Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol utal arra, hogy...

A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.
2023. nov. 14. 17:04
 521/521 anonim ***** válasza:
0%

"A vicces az, hogy korábban leírta, ezekre csak Isten képes. Amúgy sok értelme nincs neki válaszolni, utóbbira nem is tettem. Állításai egymásnak sokszor ellent mondanak, éppen azt hazudja, amivel alá akarja támasztani, amit mond. A kritériumait, kis feltételeit pedig úgy változtatja, mint más az alsógatyáját. Vagy még gyakrabban...."

Mit hazudozol megint? Tipikus keresztény. Már az bizonyítja hogy a kereszténység egy hamisított vallás hogy a keresztények ilyen vitákban folyamatosan hazudoznak.

jan. 20. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!