Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Varsói Menedzsment egyetem...

Varsói Menedzsment egyetem vélemenyek?

Figyelt kérdés

Ma a tv hirdette és megnéztem a honlapjukat, érdemes ide jelentkezni vagy nem?

Online zajlik az oktatás

2022. szept. 28. 21:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:

És még milyen előnyei vannak magán a diplomán kívül?

Tb az egyik, de gondolom akkor diák bérlet is jár, ami további havi kb. 6000 Ft kedvezmény a felnőttbérlethez képest.

Még mik a kedvezmények Mert ezeket összeszámoljuk Lehet hogy ha nem is a teljes tandíj de annak ennél jelentősebb része összejön...

2023. febr. 13. 07:14
 12/102 kerdezzoo12 válasza:

Sziasztok. Azoknak a véleményére lennék kíváncsi, akik már elkezdték, vagy tudnak valami kézzel fogható infót.

Ha jelentkezem, akkor hol leszek biztosított? Szlovákia, vagy Magyarország, vagy sehol?

Mennyire jók az órák?

Milyenek a vizsgák?

Kivel állsz szerződésben és a szerződésben, amit kötöttél az iskolával van valami konkrétum, hasznos, amit megosztanál?

Köszönöm a magam és mások nevében is :)

2023. febr. 14. 09:29
 13/102 anonim válasza:

Sziasztok!

Én az egyetem hallgatója voltam, de a fele se teljesült annak amit ígértek. TB nem jár, a diploma akkreditációja is kérdéses. Az egyik hallgató írt az Oktatási Hivatalnak és a főosztályvezető asszony utána nézett a lengyel illetve a szlovák adatbázisban, egyikben se volt benne az, hogy magyar nyelven folytatható képzés lenne az egyetemen, ami akár azt is jelentheti, hogy nem

lesz elfogadott a diploma!

Ezek tükrében én kiiratkoztam, mert nem ér 1,5 milliót, ha nem lesz elfogadott a diploma!

2023. febr. 25. 12:08
 14/102 anonim ***** válasza:

Nem 3 millió?

A választ természetesen nagyon köszönöm

2023. febr. 25. 12:13
 15/102 anonim válasza:

14.anonim

600.000 forint 1 év, tehát 1 800 000 a 3 év. De végülis nem az összeg a lényeg, hanem az, hogy olyan dolgokkal hirdetik akik nem is igazak! Remélem a hatóságok hivatalból kivizsgálják, mert keményen büntetik a megtévesztést, mert ez annak számít.

2023. febr. 25. 18:41
 16/102 anonim ***** válasza:
Mindegy én 3 milliónak számoltam a havi 50 ezret. Szóval lehet mégse való nekem az egyetem.
2023. febr. 25. 21:23
 17/102 anonim ***** válasza:

Viszont egy másik kérdés:

Ha a diploma nem elfogadott az azt jelenti hogy doktori iskolába se lehet jelentkezni vele Magyarországon?

2023. febr. 26. 08:15
 18/102 kerdezzoo12 válasza:

Sziasztok. Őszintén szólva már semmit nem értek. Van, aki azt mondja, hogy kb semmi nem igaz az egészből, amit hirdetnek, van, aki meg azt mondja, hogy igen és hogy az órák is jók, a vizsgák sem teljesíthetetlenek és, hogy legjobb tudomásuk szerint akkreditálható a diploma.

Írtam én is az oktatási hivatlanak, már több, mint egy hete, de semmi válasz, nem tudom milyen adatbázisokban tud utána nézni a főosztályvezető asszony.

Leginkább levelezős hallgatókkal beszéltem eddig, akik dicsérték az egyetemet. Őszintén szólva már tényleg nem tudom mit higgyek :D

2023. febr. 28. 12:25
 19/102 anonim ***** válasza:

Akkor inkább az lenne a kérdés van e hasonló Magyarországon? Muszáj Varsóval variálni?

Akkor nem lenne kérdés a diploma elfogadhatosaga.

Igazából nekem az se tetszik hogy félévente egyszer kell bejárni.

Oké, online, de legalább amlehetisege legyen meg valamennyi személyes részvételnek.

Szóval van e dudapesti vagy vidéki de magyarországi hasonló hasonló pénzért?

2023. febr. 28. 12:30
 20/102 kerdezzoo12 válasza:

Most írtam egy másik helyre, érdeklődtem a diploma elfogadásával kapcsolatban, ha kapok választ megosztom itt.

Ilyen lehetőség nem tudom, hogy van-e itthon. Ha meg van a bizonyos ponthatár, akkor itthon is jelentkezhet az ember bárhová és csinálhatja, ha nincs, akkor ez a lehetőség marad (legalábbis szerintem, de lehet van más is, nem tudom).

Itt ahogy láttam vannak neves tanárok akik oktatnak (pl Király Zsolt, aki a Budapesti Metropolitan Egyetemen is tanár), de több más is van, ahogy találtam őket.

2023. febr. 28. 12:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!