Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Amerikai egyetemről/egeszségüg...

Amerikai egyetemről/egeszségügyről szeretnék többet tudni. Mit érdemes észben tartani? Nemrégiben kezdtem itt az egyetemet egy Technical College-ben és jól jönne egy-két tanács.

Figyelt kérdés

Igazából még csak a General Educationnél tartok, ami vagy két évbe is beletelhet, hogy meglegyen, viszont szeretnék később egészségügyben elhelyezkedni. Van itt olyan akinek sikerült? Még nem választottam pontos szakot, ősztől kell majd választanom, amikor felveszem az új óráimat.

Bármiféle tanács/tapasztalat sokat segítene! Köszönöm!

febr. 3. 04:00
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Why don't you ask some local folks who - perhaps - know the American system much better than we do here in Europe?
febr. 3. 05:58
 2/10 anonim válasza:
88%
i gotta agree with the first one.. how are we supposed to know
febr. 3. 06:31
 3/10 anonim ***** válasza:
17%
Elképesztően okosak vagytok, hogy leírtok B1 szinten angol mondatokat, de a gyakori kérdések még mindig magyar. Nyilván, ha külföldre akar kimenni a kérdező, akkor tud angolul, magyarul is meg lehet fogalmazni nyugodtan.
febr. 3. 06:48
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Minimális szövetségessel pedig azt is felfognád, hármas, hogy már kint van.

Ott vannak körülötte a helybeliek.

febr. 3. 09:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Őt kérdezt. Szintén eü suliba járt.

febr. 3. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
4 és ez miatt magyar nyelvű oldalon nem lehet magyarul írni? Ha angolul akarna válaszokat, nem ide írt volna
febr. 3. 13:25
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, mar erdeklodtem az itt levoktol is eloben is es platformokon is+ a sulimtol is kaptam 1-2 informaciot viszont keveslem mindezt.. Pluzs nyilvan mas kulfoldi diakkent az ilyesmi, es kivancsi lettem volna, hogy van e itt mas hasonlo cipoben.:)

Azert koszi az ertelmes valaszokat!☺️

febr. 4. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy ment ki, ennyire lehet sajnos a magyar embereket manipulálni.

Ha valaki külföldön tanul, van fogalma alapvető dolgokról és nem csak a hasára csapva indul el. Főleg nem a gyakori kérdéseken fogja feltenni ezt a kérdést.

febr. 4. 20:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Immigraltam mar 3 evvel ezelott, de csak most jutottam el odaig, hogy egyetemre menjek, sajnos nem olcso mulatsag meg az allami sem.:) Azert koszi, latom a rosszindulat megmaradt sokaknal, csak azt nem ertem, miert erzel kesztetest arra, hogy valaszolj.
febr. 4. 22:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Munka ugyileg jobban kiismerem magam miota itt elek, de az oktatasi rendszer szamomra idegen, hiaba van az egyetemi advisor, jol jonne egy magyar diaki tanacs/tapasztalat. 20 eves vagyok, kiskorukent koltoztem ide, szuleimen kivul sajnos senkit sem ismertem, akiket pedig munkahelyrol ismertem meg, ok mas szakokon vannak. Ha barki tud barmit ilyen teren, akkor kerem irjon privatban.❤️
febr. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!