A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.2023. nov. 14. 17:04
451/521 anonim válasza:
Te aztán kitartóan tudsz hazudni egy pipás, azt nem mondom, hogy elismerésem érte, de van benned kitartás az biztos.
452/521 anonim válasza:
Ti keresztények hazudtok gátlástalanul. Én az igazat írom. Ha akarod bemásolhatom a Bibliából ezeket a verseket.
454/521 anonim válasza:
Nem. A Bibliából olyan verset amiből kiderül hogy az egyik istenség csicskáztatja a másikat meg olyat hogy az egyik istenség alá van rendelve a másiknak.
455/521 anonim válasza:
Csicskáztat? Mohamedet is csicskáztatta Allah? Remélem, hogy becsicskult neki egészen a hamis :)
456/521 anonim válasza:
"Csicskáztat? Mohamedet is csicskáztatta Allah? Remélem, hogy becsicskult neki egészen a hamis"
A próféták feladata Isten parancsainak a teljesítése. Szóval ha Isten azt mondja egy prófétának hogy menj és tedd ezt és ezt az teljesen rendben van. A Biblia viszont azt írja az egyik istenség utasítja a másikat, parancsol neki, alá van rendelve stb. Szóval ti keresztények olyan istenségekben hisztek akik egymást csicskáztatják.
457/521 anonim válasza:
Leírod, hogy Mohamedet csicskáztatta Allah?
458/521 anonim válasza:
Nem, mert Mohamed próféta. A próféták feladata pedig hogy Isten parancsait teljesítsék. A Biblia viszont azt írja egyik istenség csicskáztatta a másikat ha azt feltételezzük hogy Jézu és a szentlélek is istenségek. Az ókori pogány vallásokban van az hogy az istenségek alá fölé rendeltségben állnak és csicskáztatják akik alattuk vannak a hierarchiában.
459/521 anonim válasza:
Mohamed nem volt Allah alatt? Ha igen, akkor írd már le, hogy csicskáztatta őt.
460/521 anonim válasza:
Mondtam már hogy ez nem csicskáztatás. Ez a próféták dolga. Ha te például elmész kukásnak és azt mondja a főnököd hogy ürítsd ki a kukákat, az nem csicskáztatás mert ez a feladatod. Az ókori pogány vallásokban viszont istenségek vannak akik alá fölé rendeltségben állnak és csicskáztatják egymást. Ez van a Bibliában is ha Jézust és a szentlelket istenségnek veszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!