Ateisták szerint a természet törvényei miért nem bizonyíték a teremtésre?
Zárható, de azért, mert egyetlen állításodat sem támasztja alá semmi sem. Innentől pedig nehéz bárminemű érdemi párbeszédet folytatni, ha a felvetett téma alapjai sem léteznek.
Legközelebb ha vitát akarsz generálni, próbálkozz egy olyan témával ami mellett legalább egy érved azért akad!
"Ateistáktól ezúttal sem érkezett értelmes válasz, csak a szokásos, mint véletlenül, magától, nem tudjuk de nem Isten, stb. Nem is vártam mást."
Mi azért többet vártunk tőled, mint hogy csak ennyit tudj leszűrni az egész eddigi eszmecseréből. Sajnálom, hogy ez nem jött most össze. Talán majd legközelebb.
Én azért reménykedtem, mert már találkoztam értelmesebb hívőkkel, és a kérdező is ilyennek nézett ki.
De sajnos nem tudta megtenni még ezt az első lépést sem.
"Mi azért többet vártunk tőled, mint hogy csak ennyit tudj leszűrni az egész eddigi eszmecseréből. Sajnálom, hogy ez nem jött most össze. Talán majd legközelebb."
Kedves 80%--os. Szokásodhoz híven most sem válaszoltál csak megpróbáltál kötekedni. Tőled reméltem hogy kialakuljon egy értelmes párbeszéd, de hiába. A többi válaszoló ateistától pedig még ez is nagy elvárás lett volna.
"Ha a hozzászólás értékelhetetlen, mit vársz?"
Ezt meg is fordíthatnánk, ha a kérdésedbe burkolt állításaid hamisak és értelmetlenek, akkor mégis milyen választ vársz?
Elég sokszor kértük, de egyetlen állításodat sem tudtad soha semmivel sem bizonyítani. A nyi tellett tőled hogy ismételgeted ugyanazokat az alaptalan állításaidat vég nélkül. Ennek mi értelme?
Egyébként most nézem, hogy a kérdésed eleje óta folyamatosan lepontozol mindenkit. Csak idáig nem figyeltem fel rá, illetve nem hittem volna, hogy képes vagy erre.
Az egy dolog, hogy kettőnket, akit ugye semmire nem értékelsz, lepontoztál. Bár válaszolni nekünk se tudsz, de ez ugye nem számít.
Meg az se számít, ha többen mondják neked, hogy nézz már körül?
Tudod, van egy nagyon jó arab mondás:
Ha valaki azt mondja neked, hogy szamár vagy, ne törődj vele.
Ha ketten mondják, azon már gondolkozz el.
Ha hárman mondják, vegyél egy nyerget.
Viszont az, hogy azt is végig lepontoztad, akivel itt heteken keresztül beszélgettél és vártad a véleményét... hát... a víziló sírva könyörög a bőröd receptjéért.
De hát mit várunk egy hívőtől... jó erkölcsöt?
Mert hogy gondolkodni nem tud, az természetes.
Ezért is próbáltuk ilyen hosszú ideig, hátha mégis sikerül neki.
De a lepontozás az simán megy, minden probléma nélkül.
Előbb lepontoz, aztán írja, hogy várja a következő választ. Nyilván azért, hogy azt is lepontozhassa.
Hívők...
"Az a baj kérdező, hogy a vita során te az érvek hiányát az arroganciáddal pótoltad, és mindezt úgy, hogy közben vallásos hitelveket próbáltál védeni. Elég érdekes konstelláció."
Úgy érted nálam hiányoztak az érvek? Akkor olvasd el újra a hozzászólásaimat. Illetve ha megnézed vallásról nem is igazán esett szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!