Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol utal arra, hogy...

A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.
2023. nov. 14. 17:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/521 anonim ***** válasza:
0%

Ja értem már. Most azt akarod behazudni hogy a terroristák az igazi muszlim? Te azt mondod 2 milliárd muszlim nem veszi komolyan a vallását csak az néhány száz vagy ezer, feltehetőleg iskolázatlan analfabéta? :)

Ez is jól mutatja sok keresztény milyen legalja erkölcsöt képvisel ha ilyen hazugságokat képes terjeszteni az iszlámról egy egy keresztény irányzat.

2023. nov. 16. 10:52
 52/521 anonim ***** válasza:
100%
#39 Mivel Jézus által lett MINDEN és NÉLKÜLE SEMMI AMI LÉTRJÖTT ezert nem kreálták. Jézus többször is mondja a Jelenések cimű könyvben hogy ő az első és az utolsó és sokszor idézi az ószövetseget es abbol olyan reszt amikor "Az Úr" beszel es magara teszi. Az Atya is Istennek hívta és amikor azt mondta hogy a Jézus kezei altal lettek az egek akkor az oszovetsegbol literalisan azt idezi ahol "Az Urat" imádják mert ő kreálta az egeket.
2023. nov. 16. 11:43
 53/521 anonim ***** válasza:
0%
Ezek többféleképpen értelmezhető versek. Egyetlen olyan sincs amiben Jézus kijelenti hogy "Isten vagyok". És ahogy mondtam senki nem is nézte Jézust Istennek pedig sokan látták.
2023. nov. 16. 11:58
 54/521 anonim ***** válasza:
55%
Akkor magyarazd meg oket :). Jézus idejeben nem csak ugy beszeltek hogy "Isten vagyok"..
2023. nov. 16. 12:02
 55/521 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mondjuk hogy Jézus miert nevezné magát az elsőnek és az utolsonak ugy hogy az oszovetsegben ezt szigoruan Istenre allították de oke..
2023. nov. 16. 12:05
 56/521 anonim ***** válasza:
100%
#43 epp az a lenyeg hogy nem kell de latom nem tudsz olvasni mint egy bizonyos ember a 7. szazadban. Isten így mutatta meg a szeretét lejott és meghalt ertunk, megmutatta hogy hogyan eljunk.
2023. nov. 16. 12:09
 57/521 anonim ***** válasza:
100%

#51 Mivel te muszlim vagy ezert sokat nem varunk el mivel az irastudatlan prófétád (ha lehet annak nevezni) egy pedofil volt. Megerositette a 7. Szazadban az evangéliumokat és a tórát. Szo szerint nem allnak semmin a Keresztenyek és a Zsidok ha nem ragaszkodnak szilardan az Evangéliumhoz és a tórahoz-Korán.

Meg allitolag muhammedet megtalaljuk a Tórában és az Evangeliumban. Na az a baj hogy nem nagyon. Muhammed egyfolytaban azzal "bizonyitotta" profétaságát hogy azt mondta a Zsidóknak és a Keresztényeknek hogy ő megerősiti azt a könyvet ami veluk VAN.

Ez ott verzik el hogy tudjuk hogy mit olvastak a 7. Szazadban. De ne is foglalkozz vele hiszen te hiszel abban hogy Allah (Hold Isten mielott be adoptaltak az Iszlam vallasba) 600 evig azt elhitette az emberekkel hogy Jézus az Isten fia, Isten, es hogy keresztrefeszítették. Nem is csoda hogy sajat magat a "legjobb cselszövő"-nek nevezte. A masik meg hogy a Koran allitolag nem egy kreálmány mert Allah szava de nem allah. Szoval nem nagyon vagytok monoteistak.

2023. nov. 16. 12:15
 58/521 anonim ***** válasza:
100%
#51 Nyilvan nem mindenki terrorista de mar ott kezdodnek hogy ki tudsz venni olyan verseket a Koranbol ami miatt terrorista lehetsz. Peldaul az isis azt a verset hasznalta hogy a hitetlenek muhammed ellen "haborut inditanak" (ami a kommentatorok szerint literalisan csak annyit jelentett hogy nem ertesz vele egyett) es ezert meg kell oket olni.
2023. nov. 16. 12:19
 59/521 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor magyarazd meg oket :). Jézus idejeben nem csak ugy beszeltek hogy "Isten vagyok"

Mi bajod van? :)

"Nem tudom mondjuk hogy Jézus miert nevezné magát az elsőnek és az utolsonak ugy hogy az oszovetsegben ezt szigoruan Istenre allították de oke.."

Ez lehet jelképes. Például mert Jézus Isten üzenetét képviseli.

"Isten így mutatta meg a szeretét lejott és meghalt ertunk, megmutatta hogy hogyan eljunk."

Szóval szerinted ha Isten egy ártatlan embert büntet meg a te bűneid miatt, akkor ez a szeretet jelen? Nem, ezt igazságtalanságnak nevezik és kegyetlenségnek.

2023. nov. 16. 12:49
 60/521 anonim ***** válasza:
0%
Az iszlámmal kapcsolatban pedig a szokásos hazugságokat ismételgeted. Ezek már ezerszer meg lettek cáfolva. Meg is találtam honnan veszed ezt a sok hazugságot. Hitgyülis videókból. Így már érthető. A hit gyülekezete a legalja hazug keresztények gyülekezőhelye.
2023. nov. 16. 12:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!