A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Például az üdvösségtant egyáltalán nem, az jól látszik más hozzászólásokban.
Vicc kategória, hogy mennyire nem ismered és okoskodsz magas lóról...
Az tényleg vicc. Csak magad járatod le, de annyira ostoba vagy, hogy fel se fogod ezt.
Amúgy van több dogmatika könyv is, neten ingyen elérhető, hazudozás helyett olvass bele :)
Nem fogok oldalakat írni egy kimerítő témában, ha érdekel, akkor neten utána tudsz olvasni.
Vagy hazudozol tovább, szokásod szerint.
Tessék, linket is adok:
Szólj ha elolvastad, s ehhez kapcsolódóan van kérdésed, addig szerintem a megszokott hazudozásaidra felesleges válaszolni.
Ha legalább a tartalomjegyzéket elolvastad volna, akkor láttad volna, hogy ez a rész messze nem több száz oldal. De erre is lusta voltál és behazudtad, hogy több száz oldalt kéne elolvasni.
"Én simán le tudom írni tömören hogy az iszlám mit tanít ebben a kérdésben."
Engem nem érdekel, hogy mit tanít a hamis vallásod ebben, de veled ellentétben, én nem is hazudozok róla, hogy az iszlám ezt vagy azt tanítja az üdvösségről.
Te pedig folyamatosan hazudozol erről és még azt a néhány 20-30 oldalt is képtelen vagy elolvasni. Bár lehet nem akarod, mert akkor még kínosabb lenne hazudoznod.
"Engem nem érdekel, hogy mit tanít a hamis vallásod ebben, de veled ellentétben, én nem is hazudozok róla, hogy az iszlám ezt vagy azt tanítja az üdvösségről."
Dehogynem. Ti keresztények úgy hazudtok az iszlámról mint a vízfolyás. Most is hazudtál, igaz nem az iszlámról hanem hogy 20-30 oldalt kellene elolvasni. A tartalomjegyzék szerint 150-nél kezdi azzal hogy mi a bűn majd 220-ig a megváltás. Ez 70 oldal és eszemben sincs elolvasni ennyit. De mondom ha képes vagy leírni a saját vallásod tanítását röviden azt elolvasom. Persze megértem ha nem vagy hajlandó mert vállalhatatlan ez a hamis pogány tanítás és még egy gyerek is darabokra szedi egy perc alatt. Te tudod.
"Dehogynem. Ti keresztények úgy hazudtok az iszlámról mint a vízfolyás."
Idézd, hogy hol hazudtam az iszlámról. Mert nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy te hazudtál a keresztény hitről, s erre reagáltam.
"Most is hazudtál, igaz nem az iszlámról hanem hogy 20-30 oldalt kellene elolvasni. A tartalomjegyzék szerint 150-nél kezdi azzal hogy mi a bűn majd 220-ig a megváltás."
Az igaz, hogy a bűnt se vagy képes értelmezni, korábbi hozzászólásokból látszik, de most itt nem erről volt szó, hanem az üdvösségről. Ami a 350. oldal körül kezdődik, s nagyjából 20-30 oldal ölel fel. Valamint pár oldalon még tárgyalja az eszaktológiában. Tehát nem hazudtam, csak te láthatóan a tartalomjegyzékben a lényegig már nem jutottál...
"De mondom ha képes vagy leírni a saját vallásod tanítását röviden azt elolvasom."
Okkal nem írok neked már semmi ilyet, adtam olvasmányt, amit teológus, tehát szakember írt. Ha a napi több óra itteni acsarkodásodból, kötekedésedből, hazugságok írásából akár csak egy órát elengedsz, s elolvasod a linkelt olvasmányt ez idő alatt, akkor már jobban fogod érteni.
Ha nem, hát nem, de ne hazudd, hogy te akár a legkisebb mértékben is ismered a kereszténységet, mert felületesen sem. Attól nem fogod ismerni, ha hozzád hasonló, habzó szájú kereszténygyűlölők youtube előadásait hallgatod és azokon élvezkedsz, majd megpróbálod megmondani te a tutit, hogy mi miben hiszünk. Hát nagyon nem abban, amit te hazudozol folyamatosan.
"Idézd, hogy hol hazudtam az iszlámról. Mert nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy te hazudtál a keresztény hitről, s erre reagáltam."
Általánosságban írtam ezt a keresztényekről. Ha beszélgetnénk az iszlámról garantált hogy elkezdenél hazudozni.
Itt nem te vagy a 147-es négy pipás? :
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
"Az igaz, hogy a bűnt se vagy képes értelmezni, korábbi hozzászólásokból látszik, de most itt nem erről volt szó, hanem az üdvösségről. Ami a 350. oldal körül kezdődik, s nagyjából 20-30 oldal ölel fel. Valamint pár oldalon még tárgyalja az eszaktológiában. Tehát nem hazudtam, csak te láthatóan a tartalomjegyzékben a lényegig már nem jutottál..."
Azok a részek is beletartoznak amiket én írtam szóval akkor mégiscsak vagy 100 oldalt kellene elolvasnom. Nem gondolod komolyan? :) Egy ilyen nevetséges pogány hamisításra nincs ennyi időm.
"Okkal nem írok neked már semmi ilyet, adtam olvasmányt, amit teológus, tehát szakember írt. Ha a napi több óra itteni acsarkodásodból, kötekedésedből, hazugságok írásából akár csak egy órát elengedsz, s elolvasod a linkelt olvasmányt ez idő alatt, akkor már jobban fogod érteni."
De miért nem írod le te magad? Nincs elég tudásod ehhez? Ha így van akkor nem gond, de ne húzd az időmet. Nem értesz hozza és nem erőltetem, de akkor ne okoskodj meg ne engem rágalmazz azzal hogy nem értem :) Vagy attól félsz másodpercek alatt bizonyítom mekkora logikátlan vicc kategória a keresztény üdvösség tanítása?
"Ha nem, hát nem, de ne hazudd, hogy te akár a legkisebb mértékben is ismered a kereszténységet, mert felületesen sem. Attól nem fogod ismerni, ha hozzád hasonló, habzó szájú kereszténygyűlölők youtube előadásait hallgatod és azokon élvezkedsz, majd megpróbálod megmondani te a tutit, hogy mi miben hiszünk. Hát nagyon nem abban, amit te hazudozol folyamatosan."
Ezt pont ti keresztények teszitek az iszlámmal. Én utánaolvastam a keresztény tanításoknak. Sőt, erre konkrétan rá is kérdeztem korábbam itt a GYK-n és persze mindenki mást mondott és mind marhaság volt. És most neked is megadom a lehetőséget hogy bizonyítsd, én tévedek de te nem akarsz ezzel élni csak engem rágalmazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!