Mit veszíthetne az ateista, amikor hívővé válna? Nem az a logikus, hogy Istennel, csak több lenne?
A hívők szerint, a halálunk után további életet nyerhetünk, bár nem azért hisznek.
Az ateisták viszont a földi élet után lelkük elvesztését kockáztatják.
Logikus lenne, ha hívők lennének, mert mi van ha mégis van Isten? Avval semmit sem vesztenének.
Gondoltuk.
Én nem dicsekednék vele.
Eleve sajnálom szerencsétleneket... hova vetette őket a sorsuk.
Téged is így neveltek?
Akkor miért pampogsz itt minden nap?
Azt,hogy a gyerekeidre ráerőszakolod a szégyen és a gyengeség bélyegét és önmagadat, meg sem adva nekik a SZABAD választás jogát.Nem veszed őket emberszámba,ennyi erővel kutyákat is tarthatnál helyettük.
És mindig nem csak a keresztények heterók és figyelmbe véve,hogy hányezer pesofil ügy köthető papokhoz hát....nyugodtan bízd rá a gyerekeidet.
"de a tisztességes keresztényeket, és a heterókat azokat nem."
Ez nem igaz. Elfogadják a tisztességes keresztényeket és a heterokat is.
Azonban nem mindenkit vagy mindent.
"Elítéljük szépen az LMBTQ-t, ahogy a szép Biblia megmondta."
Látom nem nagyon olvastad a bibliát csak kiragadod azt ami neked tetszik.
"150. Mit szólsz libsikém, hogy a gyerekeim szépen kussban jönnek a templomba minden vasárnap? Nincs beleszólásuk."
Nem tudom ez hogyan jön a 150. válaszhoz. De én részemről azt szólom, hogy rossz szülő vagy és fogalmad sincs a kereszténységről.
Ezenfelül egyetértek a 155. válaszolóval.
"155. Férfi férfias, nő nőies lehet. Minden más természetellenes."
Nem kéne természetesé és természetellenes dolgokról papolnod ha fogalmad sincs arról, hogy mi a természetes valójában.
Régen is voltak homoszexuálisok és még az állatok között is vannak/voltak.
#158 "Régen nem volt"
Pl, az ilyen csini harisnyák, magassarkúk, parókák, és smink? Ami MIND elsősorban FÉRFI viselet volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!