Szerintetek ez a sok bizonyítgatás meghogy mindenki mindenről mást mond szerintetek léteznek -e ilyen természet feletti lények démon jó szellem, rossz szellem stb. Létezik? Mert nagyon sok bizonyíték van rá hogy létezik!
> Mert nagyon sok bizonyíték van rá hogy létezik!
Én még nem találkoztam egyetlen valódi bizonyítékkal sem.
Csak áltudományos baromságokkal, amit csak azok a retardált ezo-izé hívők hisznek el, akik minimális szinten sem képesek a racionális gondolkodásra.
Rengeteg közvetett bizonyíték van rá, és még több tapasztalás.
Ha valaki nem akarja, a közvetett bizonyíték nem fogja meggyőzni, a tapasztalásokat meg nem hiszi el, vagy képzelődésnek minősíti. El kell fogadni azt, hogy vannak ilyen emberek, le lehet élni a földi életet ezek ismerte nélkül is.
Utolsó.
Ne húzzad már itt mindenki agyát!Ha én tudnék valamit amit a többiek nem azt elmondanám hogy a többiek okosodjanak.Ha meg a többiek bebizonyítják hogy nincs igazam akkor én okosodtam.Tehát mik azok a közvetett bizonyítékok?
Az érdeklődést próbálom felkelteni, nem prófétálkodni. Mindenki utánanézhet, aki akar, persze a forrásokat meg kell válogatni. Ajánlom Gary Schwartz weboldalát a kísérleteiről, akár translatorral is le lehet fordítani.
Ezenkívül Victor Zammit végzett még értékes munkát a közvetett bizonyítékok összegyűjtésében. Szintén angol nyelvű, de beépített fordítóval látta el az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!