A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Tudod, hogy hány 4 és 4.5 pipás van az oldalon, akik veled leálltak vitázni?
"Azok a részek is beletartoznak amiket én írtam szóval akkor mégiscsak vagy 100 oldalt kellene elolvasnom."
Hát nagyon tág értelemben az egész Bibliát is elolvashatod hozzá, mert minden mindennel is összefügg. De itt konkrétan csak 20-30 oldalról van szó.
"Egy ilyen nevetséges pogány hamisításra nincs ennyi időm."
Azért mégis van, mert elég sok időt töltesz hazug muszlim videók és írások nézésével, olvasásával, amik a kereszténységről hazudoznak össze-vissza. De én teljesen megértem, hogy arra nincs töredéknyi időd, hogy a keresztények álláspontját megismerd, te beéred a muszlim hazugságokkal.
"Én utánaolvastam a keresztény tanításoknak."
Ne hazudj már öreg, egy ilyen fontos témakörben képtelen vagy 20-30 oldalt elolvasni. Mint írtam, az nem utána járás, ha hozzád hasonló hazug muzulmánok videóit lesed nyál-csorgatva. Akkor olvastál volna utána, ha elolvasod akár rövidebben a katekizmusban vagy bővebben kifejtve az általam linkelt vagy más hasonló könyvben.
"Tudod, hogy hány 4 és 4.5 pipás van az oldalon, akik veled leálltak vitázni?"
Még mind az a kérdés te vagy, vagy nem?
"Hát nagyon tág értelemben az egész Bibliát is elolvashatod hozzá, mert minden mindennel is összefügg. De itt konkrétan csak 20-30 oldalról van szó."
Az eredendő bűn és megváltás közvetlenül kapcsolódik szóval akkor 100 oldal legalább.
"Azért mégis van, mert elég sok időt töltesz hazug muszlim videók és írások nézésével, olvasásával, amik a kereszténységről hazudoznak össze-vissza. De én teljesen megértem, hogy arra nincs töredéknyi időd, hogy a keresztények álláspontját megismerd, te beéred a muszlim hazugságokkal."
Ha szerinted hazugság, most lehetőséged van megcáfolni de mégsem akarod :) Csak engem rágalmazol és ismételgeted hogy hazugság :) Gondolom érzed hogy ezen a ponton már egyáltalán nem tudlak komolyan venni.
"Ne hazudj már öreg, egy ilyen fontos témakörben képtelen vagy 20-30 oldalt elolvasni. Mint írtam, az nem utána járás, ha hozzád hasonló hazug muzulmánok videóit lesed nyál-csorgatva. Akkor olvastál volna utána, ha elolvasod akár rövidebben a katekizmusban vagy bővebben kifejtve az általam linkelt vagy más hasonló könyvben."
De utánaolvastam öreg, na persze nem ilyen száz oldalas agymenéseket. Mondom, gyere beszéljük meg és kiderül ki érti, ki nem érti.
A Bibliában is megnézem a kapcsolódó verseket és ahogy mondtam külön kérdésben is kiirtam hogy az ilyen derék jóravaló keresztények mint te elmagyarázzák. Persze értelmes magyarázat nem volt és mindenki mást mondott, mint általában a legtöbb keresztény tanításnál.
"Persze értelmes magyarázat nem volt"
Na hát most kaptál egy doktorált teológus által írt magyarázatot, nyugodtan elolvashatod. S akkor nem kell hisztizned, hogy 100 hozzá nem értő ír 101 különböző verziót.
De te nem akarod, mert te inkább a hazudozást élvezed...
"De miért nem írod le te magad? Nincs elég tudásod ehhez? Ha így van akkor nem gond, de ne húzd az időmet. Nem értesz hozza és nem erőltetem, de akkor ne okoskodj meg ne engem rágalmazz azzal hogy nem értem :) Vagy attól félsz másodpercek alatt bizonyítom mekkora logikátlan vicc kategória a keresztény üdvösség tanítása?"
Válaszolt már erre a kérdésre, miért járod ugyanazokat a köröket?
Példabeszédek 14:8
Az értelmesek bölcsessége abban van, hogy tudják, hová mennek, az ostobák bolondsága pedig abban, hogy még magukat is becsapják.
"NE LÉGY SZELLEMI BARLANGLAKÓ!
Vannak emberek, akik elzárkóznak Istentől, míg mások élvezik a napsütést, és ismerik Jézust, mint fenséges Megváltójukat és Orvosukat! Ó, ha egyszer a kétkedők elhagynák hitetlenségük napfénytől elzárt odúját, és kilépve a szabad levegőre arcukon megéreznék a menny édes szelének érintését és Isten fényét maguk körül - rögtön megelevenednének! Isten nem szellemi barlanglakókká teremtett minket. ÉLETRE ALKOTOTT JÉZUSSAL! Ő az út, az igazság és az élet. Ő az, aki megjutalmazza azokat, akik szorgalmasan keresik őt (Zsidó 11:6). Ő a Jó Pásztor, aki szeretetével hív, nincs más! Gyere hozzá! Isten áldjon! REINHARD BONNKE"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!