Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?
Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?
Online zajlik az oktatás
Néztem èn is hogy havi részletekben is lehet fizetni így ez is jó hogy nem egyszerre kell :)
Neked melyik szakirány szimpi?
Az a baj, hogy számomra ez az egész nagyon gyanus. Lehet, hogy csalás az egész. Jó lenne az egyetemen konkrétan utánna érdeklődni, mert az, hogy van Budapesten egy irodájuk és kész... nem valami bizalom gerjesztő.
Illetve jó lenne, ha írna olyan, aki már "jár" oda, és vannak képzések, látható, hogy valóban nem kamu.
Kedves 5-ös, első féléves vagyok ezen az egyetemen. Én is nagyon kétkedve kezdtem, pont ezért havi fizetéssel mondván, hogy 1-2 hónap alatt jobban rálátni és max akkor csak annyit bukok. De egyenlőre pozitív! Jó tanárok vannak, akiknek utána is lehet nézni, van aki hazai egyetemen is tanít.
Diákigazolvány-t is lehet igényelni (magyart és EU-s igazolványt).
Van aki a TB miatt jött mivel lehet nappali képzésre is jelentkezni, de ez egy kicsit sánta még.
5 -ös vagyok, köszönöm a válaszokat!
Kedves 7-es hidd el, megnéztem a lengyel weboldalt, sőt a pozsonyit is. Ezért is lett nagyon gyanús.
Kedves 8-as, köszönöm, ez valóban hasznos információ, és ha valóban lehet még magyar diákigazolványt is igényelni, akkor csak nem kamu. :-)
Most ismét lehet jelentkezni, szerintem ugyanúgy fogok tenni, mint Te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!