Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol utal arra, hogy...

A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?

Figyelt kérdés
Sziasztok erről sokan sokfélét gondolnak, engem itt most a Bibliai utalások érdekelnének, mert úgy tudom van erre utalás. köszönöm előre is.
2023. nov. 14. 17:04
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/521 anonim ***** válasza:
100%

279#

"Nekem dobálhasz mindent, de bármit is teszel, továbbra is szeretni foglak."

"Új parancsot adok nektek, hogy szeressétek egymást! Ahogyan én szerettelek titeket, nektek is úgy kell szeretnetek egymást!” János 13:34

A szeretet nem választás kérdése ,nem javaslat Jézustól,hanem parancsként hangzik el.

Ha Krisztus követője vagy, akkor – ha tetszik, ha nem ­– szeretned kell másokat. Ráadásul ugyanúgy, ahogyan Krisztus szeret téged. Ez annyit jelent, hogy mindenkit teljes valójában el kell fogadnod olyannak, amilyen, és feltétel nélkül szeretned. Ezen felül, szívből megbocsájtani embertársaidnak, és szerfelett értékesnek tekinteni őket.

Az eféle igaz szeretet átformálja majd kapcsolataidat!

Isten így szeret téged. Isten soha nem szűnik meg türelmesnek lenni veled. Isten nem szűnik meg hinni benned. Isten nem szűnik meg remélni a legjobbat az életedre. Isten soha nem adja fel veled kapcsolatban.

És Isten azt szeretné, hogy te is így tégy másokkal.

“A szeretet nem szűnik meg türelmesnek lenni.” Ez azt jelenti, hogy a szeretet kiterjeszti a kegyelmet. Kegyelemmel kell lennünk egymás felé.

“A szeretet nem szűnik meg hinni.” Ez azt jelenti, hogy a szeretet a hitnek a kifejeződése. Mint amikor, ezt mondod valakinek: “ Nem számít, hogy most kemény időket élünk, én soha nem szűnök meg hinni benned.”

“A szeretet nem szűnik meg remélni.” Ez azt jelenti, hogy a szeretet a legjobbat várja. A legjobbat várod a házasságodtól, vagy a legjobbnál kevesbbre szerződtél?

“A szeretet soha nem adja fel.” Ez azt jelenti, hogy a szeretet a legrosszabbat is kibírja. Továbbá, hogy ránézel egy emberre és ezt mondod: “ Nekem dobálhasz mindent, de bármit is teszel, továbbra is szeretni foglak.

Legyen örömteli napod:)

2023. dec. 12. 08:32
 282/521 anonim ***** válasza:
100%

Örömteli üzenet:)

Én vagyok a világ világossága: aki engem követ, nem jár sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága. Jn 8,12

Jézusról azt írja a Biblia, hogy vele „az igazi világosság" jött el a világba.

Az, ami leleplezi a sötét dolgokat, aminél lehet helyesen tájékozódni.

Jézus nem azt mondta, hogy van nála világosság, hanem hogy ő maga a világosság, tehát belőle árnyékmentes fény árad.

A benne hívőkről ezt mondta: „Ti vagytok a világ világossága." (Máté 5,14)

Jézus a világ világossága,és aki hisz benne, vagyis szoros közösségben él vele, annak az életére kiárad Jézus világossága, s mint másodlagos fényforrás, tükrözi azt a világban.

Aki enged az ő hívásának, az kilép a sötétségből, megtanul világosságban járni, elkezd világítani másoknak is. Isten országát képviseli ebben a világban, s mutatja az utat a világ világosságához: Jézushoz.

Világítson az életünk!

Áldott karácsonyt!

Örömteli mindennapokat:)

https://www.youtube.com/watch?v=7i-FSsGgJi4

2023. dec. 12. 08:39
 283/521 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem Ő ezt élvezi. Egyszerűen csak nem fogad el semmit és az ellenkezőjét állítja. A hazugságból, sötétségből nem is tud többet."

Én simán elfogadom amit állítasz ha bizonyítod vagy legalább logikusan megindoklod. Sajnos keresztényeknél ezek nem játszanak, de annál több a hazudozás rágalmazás.

"Igaz Isten nem szól hozzájuk mivel nincs meg kapcsolat."

Neked például mit mond Isten? Hogy imádj három istenséget? Mert akkor valaki más szól hozzád, nem Isten.

"Csak ez az iszlám gépszíj elkapta és ezt tudja nyomatni"

Igen, mivel az iszlám tiszta egyistenhitet tanít, és fényévekkel erkölcsösebb, logikusabb, igazságosabb a keresztény vallásnál.

"Egyet nagyon tudunk viszont: imádkozni Érte. Ezeket a szellemi kötelékeket feloldózni. Reméljük, hogy a vetésünket itt éri az aratás."

Ha már az imánál tartunk, ti keresztények soha nem is imádkoztatok. Amit ti tesztek az legfeljebb fohász.

2023. dec. 12. 09:07
 284/521 anonim ***** válasza:
0%

"Ha Krisztus követője vagy, akkor – ha tetszik, ha nem ­– szeretned kell másokat."

Amikor a Biblia azt parancsolja, irtsd ki a népeket akik másban hisznek, öld meg a nőket, gyerekeket, csecsemőket akkor is a szeretetből kell tenni?

Szép és jó hogy itt előadod ezt a mesét a szeretetről, csak éppen a Bibliában nagyon nem ez van. Még azt is megparancsolja a Biblia hogy öld meg a saját gyermeked ha másban akar hinni. Szóval amit itt előadtál a szeretetről, az a cukormázas felszín :) És alatt van a sötét valóság ami a Biblia és a keresztény vallás.

"Áldott karácsonyt!"

Nem zavar hogy Jézus nem decemberben született? Ez az ókori pogány napistenség ünnepe amit a téi napfordulókor ünnepeltek. A karácsonyfa egy bálvány.

2023. dec. 12. 09:15
 285/521 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis kötőtűd van. Mindent megtaláltál vele, amibe bele lehet kötni.

Én a szeretet betege vagyok. Imádom Jézust.

2023. dec. 12. 09:34
 286/521 anonim ***** válasza:
0%

Ez szép és jó de amit itt előadtál arra egy hippi is képes. Ettől még nem lesz több a keresztény vallásod egy hippi mozgalomnál.

Azért kötöttem bele sok mindenbe mert bele lehet. Ha a kereszténység lenne Isten igaz vallása, nem lehetne belekötni semmibe.

2023. dec. 12. 09:47
 287/521 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nekem nem fáj. Erős vár az én Istenem. Ezt a várat akarod bevenni, de nem tudod.

Jézust azt mondta, mindenkinek legyen a hite szerint.

Az én hitem Jézus, Ő a mindenem. Isten teljes szeretete kiűzte belőlem a félelmet.

Húszon éve élek félelem mentes életet. Isten velem és én Vele...kiacsoda ellenem?

Azért hajrá !

2023. dec. 12. 10:23
 288/521 anonim ***** válasza:
0%
Ebből látszik hogy nem igazi a hited. Ez vak, fanatikus hit aminek nincs alapja. Még a legegyszerűbb kérdéseimet sem tudod megválaszolni. Erre építeni a túlvilági életed szerinted okos dolog?
2023. dec. 12. 10:27
 289/521 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert az érzékelhető, hogy nem fogadod be a bizonyságomat Jézus Krisztusról. Sőt brahira veszed..

Örömöd, békességed,bölcsességed, szeretet szinted a seholban.

Én mindezeket élvezem Krisztusban és szeretném, ha Te is részesülnél benne.

No, de nem hát akkor nem.

A Te utcád nem vezet Istenhez az tuti, egyszer vége lesz.

Áldjon az Úr!

2023. dec. 12. 13:32
 290/521 anonim ***** válasza:
51%

"A Te utcád nem vezet Istenhez az tuti, egyszer vége lesz."

Erre lennék kíváncsi hogy ezt miből gondolod? Eddig semmi érdemit nem mutattál fel, néhány üres keresztény szlogenen kívül.

Az hogy te kijelented hogy Jézus szeret téged :) és te is szeretsz mindenkit tök jó :) , de ettől miért lesz igaz a keresztény vallás? :) A hippik is szerettek mindenkit :)

Szóval mi támasztja alá a bizonyosságodat?

2023. dec. 12. 13:45
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!