Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Varsói Menedzsment egyetem...

Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?

Figyelt kérdés

Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?

Online zajlik az oktatás

2022. szept. 28. 21:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
82%

Angolul kiállított diplomájukat láttam már, ott úgy szerepel:

Field of study: Management

Major: a megfelelő szakirány

2023. márc. 3. 20:53
 42/103 anonim ***** válasza:

Engedem is elsosorban az adatelemzés erdekel egyébként.

Szeptemberben nagyobb esély van, hogy indul az is mivel keresztfélévben kevesebb jelentkező szokott lenni.

2023. márc. 3. 20:54
 43/103 anonim válasza:
Sziasztok, engem is adatelemzéssel érdekelne így +1 fő viszont én most márciusban gondolkozok, jólenne addig valami infót kideríteni, esetleg egy messenger csoport?
2023. márc. 6. 10:14
 44/103 anonim ***** válasza:

43-as

Én benne vagyok, viszont csak szeptemberben jelentkeznék de érdekelnek az infók :D

2023. márc. 6. 13:42
 45/103 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy vannak Facebook csoportok erről
2023. márc. 7. 07:50
 46/103 anonim ***** válasza:
59%

Elgondolkoztam egy korábbi hozzászólásod is aki azért akar győztem kezdeni mert nem biztos hogy indul most a szakkja.

Az első két kérdés félév ugyanaz. Az utolsó egy vagy félévben kell csak felvenni a szakosodást amit meg is lehet akkor változtatni Ha addigra mást gondolunk. Tehát a kérdés igazából az hogy kettő kettő és fél év múlva indulni fog e az amit kiválasztottunk.

Ebből a szempontból nyugodtan el lehet kezdeni legfeljebb ha nem indul akkor lesz félév ismétlésre. Persze Őket is meg kell kérdezni hogy ez járható út e.

2023. márc. 7. 08:30
 47/103 A kérdező kommentje:
Utolsó: mire érted az ismétlést?
2023. márc. 8. 17:25
 48/103 anonim ***** válasza:
Ha most nem indul el a szakad és elindulsz egy másikon Az ugyanazt lesz két és fél évig bármelyiket választod. De ha két és fél év múlva nem fog indulni abból a szakból lesz egy üres fél éved. Azt eltöltheted ismétléssel.
2023. márc. 8. 17:37
 49/103 anonim ***** válasza:
Az utolsó 2 félév a szakirány nem csak egy félév.
2023. márc. 8. 18:23
 50/103 anonim ***** válasza:
Ja egy év. Akkor egy év szünet lenne hát az lehet már tényleg sok...
2023. márc. 8. 18:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!