91/149 koxykaD válasza:
A wikipédia hazrat aisha-ra nekem azt dobta ki hogy 9 éves volt de, a kérdés megválaszolása volt a lényeg szóval, ja sok a tévhit és még muszlimként is ezek szerint nem tudom én se pontosan a dolgokat. A lényege hogy vannak rasszisták akik nem értik hogy teljesen mi történik vagy mi van és ezzel tart félelemben a tv(pl a témában: muszlim terrorista). Szerencsére vannak olyan emberek akiknek köszönhetően vannak mecsetek magyarországon mint példának okáért Germanus Gyula.
92/149 anonim válasza:
Ha normális választ szeretnél a muszlim tanításokkal kapcsolatban, ajánlom Drakula_VAGY_Ahmed felhasználót, itt a 3. kommentelő volt.
A fél pipás szavára nem érdemes adni. Elég elolvasni pl a 10. kommentjét. Ő sanos csak kötekedni és mocskolódni jár az oldalra.
93/149 anonim válasza:
Szerinted egy muszlim rád fog hallgatni hmm? Egy ilyen hazug iszlámellenes gyülölködőre? Ha elolvassa a kommentejeidet egyből kiderül hogy gátlástalanul hazudsz. Hab a tortán hogy leírod, kidobnád azokat a muszlimokat akikre nem tudod ráerőszakolni a kultúrádat és azt várod hogy a muszlim hozzászóló rád hallgasson? :)))
94/149 anonim válasza:
Pont nem azt ajánlottam, hogy rám hallgasson. Ez ugyanúgy a te hazugságod, mint hogy kidobnám a muszlimokat. Lásd a 64. kommentet.
95/149 anonim válasza:
Szerintem el tudja dönteni a kommentek alapján hogy kinek ad igazat. De nyugodtan mérget vehetsz rá hogy nem te leszel az.
96/149 anonim válasza:
Olyan értelemben ne hallgasson rád hogy nem Drakula_VAGY_Ahmed hozzászólásait tekintse helyesnek az iszlámról. Ő legjobb esetben is csak kultúrmuszlim akinek sok esetben fogalma sincs az iszlám tanításairól. A saját elképzeléseit írja le hogy szerinte hogy van, ami vicc kategória.
97/149 anonim válasza:
Elég konkrétan leírtam hogy azokkal van bajom akik integrálódni nem akarnak illetve a helyi kultúrát nem tartják tiszteletben. A normális, másokkal együtt élni képes muszlimokkal semmi bajom. Az, hogy te az én válaszaimat semmibe veszed, mert csak úgy tudsz vitát szítani ha hazudozol, az már a te sarad, nekem semmi közöm hozzá.
98/149 anonim válasza:
Én meg a legelején azzal kezdtem hogy a Nyugat-Európában élő muszlimok nagy többsége már integrálódott illetve a nemrég érkezők is azon vannak. Ahol pedig gondok vannak, lásd Franciaország, ott a nem muszlim bevándorlókkal is gond van, mivel ott a francia állam diszkriminálja őket. Ahogy itt a magyar állam diszkriminálta a cigányokat. Erre te azzal jöttél hogy kidobnád azokat a muszlimokat akikre nem tudod ráerőszakolni a keresztény kultúrádat.
100/149 anonim válasza:
A 74-es kommented pont azt bizonyítja hogy hazudsz. Azt állítod rengeteg muszlim nem akar integrálódni ami hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!