A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
260# Nem vallást követek..
Isten fiát követem, hagyom hogy éljen rajtam keresztül. Ő szereti igazán az embereket, ahogy Isten szeret.
Az, hogy mások mit mondanak mit sem számít... Az, hogy Jézus mit mond az a mérvadó számomra. Mindenértelmet felülhaladó békességét, az Örökkévaló örökké tartó szeretetét érzem.
Közösségem van a Izrael Szentjével, az Atyámmal és a Szent Szellemmel. Senki nem szakaszthat el az Ő szeretetüktől.
Ha ez Neked nem megy át, miből gondolod, hogy befolyásol engem, hogy Te még minuszban vagy e téren ?
Térj meg gonosz útjaidról, válaszd az Életet.
"Nem vallást követek.."
Dehogynem. Azok vallását követed akik meg akarták ölni Jézust.
"Az, hogy Jézus mit mond az a mérvadó számomra."
És hol is mondta Jézus hogy "Isten vagyok" ? Ja hogy sehol, sohasem mondott ilyet.
"Közösségem van a Izrael Szentjével, az Atyámmal és a Szent Szellemmel. Senki nem szakaszthat el az Ő szeretetüktől."
Honnan tudod hogy nem a Sátán hitette el ezt veled?
"Ha ez Neked nem megy át, miből gondolod, hogy befolyásol engem, hogy Te még minuszban vagy e téren ?"
Nekem bizonyíték kellene. Az hogy te mit hallucináltál be, nem izgat.
"Térj meg gonosz útjaidról, válaszd az Életet."
És miért az én utam a gonosz? :) Az iszlám tiszta egyistenhitet hirdet és hogy Jézus Isten prófétája. Ez miért is gonosz szerinted? :)
Jézus az Élet, út az Atyához. Senki nem mehet Istenhez csakis Jézus által.
Nem félek, békességem van, a szívem tele van Isten szeretetével.
A sátán az ellenségem, nem engedembe a házamba.... Itt Jézus Krisztus uralkodik.
Nyugodj meg nálam a menny atmoszférája van ... még a Te állításod sem tud kimozdítani innen. Jézus a kősziklám, nem rendülök meg. Minden elmúlik....de Ő a világ végezetéig velem van.
Jézus arra hívott el, hogy tanúbizonyságot tegyünk pl. Neked is, hogy Ő él, Isten valóban feltámasztotta Őt a halálból. Őmaga az evangélium, az üzenet. Kinyújtja ma is felénk a kezét, hazavár minket az Atyához.
Vajon engedsz Neki? Elhiszed, hogy Ő Isten fia, aki kereszthalált halt Érted is a kereszten, mert már akkor annyira szeretet?
Áldjon az Úr Jézus Krisztus!
Legyen segítségül az üdvösségnapodon !
Azzal hogy ilyen betanul üres keresztény szlogeneket puffogtatsz, semmire nem mész.
"A sátán az ellenségem, nem engedembe a házamba.... Itt Jézus Krisztus uralkodik."
Nyilván nem úgy mutatkozik be neked hogy én vagyok a Sátán. Mi van ha csak elhitette veled a Sátán hogy Jézus istensége igaz? Honnan tudod hogy nem az iszlám szerinti próféta Jézus az igaz?
"Vajon engedsz Neki? Elhiszed, hogy Ő Isten fia, aki kereszthalált halt Érted is a kereszten, mert már akkor annyira szeretet?"
Ebben hol van szeretet? Egy ártatlan embert büntettek meg a te bűneid miatt. Ez neked igazságos? Képzeled el hogy ha hallanál egy olyan hírt hogy van egy aljas bűnöző aki mindenféle szörnyűséget elkövetett de nem őt zárják börtönbe hanem egy ártatlan embert. Erre azt mondanád milyen jó hít? Milyen szeretetteli? Nyilván nem. Azt mondanád ez nevetséges, vicc kategória. Azt mondanád ez nem igazságszolgáltatás, sőt hatalmas igazságtalanság. Pedig ezt tanítja a keresztény vallás.
"Én az iszlámot követem ami az egyetlen tiszta egyistenhit."
Na akkor lássuk a bizonyitékaidat, hol vannak az erőmegnyilvánulások Mohamed mellett, milyen csodák igazolják, hogy őt Isten küldte, valamint hol vannak az iszlám beteljesedett próféciái? Mert a Biblia tekintélye ezeken alapszik nem bemondáson.
Kezdjük ott hogy a csodák még a Biblia szerint sem jelentenek bizonyítékot. Jézus maga mondja hogy hamis próféták is tesznek csodákat. Szóval rossz dolgot kérsz számon. Egyébként meg Mohamed próféta is tett csodákat.
Beteljesedett próféciák a Koránba is vannak és lehet a Bibliában is de ez olyan hogy a kételkedők mondhatják hogy csak véletlen. Szóval ez sem igazán bizonyíték.
Szóval ha a Biblia tekintélye ezeken alapszik az elég nagy gond mert ezek nem bizonyítékok. Hiába írja például a Biblia hogy Jézus járt a vizen. Ezt egy ateista nem fogja elhinni és semmiképpen nem tekinti bizonyítéknak.
Nem ezek a mérvadóak hanem a tárgyi és tartalmi hitelesség. Aztán hogy a Biblia vagy a Korán erkölcsösebb, igazságosabb, logikusabb.
Na akkor sorold már légyszi Mohamed próféta csodáit.
Amikor keresztelő János követeket küld Jézushoz, hogy megkérdezzék ő e az aki eljövendő akkor a következővel felel:
Luk 7:22 És felelvén Jézus, monda nekik: Elmenvén mondjátok meg Jánosnak, amiket láttatok és hallottatok: hogy a vakok szemeik világát veszik, a sánták járnak, a poklosok megtisztulnak, a süketek hallanak, a halottak feltámadnak, a szegényeknek az evangélium prédikáltatik.
A Bibliában pesszimista számolás szerint is 500 beteljesedett prófécia szerepel. Kérlek idézz már néhányat a Koránból lássuk mennyire ihletett.
"Aztán hogy a Biblia vagy a Korán erkölcsösebb, igazságosabb, logikusabb."
Nézzük akkor mennyire logikus Allah tulajdonsága, hogy ő szuverén személy és ő a szeretet. Az örökkévalóságban kit szeretett ha egyedül volt? Ha nem volt kit szeretnie akkor magányos volt és mégsem volt tökéletes ezért kellett teremtenie?
264# "Azzal hogy ilyen betanul üres keresztény szlogeneket puffogtatsz, semmire nem mész.#
Te azt nem tudhatod, hogy mivégre is vetek Nálad.
Ha Istenhez tartozol az Úr majd kimunkálja Benned.
Ha meg a gonoszhoz tartozol, akkor az Úr ítéli meg a cselekedeteidet ítéletkor.
Aki meg enged a Fiúnak az Isteni kegyelem alá kerül és elkerüli az ítéletet.
Békélj meg Istennel, Ő tudja miért kellett Jézusnak kereszthalált halnia.
Én mindenesetre köszönöm, hogy ezzel a tettével volt joga visszavásárolnia a gonosztól.
Átvitt engem az Ő országába, ahol Jézus Krisztus az Úr.
Áldás, békesség.
Amíg ellenkezel az Igazsággal, addig akik engedték Neki élik az alábbi Isteni utat.
Mind több és több kegyelem és békesség töltsön be titeket azáltal, hogy Istent és Urunkat, Jézust, személyesen és egyre mélyebben megismeritek.
- 2 Péter 1:2
Még több kegyelem még több békesség.... Imádom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!