A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Látod, mondtam én, hogy egyszerű mondatokat képtelen vagy értelmezni :)
Fuss neki újra.
Téged még nem hívott el... Térj meg gúnyolódásodból, hogy igaz legyen Rád is az alábbi igazság.
Ne tévelyeg, hamár itt vagy!
1 Korintusi 1:9
Hû az Isten, ki elhívott titeket az õ Fiával, a mi Urunk Jézus Krisztussal való közösségre,
Jézus Téged is szeret !
"Látod, mondtam én, hogy egyszerű mondatokat képtelen vagy értelmezni :)
Fuss neki újra."
A keresztények már nagyon sokszor nekifutottak de végül mindig az a magyarázat hogy emberi ésszel felfoghatatlan Jézus istensége :) Isten megszületik emberként hogy megölesse magát, mert csak így tud megbocsátani, közben meg a kutyát sem tudja meggyőzni hogy ő Isten :)
"Téged még nem hívott el... Térj meg gúnyolódásodból, hogy igaz legyen Rád is az alábbi igazság.
Ne tévelyeg, hamár itt vagy!"
Te vagy az aki tévelyeg. A Tízparancsolat kimondja hogy ne imádj semmit ami a földön jár de ti a földön járó Jézust imádjátok. Ez a Biblia szerint is bálványimádás.
"Jézus Téged is szeret !"
Ennyi a kereszténység. Néhány ilyen üres szlogen.
Én nem hallottam még ilyet, hogy ez ne lenne felfogható, legfeljebb erősen korlátolt muszlim valláskárosultságod miatt te vagy rá képtelen.
Ez annyira felfogható, hogy már az első keresztények is felfogták és számos írás tanúskodik róla az őskeresztény időkből.
A válaszod második része meg csak a te infantilis agymenésed, mert a keresztények eléggé másként vélekednek róla.
#255 Jehova tanúinál ezt adagolják be Nekik.
#254 Az cseppet se zavarjon, hogy Isten az Atyám, az Ő országa az én hazám.
Aki Jézust követi világosságban jár, mivel Ő a világ világossága.
Ha Te nem Őt követed, akkor még sötétségben vagy.
Egy volt Jehova tanúja bizonysága
Ő egy kereszténygyűlölő muzulmán, nem Jehova tanúja.
Végülis egy kaptafa.
Isten áldja Őket is.
"Én nem hallottam még ilyet, hogy ez ne lenne felfogható, legfeljebb erősen korlátolt muszlim valláskárosultságod miatt te vagy rá képtelen."
Pedig mindig ez a vége mikor belemegyünk a vitába. A keresztények végül arra hivatkoznak hogy ez felfoghatatlan emberi ésszel. Hát az mert akkora nagy marhaság Jézus istensége és a szentháromság.
"Ez annyira felfogható, hogy már az első keresztények is felfogták és számos írás tanúskodik róla az őskeresztény időkből."
Hiába hazudozol. Az első száz évből semmi nem maradt fenn. Az viszont kizárható hogy Jézust Istennek tekintették volna.
"A válaszod második része meg csak a te infantilis agymenésed, mert a keresztények eléggé másként vélekednek róla."
Erről nem lehet másképpen vélekedni csak ha hazudsz magadnak.
"Ő egy kereszténygyűlölő muzulmán, nem Jehova tanúja."
Nem vagyok kereszténygyülölő de természetesen muszlim vagyok.
"Az cseppet se zavarjon, hogy Isten az Atyám, az Ő országa az én hazám."
Neked közöd nincs Isten országához. A kereszténység amit követsz tudod mi? Te konkrétan azok vallását követed akik meg akarták ölni Jézust. A kereszténység a meghamisított zsidó vallás és az ókori pogány vallások keveréke.
"Aki Jézust követi világosságban jár, mivel Ő a világ világossága."
Csak éppen neked közöd nincs az igazi Jézushoz. A félig ember félig istenség Jézus akiben hiszel sosem létezett.
"Ha Te nem Őt követed, akkor még sötétségben vagy."
Én az iszlámot követem ami az egyetlen tiszta egyistenhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!