A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Ja értem már. Most azt akarod behazudni hogy a terroristák az igazi muszlim? Te azt mondod 2 milliárd muszlim nem veszi komolyan a vallását csak az néhány száz vagy ezer, feltehetőleg iskolázatlan analfabéta? :)
Ez is jól mutatja sok keresztény milyen legalja erkölcsöt képvisel ha ilyen hazugságokat képes terjeszteni az iszlámról egy egy keresztény irányzat.
#51 Mivel te muszlim vagy ezert sokat nem varunk el mivel az irastudatlan prófétád (ha lehet annak nevezni) egy pedofil volt. Megerositette a 7. Szazadban az evangéliumokat és a tórát. Szo szerint nem allnak semmin a Keresztenyek és a Zsidok ha nem ragaszkodnak szilardan az Evangéliumhoz és a tórahoz-Korán.
Meg allitolag muhammedet megtalaljuk a Tórában és az Evangeliumban. Na az a baj hogy nem nagyon. Muhammed egyfolytaban azzal "bizonyitotta" profétaságát hogy azt mondta a Zsidóknak és a Keresztényeknek hogy ő megerősiti azt a könyvet ami veluk VAN.
Ez ott verzik el hogy tudjuk hogy mit olvastak a 7. Szazadban. De ne is foglalkozz vele hiszen te hiszel abban hogy Allah (Hold Isten mielott be adoptaltak az Iszlam vallasba) 600 evig azt elhitette az emberekkel hogy Jézus az Isten fia, Isten, es hogy keresztrefeszítették. Nem is csoda hogy sajat magat a "legjobb cselszövő"-nek nevezte. A masik meg hogy a Koran allitolag nem egy kreálmány mert Allah szava de nem allah. Szoval nem nagyon vagytok monoteistak.
"Akkor magyarazd meg oket :). Jézus idejeben nem csak ugy beszeltek hogy "Isten vagyok"
Mi bajod van? :)
"Nem tudom mondjuk hogy Jézus miert nevezné magát az elsőnek és az utolsonak ugy hogy az oszovetsegben ezt szigoruan Istenre allították de oke.."
Ez lehet jelképes. Például mert Jézus Isten üzenetét képviseli.
"Isten így mutatta meg a szeretét lejott és meghalt ertunk, megmutatta hogy hogyan eljunk."
Szóval szerinted ha Isten egy ártatlan embert büntet meg a te bűneid miatt, akkor ez a szeretet jelen? Nem, ezt igazságtalanságnak nevezik és kegyetlenségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!