Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Varsói Menedzsment egyetem...

Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?

Figyelt kérdés

Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?

Online zajlik az oktatás

2022. szept. 28. 21:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
Menedzsment Bsc, HR vagy Adatelemző szakiránnyal
2023. márc. 2. 16:03
 32/102 A kérdező kommentje:
Én is adatelemzés de ha lenne infomatikai iràny akkor arra mennèk
2023. márc. 3. 18:39
 33/102 anonim ***** válasza:

Engem az online marketing érdekel viszont az nagyszerű dolog ahogy írják hogy válasszunk ki valamit és ráérünk később is választani/váltani amikor már jóval nagyobb rálátásunk lesz.

Viszont azt meg tudja valaki mondani hogy mi kerül rá a diplomára hogy miből van diplománk ha például én azt mondom hogy online marketing (e-marketing és e-kereskedelem)

És hogy mi lesz a végzettségem. Informatikus? Vagy valami más?

2023. márc. 3. 18:44
 34/102 A kérdező kommentje:

Szerintem biztos nem informatika, hanem Menedzsment-marketing szakirányon pl.

Engem csak az bizonytalanít el, hogy hogy csk akkor indul az a szak el ha pl elegen jelentkeznek rá, pl adatelemzésre és ha kevesen akkor más szakirányt kell választani, de engem más szakirány nem érdekel :D

2023. márc. 3. 19:01
 35/102 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy az elején mindegyikkel ugyanaz van s csak a legvégén van szakosodás. Ez alapján ha pont az nem indul attól még el lehet végezni hogy legyen diploma, a hiányzó részt pedig megtanulni önállóan. A youtube eleve televan rengeteg tanfolyammal csak azok nem adnak diplomát...
2023. márc. 3. 19:27
 36/102 anonim ***** válasza:
Például gondolkozol programozason is mint képzettség. Magyarországon szintén kétmillió forint de nem ad diplomát. Ha diplomás online marketinges lennék, aki még programozni is tud, az nem jobb?
2023. márc. 3. 19:28
 37/102 anonim ***** válasza:
*Például gondolkozom programozason is mint képzettség. Magyarországon szintén kétmillió forint de nem ad diplomát. Ha diplomás online marketinges lennék, aki még programozni is tud, az nem jobb?
2023. márc. 3. 19:33
 38/102 anonim ***** válasza:
(úgy értem hogy YouTube tanfolyamon tanulnám meg pl. a jávát.)
2023. márc. 3. 19:34
 39/102 A kérdező kommentje:

Igen gondolkodtam, sajnálom is ,hogy az nem indul. Igen azt tudom hogy az elején mindenki ugyanazt tanulja és később szakosodik, csak nyilván nem mindegy ,hogy most kifizetek annyi pénzt, hogy diplomát is kapjak. Vagy pedig ugyanott vagyok ha pl megveszek xy kurzust mert végül nem indul a szak és a lényegi részéről meg nincs diploma csak egy fizetős online kurzus.

Tervbe van ,hogy jelentkezek ősszel, meg látom még mik lesznek itt a tapasztalatok ezzel a diploma elfogadtatással stb. De én rosszat nem olvastam erről a suliról azt hiszem még interjú is volt a tv-ben velük

2023. márc. 3. 20:19
 40/102 anonim ***** válasza:
De most is indul hó végén.
2023. márc. 3. 20:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!