A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
A Biblia nincs meghamisítva.
Akit érdekel, annak küldök linkeket, amelyeken megkérdőjelezhetetlen bizonyítékok vannak a Biblia hitelességére.
"Ha jól tudom akkor Jézus fog eljonni még nalatok is de ebben a versben "Úr Isten" nevet kapja. Ezt is szimbólikusan erti "
Kár hogy itt nem Jézus beszél. Ráadásul a Jelenések könyvében szerepel. Ezt a könyvet még a keresztények is sokáig apokrif vagyis hamisított iratnak tekinteték és csak sok száz év múlva került a Bibliába :)
"Ja es amugy elegge nagy tiszteletlenseg szerintem Istennek az egyik megnevezeset sajat magara tennie egy teremtménynek még akkor is ha szimbolikus. De ha te azzal akarsz ervelni hogy szimbolikus akkor allah neveit (Allah 99 neve amit a muszlimok szigoruan neki adnak) eppen eltemetted mohamed melle mert sokat nem ernek ha csak egy profeta magara tudja olteni."
Mondtam, ha megmagyarázza hogy ő ezt képviseli akkor nem probléma. Egyébként meg Jézus kijelentette a Bibliában hogy nem magától szól, tehát amit mondott azt Isten adta a szájába, vagyis ő nem lehet Isten.
"Meg amugy nem tudom hogy tudtad e de a keresztenyeket az elso 300 evben csak ölték"
A következő 1700 évben meg a keresztények öltek másokat.
Mózes I. könyvét ismered?
A teremtéssel kezdődik:
"És monda Isten: teremtsünk embert a mi képünkre"
- Kinek mondta, saját magának?
A Bibliát végigolvasva egyértelműen kiderül, hogy van Szentháromság, mert Isten 3 Isteni személyből áll: Atya, Fiú, Szentlélek. Jézus a Fiú.
Akkor ki beszel? Ez az allitas hamis. A korai keresztények elfogadták ezt a konyvet. Azt ajanlom hogy olvass egyhaztortenelmet mielott arrol hazudsz (vagy elkezdelek szoritgatni mint az "angyal" mohamedet)
Mar tobbszor kerdeztem hogy hol magyarazza el?
Az hogy Isten a "szajaba adta" nem bizonyit semmit. Foleg hogy a Jelenések konyv mar a feltamadas utan tortent.
Ezt honnan veszed? 🤣
Na de vissza a kerdesre. Miert nem bizol az Evangéliumba amit mohamed megerositett ugy hogy "a keresztenyeknel VAN"? Mutass egy keziratot a 7. ne fuss ettol a kerdestol mint Aisha mohamedtol amikor még pubertás kor elott lefekudt vele.
#90 a koran tisztán allitja hogy akik nem muszlimok azoknak azert kell plusz adot fizetni hogy kissebbnek erezzek magukat.."
Idéznéd akkor?
Akkor ki beszel? Ez az allitas hamis. A korai keresztények elfogadták ezt a konyvet. Azt ajanlom hogy olvass egyhaztortenelmet mielott arrol hazudsz (vagy elkezdelek szoritgatni mint az "angyal" mohamedet)
Te aztán még a hazug keresztény között is a legalja hazudozó vagy. Tessék:
"A Nyugati egyházban csak a 4. század végén vették fel a kánoni listára. Keleten még később, csak a 9. századtól számít egyöntetűen kánoninak"
Szóval a korai keresztények pont hogy elutasították a jelenések könyvét. Később fogadták el.
"Mar tobbszor kerdeztem hogy hol magyarazza el?"
Mivel Jézus sehol nem mondja magáról hogy Isten, és más versek is bizonyítják hogy nem Isten így akkor szimbolikusan értette.
"Na de vissza a kerdesre. Miert nem bizol az Evangéliumba amit mohamed megerositett ugy hogy "a keresztenyeknel VAN"? Mutass egy keziratot a 7."
Hiába hazudozol. A Korán egyértelműen leírja hogy a jelenlegi Evangélium hamisított. Szóval hiába kapálózol.
"ne fuss ettol a kerdestol mint Aisha mohamedtol amikor még pubertás kor elott lefekudt vele."
Ez is mutatja milyen legalja keresztény vagy. Aisha házasságkötéskori életkora nem ismert pontosan. Eltérő források vannak amikből más más életkor következik. Ezt már ezerszer elmondtuk. És persze azt is hogy Mária is lehetett 12 mikor házasodott szóval akkor a szentlélek is pedofil igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!