Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol utal arra, hogy...

A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.
2023. nov. 14. 17:04
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/521 anonim ***** válasza:
100%
Azt vagod hogy egy muszlimmal baratkozol aki a Biblia szerint Krisztus ellensége? Elutasitjak a kereszt halált es mindent rola..
2023. nov. 17. 19:34
 132/521 anonim ***** válasza:
100%

@130!

Ha még nem hajtottál térdet Krisztusnak akkor még sose adtál dicsőséget Istennek.

Jézus nevére minden térd meghajol még a mennyben is.

2023. nov. 17. 19:38
 133/521 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok hogy egy spiritualis ellenseggel baratkozol.

Jézus nevére? Egy (szerinted) letrehozott ember nevere?

2023. nov. 17. 19:41
 134/521 anonim ***** válasza:
51%

Senkivel sem barátkozom. Az embernek lélekben vannak barátai Isten előtt. Nem gyűjtök magamnak barátokat, sem párt, sem senkit. Isten és Krisztus az elsődleges családom. Az, hogy kinek a szája vallja a szíve okán az Igazságot az nem annak függvénye, hogy valaki keresztény, muszlim, fehér, fekete, férfi vagy nő. Ahogyan azt kimondod, ezek mind semmissé válnak, mert csakis Egy az Igazság, Egy az Isten. Ahogyan meg is íratott, hogy Krisztusban nincsen sem férfi, sem nő. Ő kimondta, és amikor ezt megtette, ezt megélte lélekből, akkor már nem muszlimként vallott, hanem Isten gyermekeként. Az, hogy visszaessünk ebből az állapotból, az már csakis tőlünk függ, a döntéseinktől.

Direkt ki lett emelve a térdhajtás korábban, ne haragudj, nem fogom ismételni. Ha ti közületek - ima a kivételekért - csak fele (sőt, negyed) annyiszor hajtottatok volna sírva előtte térdet, mint magam, akkor ezt messze nem írtad volna le. Krisztus nevére, az igaz Megváltó nevére, arra igen, de senki máséra. Még mindig nem értitek azt sokan, ki is az a Krisztus.

Imádkozom érte, hogy megéljétek ezeket ti is lélekből ahogyan magam már megélhettem, örök dicsőség legyen a Szent Léleké, mindörökké, Mennyen és Földön is! Ugyan ezekben a dolgokban hittem magam is korábban, mint amikben most ti is. Átmentem már ezeken. Nem gyűjtök barátokat, de lélekben azok a barátaim, lelki testvéreim, akik kimondják az Igazságot, legyenek azok bármilyen rasszúak, neműek, korúak is. Ő lehet, hogy még muszlim, vagy spirituális, de kimondta, viszont ti nem, akik állítólagosan hisztek. Majd megéli ő is, ha megélnie szükséges, hogy Istenben nincsen vallás. Erre mondja Krisztus, hogy a vámszedők és a cédák előbb jutnak a Mennyek országába, mint a képmutató farizeusok, akiknek van állítólagos hitük meg vallásuk.

Legyen meg a Szent Lélek akarata! Örök Dicsőség a Menny Édesapjának és az Egyetlen Pásztornak!

Üdv.

2023. nov. 17. 20:50
 135/521 anonim ***** válasza:
ibn Ishaq János evangéliumát "Injeel"-ként azonosította: [link]
2023. nov. 17. 20:53
 136/521 anonim ***** válasza:

134

A pásztort Jézusra érted?

2023. nov. 17. 20:56
 137/521 anonim ***** válasza:

@134

Aha, szóval ugyanaz az Isten.

Nálad nahyon félresiklott valami.

2023. nov. 17. 20:57
 138/521 Potyondi Gergely ***** válasza:
100%
Szerintem zárjuk le a vitát.
2023. nov. 17. 21:33
 139/521 anonim ***** válasza:
100%

Előbb bizonyitsa be az irásból valamelyik bálványimádást kántáló, hogy hol sért törvényt az aki egy embert imád. :)

Kérem az igehelyet...

2023. nov. 17. 22:11
 140/521 anonim ***** válasza:
100%
Lukács 24:52 "Ekkor leboruva imádták őt, majd nagy örömmel visszatértek Jeruzsálembe" Ezek a fránya tanítványok milyen nagy balvanyimadok... Miert nem csak Istent imádták.. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
2023. nov. 17. 22:19
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!