Mit veszíthetne az ateista, amikor hívővé válna? Nem az a logikus, hogy Istennel, csak több lenne?
A hívők szerint, a halálunk után további életet nyerhetünk, bár nem azért hisznek.
Az ateisták viszont a földi élet után lelkük elvesztését kockáztatják.
Logikus lenne, ha hívők lennének, mert mi van ha mégis van Isten? Avval semmit sem vesztenének.
"Az istenhit dolgában a Biblia következetes, nincs benne ellentmondás."
Valóban.
Vagy szeretsz vagy örökké szenvedsz...
Sőt, vagy szereted, vagy meghalsz.
Kicsit kisarkitva.
Aki szenved és továbbra is szeret, azok ujjászületnek, mert szeretet segitsegével legyőzik a halált.
Lásd Krisztus feltámadása. Köszönöm 191es.
"Óh, nem tudtam, hogy számodra Isten egy kalap."
Elnézésedet kell kérnem mert miután azt tapasztaltam, hogy a szövegértési képességeid nagyon alacsony szinten vannak azok után túl bonyolultan fogalmaztam.
Remélem most nem követtem el ezt a hibát és elnézed nekem azt, hogy nem vettem figyelembe a képességeidet.
Ezt honnan vetted?
Nem fáj a libsiknek az, hogy vannak tisztességes keresztények.
Milyen érdekes, hogy a kérdező végig tisztelettel beszél hozzád/hozzátok, ti meg ezzel a tipikus lekezelő hangnemmel válaszoltok...
Úgy látszik, mégsem olyan elfogadó ez a libsi közösség..
"nem elég ha félreállítja az ellenfeleit, ő úgy elégedett ha látja, hogy véget nem érően szenvednek ezért.."
Na de érdemes Isten ellenfelének lenni? Mit veszítenél ha nem lennél ellenfele?
"Egy ilyen kétarcú istennel zsarolja a lelkeket, mely bár jóságos ám kegyetlen, perverz tömeggyilkos is egyben."
Mivel az ateista nem hisz Istenben és általában egész életében még talán jobban is él, mint a keresztenyek akik több önmegtartoztatást bevállalnak, mi több nem hisz a túlvilágon sem emiatt te miről beszélsz? Mivel nektek tök mindegy mi lesz a túlvilágon és úgy is éltek, ezért nem az Istent kell majd hibaztatnod hanem magadat, ha mégis.
Mit veszítenél ha hinnél a tulvilágban?
Körülbelül olyan a gondolatvilágod mint annak a gyereknek aki apjában csak rosszat lát, de saját gyermeki rosszaságát nem tudja a fejében összekötni avval a fenyitéssel amiért kapta azt az apjától, és csak arra tud gondolni hogy apja rossz.
Ez egy gyerekes gondolatod volt, ne haragudj.
"A libsiknek miért fáj ennyire, hogy vannak tisztességes keresztények?"
Azért mert nem fáj nekik. Majd ha ír ide egy tisztességes keresztény akkor majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!