Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják a muszlimokat?

Miért utálják a muszlimokat?

Figyelt kérdés

jún. 3. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/149 anonim ***** válasza:
100%
Na, az ilyenekért, mint a 10-es is. Aki habzó szájjal dzsihádot hirdet, csak mert merészelsz máshogy gondolkodni, mint ő.
jún. 4. 10:14
 12/149 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen hazudozók mint a 11-es terjesztik hogy utálni kell a muszlimokat. Én csak kijavítottam a 6-os tévedéseit és felhívtam a figyelmét hogy ő az abberációkat tartja normálisnak. Erre te azt hazudod hogy dzsihádot hirdettem :)
jún. 4. 10:29
 13/149 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy nem voltak se tévedései, aberrációi pláne nem. Amiket leírt, az az általa - és számtalan embertársunk által - megélt valóság. Te, és a hozzád hasonlók teszitek azzá.

Ráadasul rólam is hazudsz, hisz sehol nem írtam olyat, hogy utálni kell a muszlimokat.

jún. 4. 11:09
 14/149 anonim ***** válasza:
100%
Én is, és a másik kommentelő is azért vagyunk felelősek, amiket leírtunk. Hogy te milyen hazugságokat költesz hozzájuk, az a te sarad. Én továbbra sem írtam olyat soha életemben, hogy utálni kell a muszlimokat (meg úgy általánosságban senkit).
jún. 4. 11:31
 15/149 anonim ***** válasza:
100%

Mondtad, csak ez nem igaz, hisz nem ezt írtam. Ahogy a másik kommentelő sem írt se aberrációt, se tévedést.

De tudod mit? Akkor tessék, bizonyíts! Vezesd le részletiben, a konkrét grammatikai összefüggések és nyelvtani szabályok bemutatásával, szerinted milyen alapon jelent egész mást, amit leírtam, mint amit leírtam! Nos?

jún. 4. 11:49
 16/149 IstenGyermeke1 ***** válasza:
100%

Ezt végül kihagytam a válaszom pozitív hangvétele kedvéért. Itt van az intő példa. Mindent hárítunk (az iszlám tökéletes), mindenért a KERESZTÉNYEK a hibásak (még az ISIS szervezet tetteiért is). És természetesen a nyugat a rossz, ami egyenlő a kereszténységgel. Pedig pont a krisztusi erényeket tiporja sárba az LMBTQ, a háborúkat, a szexuális forradalmat szintén nem támogatjuk, a média folyton a kereszténységet próbálja lejáratni, s a csapból is az egy, szent, katolikus és apostoli hittel teljesen ellentétes eszmék folynak; de ezek ugye nem számítanak…

Ja, s persze a keresztények hazugok (egy szavuk SEM LEHET igaz), és mindegyik CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az iszlám lejáratásán fáradozik. Kísértetiesen emlékeztet ez engem a Jehova tanúinál (főként, de máshol is) megfigyelt támadottság érzésére… Megjegyezném, hogy Egyházunk mindig is szentélyként tekintett a családokra, mint az erények forrására; mivel a házasság (!) a Szentháromság mintájára alkotott szeretetközösségből jönnek létre.

Mindenhol lehet jó és rossz példát találni, én igyekszem az értékeket meglátni más vallásokban, de ezt jelentősen megnehezíti, ha az illető gyűlölettel fordul felém és Egyházam felé. Csak magad iránt keltesz ezzel ellenszenvet; és a vallásodról alkotott képet torzítod, mégpedig a negatív irányba.

Vitatkozni, nem fogok veled (azt hiszel, amit akarsz), de leszögezném, hogy nem áll szándékomban senkit sem támadni, kiváltképp nem téged, s nem gyűlöllek, sem egyetlen embert sem.

Pax Domini sit semper tecum! (Az Úr békéje legyen veled mindenkor!)

jún. 4. 12:42
 17/149 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos én ezt tapasztaltam, Törökországban két hetet voltam, Szíriában átutazóban és voltam Egyiptomban is, de mindenhol izzadtak, büdösek voltak az emberek.

Lehet, hogy én vagyok erre érzékeny, bár másoknak is feltűnt, akikkel utaztam.

Még Egyiptom volt aránylag a legjobb, legalább is a szálloda, mert egyrészt légkondicionált volt, vagyis nem izzadt benne senki, másrészt valami illatot (talán rózsavíz) permeteztek folyton, az elnyomta a szagokat. A szállodán kívül ott is durva dolgok voltak.

jún. 4. 13:01
 18/149 anonim ***** válasza:
100%

"Többször is kifejtettem."

A kijelentés nem kifejtés.

"Magyarországon van egy kb 30 ezres muszlim közösség, szóval igen."

És? Egyetlen kommentben sem a muszlimokról beszéltem.

jún. 4. 13:22
 19/149 anonim ***** válasza:
0%

"mindenért a KERESZTÉNYEK a hibásak"

Nem mondtam hogy mindenért a keresztények a hibásak. Azt írtam a keresztények behódoltak a világi hatalomnak és már az aberrációkat terjesztik, lásd keresztény papok adják össze a homoszexuális párokat templomokban. Igazából már közel 2 ezer éve kezdődött. Még azt is belehamisították a Bibliába hogy a pogány császárnak kell engedelmeskedni.

"még az ISIS szervezet tetteiért is"

Az USA hozta létre és irányítja az ISIS-t. Ezzel már mindenki tisztában van 70 iq felett.

"Pedig pont a krisztusi erényeket tiporja sárba az LMBTQ, a háborúkat, a szexuális forradalmat szintén nem támogatjuk, a média folyton a kereszténységet próbálja lejáratni, s a csapból is az egy, szent, katolikus és apostoli hittel teljesen ellentétes eszmék folynak; de ezek ugye nem számítanak…"

A keresztények hol tiltakoznak ez ellen meséld már el.

"Ja, s persze a keresztények hazugok (egy szavuk SEM LEHET igaz), és mindegyik CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az iszlám lejáratásán fáradozik."

Ha az iszlámról van szó a keresztények gátlástalanul hazudoznak. Ez tény.

Én már azon csodálkozom ha egy keresztény nem hazudik az iszlámról.

"Mindenhol lehet jó és rossz példát találni, én igyekszem az értékeket meglátni más vallásokban, de ezt jelentősen megnehezíti, ha az illető gyűlölettel fordul felém és Egyházam felé."

Az iszlám azt tanítja hogy legyünk kedvesek, igazságosak a más vallásúakkal. Viszont ez nem azt jelenti hogy szó nélkül kell hagyni ha hazudoznak az iszlámról, rágalmazzák a muszlimokat.

"Egyházam felé. Csak magad iránt keltesz ezzel ellenszenvet; és a vallásodról alkotott képet torzítod, mégpedig a negatív irányba."

Konkrétan mivel nem értesz egyet abból amit leírtam?

jún. 4. 13:25
 20/149 anonim ***** válasza:
10%

"Sajnos én ezt tapasztaltam, Törökországban két hetet voltam, Szíriában átutazóban és voltam Egyiptomban is, de mindenhol izzadtak, büdösek voltak az emberek."

Ha felszállsz Pesten egy buszra akkor is tapasztalhatsz ilyeneket de gondolom mégsem állítod hogy a keresztények büdösek. Vagy ha Magyarországon megnézel egy cigány falut sokkal rosszabbakat láthatsz mint amiket leírtál mégsem mondod hogy a keresztények büdösek.

Egyébként meg Törökországban sokszor jártam és pont nem azt tapasztaltam amit leírtál. Modern városok, új tiszta járművek, ápolt emberek. Egyiptomban, Szíriában nem jártam így azokról nem tudok nyilatkozni de Törökországra biztosan nem igaz amit írtál. És ahogy mondtam egyébként sem vetítheted ki ezt egy két tapasztalat alapján általánosságban a muszlimokra. Pláne úgy hogy az iszlám vallásban nagyon fontos a tisztálkodás, higiénia.

jún. 4. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!