Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol utal arra, hogy...

A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.
2023. nov. 14. 17:04
 481/521 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az már elég nagy probléma, hogy hamis az iszlám istenkép, a Mohamed által kitalált hamis sivatagi istenség, kialakítva az egész elsősorban a zsidó vallásból, vegyítve arab mitologikus elemekkel.
jan. 16. 22:29
 482/521 anonim ***** válasza:
0%

De mi hamis benne? Erre várok hogy leírd. Csak azt ismételgeted hogy hamis.

Én konkrétan leírtam részletesen mi a probléma a keresztény istenképpel.

jan. 16. 22:35
 483/521 anonim ***** válasza:
100%

Egy keresztény szerint a keresztény istenkép igaz, tehát nem kell hozzá sok logika, kitaláld, azon okokból hamis, amiben eltér tőle.

Bár a muszlim vallásban nem a sivatagi istenség a fő probléma, hanem az a fanatikus hamis próféta, aki inkább volt hadúr.

jan. 16. 22:41
 484/521 anonim ***** válasza:
0%

"Egy keresztény szerint a keresztény istenkép igaz, tehát nem kell hozzá sok logika, kitaláld, azon okokból hamis, amiben eltér tőle."

Abban tér el tőle hogy az iszlám nem három fogyatékos istenséget tanít mint a kereszténység. Akkor ez a problémád? :) Hogy az iszlám egy Istenben hisz és nem három fogyatékos istenségben?

"Bár a muszlim vallásban nem a sivatagi istenség a fő probléma, hanem az a fanatikus hamis próféta, aki inkább volt hadúr."

Hol írja a Korán hogy Allah sivatagi vagy hogy bármi köze lenne sivataghoz? Továbbá Mohamed próféta nem hadúr, bár önvédelemből kénytelen volt harcolni. Viszont még ha hadúr is lett volna, ezzel mi a problémád mikor a Bibliai próféták valóban hadurak voltak? Hódítottak, varosokat fosztogattak, népeket irtottak ki, nőket, gyerekeket, csecsemőket gyilkoltak halomra. Ezt Írja a Bibliád a prófétákról, akkor mi a problémád azzal ha Mohamed hadúr lett volna? :) Persze nem volt az, de a Bibliád alapján ez nem probléma. Sőt, a Bibliád szerint úgy néz ki a próféták legfőbb tulajdonsága a népirtás, tömeggyilkosság.

Szóval ott tartunk hogy ti keresztények 3 fogyatékos istenségeben hisztek akik tömeggyilkos, csecsemőgyilkos, népirtó prófétákat küldtek.

jan. 16. 22:53
 485/521 anonim ***** válasza:
100%
Te meg egy hamis sivatagi istenségben hiszel, akit egy háremet tartó hamis próféta talált ki, s elhozta az évszázadokon át tartó világégést.
jan. 17. 14:12
 486/521 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdeztem hogy mitől hamis, de nem válaszoltál :) Azt is kérdeztem hogy mitől sivatagi de nincs válasz. Azt is kérdeztem mi a problémád Mohamed prófétával de nem tudsz válaszolni. Ennyire képesek a keresztények? :)
jan. 17. 14:34
 487/521 anonim ***** válasza:
100%
De, válaszoltam, csak lehet nem olyat kaptál rá, amit vártál volna.
jan. 17. 15:09
 488/521 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtad attól amitől eltér az iszlám istenképétől. Akkor ez a válaszod? Abban tér el tőle hogy az iszlám nem három fogyatékos istenséget tanít mint a kereszténység. Akkor ez a problémád? Hogy az iszlám egy Istenben hisz és nem három fogyatékos istenségben?

Szóval szerinted a tiszta egyistenhit hamis tanítás és a három fogyatékos istenség az igaz? :) Jól értem? :)

jan. 17. 15:52
 489/521 anonim ***** válasza:
100%

A kereszténység se tanít 3 fogyatékos istenséget, mégha a te pedofil hamis prófétád ezt is mondta :)

Amúgy érdekesség, hogy a Koránban a hamis próféta a Szentháromságban Jézus és az Atya mellett Máriát gondolta, ennyire hülye volt szegényke. Valószínűleg pont annyira értette a kereszténységet, mint te.

jan. 17. 15:57
 490/521 anonim ***** válasza:
0%

"A kereszténység se tanít 3 fogyatékos istenséget, mégha a te pedofil hamis prófétád ezt is mondta"

Dehogynem, a kereszténység 3 fogyatékos istenséget tanít. Bemutattam a verseket. Mohamed próféta pedig nem pedofil. Ez a keresztények hazugsága.

"Amúgy érdekesség, hogy a Koránban a hamis próféta a Szentháromságban Jézus és az Atya mellett Máriát gondolta, ennyire hülye volt szegényke. Valószínűleg pont annyira értette a kereszténységet, mint te."

Ez szintén egy keresztény hazugság. Sehol nem ír ilyet a Korán. Te folyamatosan hazudozol. Pedig a Bibliád azt írja Isten utálja a hazugokat és azt is hogy a hazug egy szinten van a szexuális bűnözőkkel.

A kereszténységet senki nem érti mert annyi pogány hamisítás került bele.

jan. 17. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!