Ateisták szerint a természet törvényei miért nem bizonyíték a teremtésre?
"Egyébként most nézem, hogy a kérdésed eleje óta folyamatosan lepontozol mindenkit. Csak idáig nem figyeltem fel rá, illetve nem hittem volna, hogy képes vagy erre."
Gondolod hogy arra vesztegetem az időmet hogy a hozzád hasonlókat pontozgassam? :) A 161 162 163-as hozzászólásokat lepontoztam. A többi nem én vagyok, de nem fogok neked magyarázkodni. Egy értelmes ember nem erőlteti ha megmondják neki hogy nem kíváncsiak rá, de te továbbra is csak írtad a marhaságaidat, és te beszélsz erkölcsről?
"Úgy érted nálam hiányoztak az érvek?"
Ezidáig igen.
Vagy tán azt gondoltad hogy ha egy bizonyítatlan állítást egy másik bizonyítatlan állítással akarsz magyarázni, az érvnek számít?
Egyébként érdekes az ateisták hozzáállása. Ha egy ateista sérteget engem vagy más vallásos embereket, az nem probléma, de ha visszakapják akkor egyből azzal jönnek hogy milyen dolog ez egy hívőtől és erkölcsről szónokolnak.
Kedves ateisták, ti elvárjátok hogy tisztelttel beszéljenek veletek, de nektek nem kell ugyanezt a tiszteltet viszonozni?
# 172
Nem tőled kérdeztem. Kiszállhatsz a beszélgetésből. Ugyanaz vonatkozik rád mint a 68%-os válaszolóra.
A tiszteletet ki kell érdemelni, nem alanyi jogon jár.
Mellesleg nem is a tisztelet hiányával volt gond a részedről, hanem ahogy a másik hozzászóló is mondta, az érveid hiányát és a témában való tudatlanságod igyekezted arroganciával és személyeskedéssel palástolni.
"Nem tőled kérdeztem. Kiszállhatsz a beszélgetésből."
Miért tenném? Ha csak agyatlan helyeslést vársz, akkor ne itt tegyél fel kérdést hanem valami fanatikus szektás gyűlésen. Itt azért az emberek általában elgondolkoznak a leírtakon, és leesik nekik ha annak semmi értelme nincs.
Én továbbra is kíváncsian várom, hogy sikerül-e valaha is végre egy érvet felhoznod az állításaid mellett.
"Ha jól emlékszem te voltál az aki szerint a természet törvényei csak az emberek képzeletében léteznek"
Ez nem véleménykérdés. Amit a természet törvényeinek nevezünk, az a leírás amit az ember megfogalmazott a természet egyes elemeinek a működéséről.
Hogy te ezek helyébe valami misztikus szabályozó erőt képzelsz, az a te dolgod, de bizonyítani eddig semmivel sem tudtad hogy így lenne.
"Meg az is aki szerint a szabályos ismétlődés nem utal tervezettségre"
Ez pedig csak egy újabb állítás amit semmivel sem tudtál bizonyítani.
Ahogy mondtam, részemről semmilyen álláspont mellett nem érveltem, hanem bemutattam hogy a te állításaid semmi nem bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!