Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Varsói Menedzsment egyetem...

Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?

Figyelt kérdés

Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?

Online zajlik az oktatás

2022. szept. 28. 21:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:

[link]

Azt nem tudom, hogy hol volt campusként említve de a weboldalon nincs szó erről.

Az, hogy Szlovákiában milyen jogszabályok vannak erre azt nem tudom, de az biztos hogy be vannak jegyezve mint külföldi székhelyű magánegyetem:

[link]

2023. nov. 29. 10:12
 92/103 anonim ***** válasza:
Persze, be vannak jegyezve… Es egy szlovák hallgató sincs Pozsonyban. Mindenütt kampuszról beszélnek. Meg szakirányok/ klinikai pszichológus. Ilyen nem lézezik sem Szlovákiában, sem Magyarországon… Az külön képzés a mester után.
2023. nov. 29. 11:11
 93/103 anonim ***** válasza:
100%

Vannak szlovákiai magyar hallgatók, a mi évfolyamunkban.

A szak és szakirány két külön dolog.

Menedzsment képzés esetén Menedzsment Bsc/Msc diplomát kapsz.

Pszichológia esetén pedig Pszichológia Msc-t.

A szakirány az olyan mint itthon a specializációk, feltüntetésre kerülnek a diplomában de nem az a végzettséged. Illetve a diploma supplimentben is megtalálhatók lesznek a szakirány tárgyai.

Csak egy kis plusz rálátást kapsz a szakmán belül egy bizonyos területre.

De ezt is elmondták már számtalanszor, pl interjúkban is kiemelve azt is hogy Pszichológiából nem egyenlők a szakmai vizsgákkal a szakirányok, azokat utána lehet külön letenni akár más intézményben.

2023. nov. 29. 12:17
 94/103 anonim ***** válasza:
Pszichológia képzésről részletesen be tudna valaki számolni? Színvonal, követelmények stb...
2023. dec. 25. 22:08
 95/103 anonim ***** válasza:
2023. dec. 30. 12:50
 96/103 anonim ***** válasza:
Kassán is jelen vannak és voltak is már, ahol van a szlovák campusuk is, nem csak iroda.
2023. dec. 30. 14:34
 97/103 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetném, hol van Kassán a kampusz?
2024. jan. 21. 20:52
 98/103 anonim ***** válasza:
2024. jan. 22. 09:14
 99/103 anonim ***** válasza:

Nagy gratula :-).

Ez business center.

Posztgradualis diplomat arul, mint kft.

Sajat okdalukon is ott van, hogy nincs semmifele alap vagy mesterkepzes.

2024. jan. 22. 12:02
 100/103 anonim ***** válasza:

Én azt nem állítottam, hogy itt is van Alap és mesterképzés. Csak annyit, hogy Kassán is megtalálhatók.

Amit pedig még mindig nem értek, hogy miért foglalkoztat ennyire ez az ügy, ha nem is vagy érintett a témában?

2024. jan. 22. 12:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!