Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?
Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?
Online zajlik az oktatás
Engem az online marketing érdekel viszont az nagyszerű dolog ahogy írják hogy válasszunk ki valamit és ráérünk később is választani/váltani amikor már jóval nagyobb rálátásunk lesz.
Viszont azt meg tudja valaki mondani hogy mi kerül rá a diplomára hogy miből van diplománk ha például én azt mondom hogy online marketing (e-marketing és e-kereskedelem)
És hogy mi lesz a végzettségem. Informatikus? Vagy valami más?
Szerintem biztos nem informatika, hanem Menedzsment-marketing szakirányon pl.
Engem csak az bizonytalanít el, hogy hogy csk akkor indul az a szak el ha pl elegen jelentkeznek rá, pl adatelemzésre és ha kevesen akkor más szakirányt kell választani, de engem más szakirány nem érdekel :D
Igen gondolkodtam, sajnálom is ,hogy az nem indul. Igen azt tudom hogy az elején mindenki ugyanazt tanulja és később szakosodik, csak nyilván nem mindegy ,hogy most kifizetek annyi pénzt, hogy diplomát is kapjak. Vagy pedig ugyanott vagyok ha pl megveszek xy kurzust mert végül nem indul a szak és a lényegi részéről meg nincs diploma csak egy fizetős online kurzus.
Tervbe van ,hogy jelentkezek ősszel, meg látom még mik lesznek itt a tapasztalatok ezzel a diploma elfogadtatással stb. De én rosszat nem olvastam erről a suliról azt hiszem még interjú is volt a tv-ben velük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!