Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Varsói Menedzsment egyetem...

Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?

Figyelt kérdés

Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?

Online zajlik az oktatás

2022. szept. 28. 21:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
Mivel ez egy magánintézmény még mindig, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy egy cég a fenntartó/üzemeltető.
2024. jan. 22. 12:23
 102/105 anonim ***** válasza:
Igen, semmi meglepő… Jó tanulást kívánok!
2024. febr. 22. 19:36
 103/105 anonim válasza:

na sziasztok:D

hátha válaszol valaki

én a menedzsment képzést nézegettem

valakinek valami bővebb tapasztalat vagy bármi?

munka mellett szeretném elvégezni

febr. 2. 22:34
 104/105 anonim ***** válasza:

Szia,

Én menedzsmentre járok, még a botrányok előtt kezdtem.

2024-től egész sok változás történt az Egyetemen. Nem csak a vezetőségben, tanárokban, hanem unblock.

A követelmények is változtak, minden vizsgát egy új rendszerben kell letenni, ami felügyeli a gépeden hova kattintasz stb… + vannak szóbeli vizsgák is.

Szerencsére mindez délután 4 után (az órák is).

Illetve hibrid oktatási rend lépett érvénybe, minimális jelenléttel (egyelőre).

A legtöbb tanár felkészült, szakmailag otthon van, bár volt 1-2 érdekes alak. Őket jellemzően már lecserélték szóval ha elkezded már velük sem fogsz találkozni. Több másik egyetemről is vannak óraadók pl ELTE, Pécsi Egyetem, Nyíregyházi Egyetem.

Ami nem sokat változott az az egyetem belső kommunikációja, ami katasztrófa. Sajnos ez elég nagy stresszor és sokan ezért távoznak. De ha kifogsz néhány segítőkész szaktársat akkor át lehet vészelni.

febr. 6. 07:59
 105/105 anonim ***** válasza:
Újra megkapták az engedélyeket a diplomák kiadására [link]
márc. 12. 22:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!