A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Látod, mi az összeadáson messze túljutottunk :)
Lehet nagyon foghíjas volt a képzésed.
Igen, biztos ez az oka ennek :)
"Persze behazudhatod hogy 1+1+1 egyenlő 1-el de ezt már senki nem veszi be."
Nyilván, egyetemet végzett okleveles mérnökként én ezt hazudom be magamnak, még jó, hogy te jössz és ezt is elmeséled. :D
Mondták már neked, hogy szánalmasan hülye vagy?
"Igen, biztos ez az oka ennek "
Nem ez az oka? :) Hát akkor mi?
"Nyilván, egyetemet végzett okleveles mérnökként én ezt hazudom be magamnak, még jó, hogy te jössz és ezt is elmeséled."
Hát igen. Kétféle keresztény létezik. Az IQ nulla aki beveszi a sok pogány hamisítás mesét és elhiszi hogy 1+1+1 egyenlő 1-el. A másik pedig aki tudja hogy a keresztény vallás úszik a pogány hamisításokban de behazudja magának hogy ez az igaz vallás. Egy egyetemet végzett emberre nem mondanám hogy IQ nulla ezért marad a másik, hogy hazudsz magadnak is.
Mielőtt elolvasod a következő sorokat, kérlek ülj le, mert hátra fogsz esni, ha egyáltalán képes leszel felfogni ezt a matematikai csodát, amit már 7-8 évesek is képesek egyébként, de neked láthatóan túl nagy falat.
1*1*1=1
Térbeli vektoros példát nem mertem írni, mert attól az agyad kiakad és vihetnek kórházba sokk miatt.
És ettől Jézus mitől lesz Isten? Soha egy szóval nem mondta Jézus hogy ő Isten és nem is nézte senki Istennek pedig vagy 100 ezer ember láthatta.
Hiába, a vak is látja hogy a szentháromság és Jézus istensége egy pogány hamisítás. Aki ebben hisz az nem egyistenhívő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!