A Biblia hol utal arra, hogy JÉZUS maga ISTEN? JÉZUS maga utal erre valahol?
Mivel mindkét keresztény válaszoló folyamatosan és gátlástalanul hazudozik, bemásolom mit ír a Biblia a hazugokról, hátha észhez térnek:
Példabeszédek 12: 22 Az Úr utálja a hazug ajkakat, de gyönyörködik azokban, akik igazat mondanak.
Jelenések 22: 14-15 Boldogok, akik megmossák ruhájukat. Megengedik nekik, hogy bemenjenek a város kapuin, és ehessenek az élet fájának gyümölcséből. A városon kívül vannak a kutyák – a varázslók, a szexuálisan erkölcstelenek, a gyilkosok, a bálványimádók és mindazok, akik szeretnek hazugságban élni.
Sejtettem, hogy valahogy ezt is kiforgatod, hiába próbáltam óvatosan fogalmazni, s beállítod, mintha én fenyegetnélek, szánalmas vagy. De megnyugodhatsz, merényleteket elkövetni, robbantgatni nem a keresztények szoktak, hanem pont ti szoktatok ilyeneket ellenünk, például ártatlan idős katolikus pap torkát átvágjátok, vagy ünnepi szentmisén (vagy húsvéti vagy éjféli) robbantotok templomot. Csak néhány valós, megtörtént esetet említettem.
De megnyugodhatsz, tőlem nem kell tartanod.
Látod ebben is hazudsz.
Ismét ajánlom figyelmedbe a saját Bibliádat ami szerint mivel hazudozol, egy szinten vagy a bálványimádókkal és szexuális bűnelkövetőkkel.
Látom sok választ érdekezett a kérdésre, lehet más már korábban leírta, amit most én, nem fogom mindent vissza olvasni, a kérdésre fogok válaszolni, nem a korábbi válaszokra.
Az Úr egyik titulusa a Biliában az, hogy az első és az utolsó (Ésaiás 44:6). Jézus viszont azt mondta, hogy ő az első és az utolsó (Jelenések 22:13). Hogy mondhatott volna Jézus ilyet magára, ha nem Isten?
Ki bocsáthatja meg a bűnöket? Mi megbocsáthatjuk egymásnak a bűneinket, de csak Isten adhat végső megbocsátást a Biblia szerint Isten (Márk 2:7). Jézus mégis azt mondta egy bénának, hogy a bűnei meg vannak bocsátva (Márk 2:9). Mondhatott volna ilyent Jézus, ha nem Isten?
Ki az utolsó döntőbíró? A Biblia szerint Isten (Jóel 3:12, Zsoltárok 9:7-8). Hogy mondhatta volna Jézus (Máté 25:31-32), hogy ő az utolsó döntőbíró, ha nem Isten?
A Biblia szerint Isten az igazság (Zsoltárok 31:5). Ha nem Jézus nem Isten, hogy mondhatta volna (János 14:6), hogy ő az igazság?
Ki támasztja majd fel a halottakat? A Biblia szerint Isten (Sámuel 1. 2:6). Hogy mondhatta volna Jézus, hogy feltámasztja majd a holtakat (János 5:25-29), ha nem Isten?
Mert Isten megmentő kegyelme már eljött és látható lett minden ember számára. Ez a kegyelem arra nevel bennünket, hogy forduljunk el az istentelenségtől és a gonosz kívánságoktól, és hogy mértékletesen, bölcsen, igazságosan és istenfélelemmel éljünk ebben a jelenlegi világban.
Pál levele Tituszhoz 2:11-12 EFO
236!
Úgy van. Valamint kérdezhetjük a zsidó levél alapján, hogy melyik angyalnak van királyi hatalma és királyi trónszéke? Csak a Fiúnak:
Ján 18:36 Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.
Miért jelentette ki volna, hogy ő Isten ha azt se engedte a tanitványoknak elhiresztelni, hogy ő a Krisztus?
Te kicsit meg vagy kötözve hazugsággal vagy van egy szemellennződ, vagy diszlexiás vagy:
Ján 10:33 Felelének neki a zsidók, mondván: Jó dologért nem kövezünk meg téged, hanem káromlásért, tudniillik, hogy te ember létedre Istenné teszed magadat.
Luk 5:21 Az írástudók pedig és a farizeusok elkezdének tanakodni, mondván: Kicsoda ez, aki [ily] káromlást szól? Ki bocsáthatja meg a bűnt, hanemha egyedül az Isten?
Máté 26:63 Jézus pedig hallgat vala. És felelvén a főpap, monda neki: Az élő Istenre kényszerítelek téged, hogy mondd meg nekünk, ha te vagy-e a Krisztus, az Istennek Fia?
Máté 26:64 Monda neki Jézus: Te mondád. Sőt mondom nektek: Mostantól fogva meglátjátok az embernek Fiát ülni az Istennek hatalmas jobbján, és eljőni az égnek felhőiben.
Máté 26:65 Ekkor a főpap megszaggatá a maga ruháit, és monda: Káromlást szólott. Mi szükségünk van még bizonyságokra? Íme most hallottátok az ő káromlását.
Jézust nem a hamis tanúk miatt itélték halálra hanem a saját szavai miatt. Gondolom nem jutott el a kis tudatodig, hogy mi ebben a káromlás: "meglátjátok majd az ember fiát amint az erő jobbján ül és és eljön a felhőkön"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!