A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
"A szentháromság definició szerint továbbra is monoteista."
A három soha nem egyenlő eggyel ezért a szentháromság soha nem lesz monoteista. Ez egy pogány politeista hami tan, amit Jézus soha nem tanított.
Ha pedig megnézzük az újszövetség szerint az Atya, Jézus és a Szentlélek alá fölé rendelt viszonyban vannak, és eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, tehát nem lehetnek egyenlőek. Mint az ókori pogány vallásokban.
"A három soha nem egyenlő eggyel ezért a szentháromság soha nem lesz monoteista"
Mert ha Istenről beszélünk, nem lehet, hogy olyan megütközésekkel találkozunk, amiket ember nem tud felfogni?
"A három soha nem egyenlő eggyel"
Gondolom a matematika neked kicsit magas művészet már, de gondolj egy térbeli koordináta rendszerre, ahol mind a 3 tengelynél az érték 1.
"Mert ha Istenről beszélünk, nem lehet, hogy olyan megütközésekkel találkozunk, amiket ember nem tud felfogni?"
Ja most ez a magyarázat? :) Nem érthetjük, de úgy van az :)))
"Gondolom a matematika neked kicsit magas művészet már, de gondolj egy térbeli koordináta rendszerre, ahol mind a 3 tengelynél az érték 1."
Alap matematika hogy 1+1+1 nem egyenlő 1-el, hanem egyenlő 3-al, vagyis ti keresztények politeisták vagytok.
APRÓ JELEK, MARSHA BURNS
Azoknak, akik mint Zákeus, messziről figyelnek Engem: Azt akarom, hogy gyertek, és vacsorázzatok Velem. Részesüljetek mindabból, amit nektek készítettem. Teljetek be a Velem való személyes kapcsolat örömével! Olyan közel vagyok hozzátok, mint a lélegzetetek. Gyertek, és érezzük jól magunkat együtt! Lukács 19:2-6 Élt ott egy Zákeus nevű gazdag ember, aki fővámszedő volt. Szerette volna látni, hogy ki az a Jézus, de kis termetű lévén, nem láthatta a sokaságtól. Ezért előrefutott, és felmászott egy vadfügefára, hogy lássa őt, mert arra kellett elmennie. Amikor Jézus odaért, felnézett, és így szólt hozzá: Zákeus, jöjj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom. Ekkor sietve lejött, és örömmel befogadta.
@436
Igen ez egy elég apró halvány jel lehet, hogy több mint 400 válasz óta foglalkozunk vele, de ki tudja? :)
"Alap matematika hogy 1+1+1 nem egyenlő 1-el, hanem egyenlő 3-al, vagyis ti keresztények politeisták vagytok."
Bocsánat, nem tudtam, hogy csak ezen a szinten vagy matematikából, én egyetemen is tanultam 5 félévet.
"Bocsánat, nem tudtam, hogy csak ezen a szinten vagy matematikából, én egyetemen is tanultam 5 félévet."
Egyetemen tanultál matematikát és mégis keresztény maradtál? :) Elég nehéz lehet minden nap hazudnod magadnak hogy igaznak hidd azt a sok téves pogány marhaságot amit belehamisítottak Jézus tanításába. Persze az is lehet hogy csak hazudsz és legfeljebb 8 általánost végeztél. Én az utóbbit tartom valószínűbbnek. Én 3 félévet tanultam a főiskolán matekot de ott is azt mondták 1+1+1 soha nem egyenlő 1-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!