De az is ellentmondás hogy azt olvastam nappali szakos viszont és főállás ma már nem üti egymást, csak a munkahelyek kell megbeszélni ha valaki sokat akar bejárni ugyanakkor ha ilyen mértékben online akkor az se kellene hisz évi két nap megy főállás mellett is. Ezzel itthon mi a helyzet? Ja és az itthoni lehet ingyenes is, ez is fontos szempont.
2023. febr. 28. 13:07
22/102 anonim válasza:
kerdezzoo12: az oktatás tényleg jó volt, csak kedd-szerda-csütörtök-szombat voltak órák este 5-től. ezzel nem volt gond, a minőséggel se! hanem azzal, hogy jogilag valami nem okés. az, hogy azzal hirdetik az egyetemet hogy jár a tb, konkrétan megtévesztés amit a BTK szigorúan bünteti. főleg úgy, hogy az egyetem képtelen volt válaszolni arra, hogyha itthon nem, akkor kint biztosítva vagyunk-e. kicsit se lett volna vicces, hogyha kettős biztosítás miatt megbüntetnek vagy ha nincs munkahelyem és azt hiszem biztosítva vagyok, akkor meg fizethettem volna a tartozást a NAV-nak. gondolom ezek után érhető, hogy az OH ekvilenciai főosztályvezetőnek hiszek a diploma elfogadtatásával kapcsolatban. nem mellesleg ez a szakosztály a külföldi diplomák elfogadásával foglalkozik, ergó ők az elfogadók! hidd el, egy szép kis hosszú e-mailt írt, kár, hogy itt nem tudom csatolni😅
2023. febr. 28. 23:44
23/102 anonim válasza:
Lenne egy alkerdesem. 22-es egy pillanatra függeszük fel amit írtál ami persze nagyon fontos, csak ugye a kérdésem azt feltételezi hogy nincs tb gond és a diploma elfogadott.
Októbertől indul a pszichológus szak. Nem üzleti pszichógia hanem a pszichológia szak. Pszichológus lehetnék. De más kérdésekben a hazai pszichológia képzésre azt mondták hogy aki ezt beválasztja az kvázi munkanélkülivé képzi magát, esetleg valami vidéki iskolába esetleg rendelőbe elmehet azzal a diplomája apro pénzért. És folyton az lesz a gond hogy ő nem is orvos. Csak valami segéd. (Mondjuk 3-4 év online képzéssel nem is lesz orvos.). Szóval az a kérdésem hogy ez a leendő pszichológus képzés ér valamit vagy akkor már inkább az amiről eddig szó volt. Illetve ott végül melyik szak?
2023. márc. 1. 03:45
24/102 anonim válasza:
Van egy elképzelésem, lehet találtam egy kiskaput:
Itt, a Varsói egyetemen szerzett alapfok érvényes feltételnek, ha valaki magyar egyetemen akar MSC-t vagy MA-t végezni? Mert ha igen, akkor ez kiváltaná a kérdés, hogy érvényes e ez a diploma, ergó érvényesítené. Vagy tévedek?
2023. márc. 1. 18:22
25/102 anonim válasza:
Mármint hogy érvényes e a Varsói Egyetem alapszakos diplomája magyar MSC feltételének.
Ha igen akkor a magyar MSC már érvényes lenne nem?
2023. márc. 1. 18:24
26/102 anonim válasza:
Sziasztok! Én most szeptembertől szeretnék itt tanulni, de most elbizonytalanított ez az akkreditációs kérdés..
2023. márc. 2. 13:40
27/102 anonim válasza:
Én is írtam az Oktatási Hivatalnak, ha visszajeleztek írok
2023. márc. 2. 13:49
28/102 anonim válasza:
Októbertől indul pszichológus szak is
2023. márc. 2. 14:00
29/102 anonim válasza:
Sziasztok! Ma beszéltem telefonon az egyetem ügyintézőjével.
Állítólag a diplomát elfogadjàk Magyarországon,de előbb honosíttatni kell.
Jelenleg nincs több infóm, írjatok, ha megtudtatok valamit!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!