-18 De Mózes megharagudott a haderő vezetőire, az ezredesekre és a századosokra, akik megjöttek a megvívott harcból. Ezt mondta nekik Mózes: Hát ti életben hagytátok az összes asszonynépet?! Most azért öljetek meg minden fiúgyermeket, és öljetek meg minden nőt is, aki úgy ismert férfit, hogy vele hált. De hagyjatok életben minden leánygyermeket, aki még nem ismeri a férfival való hálást.

Sámuel 1. könyve 15:3 Most azért indulj, verd le Amálékot, és irts ki mindent, amije van! Ne kíméld, hanem öld meg a férfiakat és a nőket, a gyermekeket és a csecsemőket, az ökröket és a juhokat, a tevéket és a szamarakat!

Mivel keresztények szerint Jézus maga Isten, akkor keresztény logika szerint Jézus adott ezekre parancsot.

jún. 6. 16:16
 109/149 anonim ***** válasza:

A Biblia Istentől ihletett és nem DIKTÁLT könyv. Az ihletettet befolyásolta a maga kultúrája,műveltsége (ezért használ a földművesből lett próféta 400 szót könyvében,míg Salamok 9000-t)

Isten jellemének egyedüli hiteles bemutatója Jézus! Jézus sehol sem bátorított senkit sem gyilkolásra!

Tudom,a ti "prófétátoknak"Isten(Allah) diktálta a Koránt,de ez nem igaz a Bibliára. Ilyet,csak néhány tudatlan,fanatikus állít.

jún. 6. 16:43
 110/149 koxykaD válasza:

"Tudom,a ti "prófétátoknak"Isten(Allah) diktálta a Koránt,de ez nem igaz a Bibliára. Ilyet,csak néhány tudatlan,fanatikus állít."

Ez nem igaz. Van egy film aminek a neve "az üzenet" ott úgy van hogy Gábriel arkangyal mondta az utolsó prófétánknak (s.a.w)-nek hogy olvass!

(Mohammed (s.a.w) nem tudott olvasni) és a barlangból kijőve (én így tudom)

és a híveknek mondta és leírták vagy megjegyezték és ebből lett egy könyv aminek a nevét nem tudom de, lejegyezte és ebből lett a Korán ami a szent könyv és ha jól tudom 8 hibája van de, változatlan.

jún. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!